• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    WAR_TIN: páni, s tady tou sračkou... respekt.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Tyvole promiň, ale tvůj způsob psaní čísel fyzicky bolí.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BARTUC: ja zase marne pátram kdo jsou ty lidi v tech 8čkách co imrvere potkávám když hraju 6tku... protoze já teda v 8čce 6tku nevidel uz leta:-))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RALI: teď máš přesně tohle u normálních tanků. Až na tu poslední část.
    RALI
    RALI --- ---
    Já chci zpět původní artyny, to bylo jak výherní automat, 20x mimo, ale když už se člověk trefil, stalo to za to:)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    RALI: do prdele se "zrychlením" !!!!!!!!!!!

BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak abych jen nebrecel, tak dneska super session :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    WoTko si nemůže dovolit dlouhý prodlevy mezi hrama... chcípnout v bitvě, napsat do chatu týmu že sou čůráci, vrátit se do garáže a hned zase zpátky do bitvy ti zabere 15 sekund... jedinej důvod, proč nemáš v hubě soli jak v La Paz je, že jdeš hned do další bitvy a přemažeš původní nasrání úplně novym, jedinečnym nasráním :) pokud mi dá matchmaking víc jak minutu, na to abych si srovnal myšlenky a zadumal nad tim, co dělám se svym životem a proč nehraju radši nějakou dobrou hru, která mě potěší, namísto konstatního nasírání, tak kliknu na "leave queue, pak exit game, uninstall world of tanks a stanu se šťastnym člověkem... a to přesně Wargaming nemůže dopustit :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Já myslím, že rychlé hry jsou v zájmu WG. Pak se rychlejc utrácej kredity, zlaťáky a bonds (nevim jak se to jmenuje v české verzi).
    RALI
    RALI --- ---
    PRAASHEK: počkat si, urcite
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RALI: to je přesně typicky nemocné uvažování wargamingu. Radši kratší čekání a hry napiču, než delší čekání a vyrovnané hry. Co byste zvolili vy? (řeznická otázka, nemusíte odpovídat)
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: stále tvrdej, že by se pak dlouho čekalo na bitvu, a někdy v časech kdy hraju čekám už tak i 3,4 minuty (když si vezmu ve dvě ráno šestkovou artynu :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RALI: to mi ani tak nevadi, jde spis o tom, ze ty hry nejsou balancovany... vcera jsem si treba z nasranosti dal v posledni bitve praci s tim, abych si porovnal tymy... u me v tymu 3 hraci s osobkem mezi 8 - 9k, zbytek prumer osobka 3k... jejich tym 8 hracu v rozmesi osobka 7 - 8k a zbytek prumer 5k... trochu mimo bych rekl
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: Ona se ta hra za tech 12 let nebo jak je to stary desne zrychlila a tyhle vykopavky co jezdime jsou uz fakt spis k vzteku nez k zabave. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: mě to zas začalo srát poté, co jsem včera snad všechny hry měl devět z deseti fully aimed střel na úplný okraj zaměřovacího kruhu. Což znamenalo, že ke konci mohlo být třeba o tři enemy tanky míň a já mohl mít o 1000HP víc, kdyby to "RNG" (uvozovky jsou úmyslně, protože na tom, že 9 out of 10 shots jde do prdele nevidím nic náhodnýho a už vůbec ne zábavnýho) bylo trochu víc fér.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RALI: ja ted dojizdel obj704, to bylo v pohode, ale ted expim T28 a k tomu pomalinku vyjizdim ARL + obcas to prolozim E75 a je to fakt peklo... s tou t28 bud muj tym vychcipe driv, nez cokoliv udelam, nebo jejich tym vychcipe nez ja nekam dojedu... ARL je super, ale rozhodne to neni tvrdak, takze neustale dostavam shit storm od spoluhracu, ze jsem heavy a tak bych mel schytavat rany, takze casto jsem vytlacovanej, pushovanej a tak... mno a e75? skvelej stroj, ale jeste jsem s nim nemel bitvu, kde bych mohl poradne vyuzit jeho potencial, protoze kdykoliv mam mapu, kdy konecne muzu nekde vyuzit pancire a jeho uhlovani, tak se mi sere na vsechny mista tank jako leo PT a podobny meky mrdky :-D Mno je to zabava a to sem si par dni pred tim rikal, jak se mi to hezky hraje i moje totalne lamacky skilly se zdaly, ze se zlepsovaly, ale ocividne to byl jen zachvev :-D
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    na to je super tier VI. a mapa Campania :))
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: idealni si vsit papirovy pomaly TD a k tomu dostat 10 splasenejch medek, to je tak jednou puf a jde se do garaze, kdyz ma clovek stesti, pac absolutne nestiha se presunovat za tema pomatencema :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    priznejte se, kdo mi krade posledni 3 dny tymy? Zacne bitva a najednou puf pulka myho tymu je fuc :D Jak to treba tyden pred tim bylo fajn, tak ted par dni je to sileny... ty bitvy jsou tak rychly a tak spatny ze jsem rad, ze nastrilim hp svyho tanku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam