• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, pocitam, ze nyx klan uz asi dlouho neexistuje. Jste nekdo v nejakym pohodovym klanu, kde by se dala sehnat obcas ceta a bylo mozny pokecat? Po x letech jsem se k tankum vratil trochu, bavi me to a chci to hrat + jsem si koupil progetto 46 a jsem z nej uplne nadsenej :-)

Jen podotykam, ze se vse ucim v podstate od zacatku, poznavam predelany mapy, ucim se tanky a tak, ale bavi me to hodne ted, jen ten random je dost silenej kdyz jsem tam sam :-D

Diky
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SOLNAKAR: lol ....ty žiješ ?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Pro ID KOUMAK, ale i ostatní. K diskuzím o Putinově invazi na Ukrajinu jsou na NYXu jiná auditka (Věci Veřejné, 3.světová, atd.), kde můžete své názory ventilovat dosytosti a dostane se vám i patřičných reakcí. Tady prosím pokračujte v nadávání na hru a Wargaming.
    Pokud se to tu začně zvrhávat, tak začnu mazat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Pokud to někoho zajímá.

Fellas, Let's clear air!
    https://www.youtube.com/watch?v=a7TFXOP-RY4
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Why World of Tanks Sucks Part 2 (Sucks for Good Players)
    https://youtu.be/BH3Us-nq0-k
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QB si u mě tím postem teda výrazně polepšil. Já sice chápu apolitičnost streamerů, ale stejně potěší jasná pozice.

Nevším jsem si, že se k tomu nějak vyjadřoval Skill. Ale vzhledem k tomu, že sloužil u námořnictva, asi to taky nebude fanda Putina :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NE7RA: jestli ti to pomůže, tak Wargaming má hodně velký studio v Kyjevě, tak si můžeš říkat, že tvoje peníze pomohli relokovat zaměstnance a jejich rodiny do bezpečí... a neboj, Rusáci toho do goldu narvali tolik, že jim nezbylo na údržbu vojenský techniky...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Malinko ať = nalinkovat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Nevim jak to malinko ať, je to post na yt
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Wargaming vyrazil kreativního ředitele, kterej se vyjadřoval pochvalně o ruský invazí na Ukrajinu.

NE7RA
    NE7RA --- ---
    tech penez, co jsem narval do goldu je mi ted lito...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Život je plnej záhad.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Aniž by ti potom cokoli bylo, tak ne. Šlo o neděli. Zajímá tě ještě něco? Sex mám pravidelně, žena mě tyká...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Ta potěšila

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: To znamená, že doma s dětmi odpoledne hrajem hry :) Někdy spolu, někdy si chce každej zahrát něco svýho, což byl tento případ :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Máme doma herní odpoledne, tak jsem si zapnul tanky. No je to zábava, to nemohu říci.

REPA
    REPA --- ---
    zase po dlouhe dobe neco. dmg sice celkem slabota, ale 3 marky tam jsou

REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: cekni https://skill4ltu.eu/ Skill hodnoti vsechny stroje a jake je dle nej nejlepsi vybaveni pro hrani atd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam