00KUBAT: to je druhá věc :D Já s aktivním hraním WoT seknul před lety z naší skupiny jako první. Když jsem kámošům říkal, že mi nepřijde normální hrát do 03:30, když jdu ráno do práce, že mě nebaví čekat jak kokot online, když "se jedou odřady/klanovky", kde mi velí patnáctiletý asociál bez reálného života, ale dobrý v klikání, že opravdu "nemusím" mít při hraní zapnutý TS a hlavně že se opravdu nemusím nikomu zpovídat, proč jdu raději s dítětem ven, nebo s manželkou dát na terasu dvojku suchého vlašáku.
Těch keců, jaký jsem podpantoflák, že o nic nejde a že je to jen hra, těch keců od manželek kamarádů, že raději at hrají, než aby chodili někam na pivo...
Momentálně z naší sedmičlené skupiny je jeden rozvedený, druhý na rozvodové cestě, třetí se s náma nebaví, bo místo chození na pivo je raději u odřadu s "pravýma kamarádama, co ho nepomlouvají".
Všichni, co ještě pravidelně hraní, svorně nadávají, jak hra jde do sraček. Ale holt závislost je mocná, stále sypou peníze do premiáků, stále paří, paří, paří.
Ted si dám tak deset bitev jednou měsíčně a spoko. Zdechnu někdy za minutu, jindy za pět, no stress.