• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dneska ráno mi někdo ukradl učet. posla jsem to na WG. nevíte jak dlouho to bude trvat?
    RALI
    RALI --- ---
    SICKBOY4000: až to otevřu, což bude po 26, nebo alespoň tak jsem to pochopil, určitě napíšu, co padlo.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    EMPERROR: jo, to jsem zapomněl, díky
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    plus se mi zdá, že zapomínáte, že po 50 bednách je tank garantovaný.
    A imho bych řekl, že vypsání % na drop je jedna z podmínek, aby ty loot boxy mohli v EU prodávat.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: je to vždycky gambling... to je důvod, proč jsou všude na západě ve hrách lootboxy tvrdě odsuzovány a v některých zemích už i zakázány... co se týká tanků z beden co dostávají hráči zadarmo, tak to tu bylo už na jaře, kdy se dostávali dvě free bedny z Mars eventu a lidi pak sdíleli, jak z toho vytáhnuli tank (kdybych vytáhnul prémiák z jedný posraný bedny, tak sem s tim hned taky běžim :D)... což je přesně ten důvod, proč to WG dělá... při těhle momentech jsou sociální sítě plný lidí, který sdílej jakou měli kliku a vytáhnuli z beden skvělý věci, protože ti magoři co si koupili 80 beden a vytáhnuli jeden garantovanej tank, se s tím málokdy chtějí chlubit... je to klasickej tlak na FOMO, kdy všudem kole sebe vidíš lidi jak tahaj z beden super věci a v tobě to vyvolává iracionální strach, že promarníš příležitost bejt stejně lucky jako oni

a streameři nepotřebujou dostávat lepší bedny, aby něco vytáhli... WG jim schválně dává beden kotel, protože z tolika beden vypadá výsledek vždycky dobře (myslim, že dostávaj 200 beden? čili i kdyby byli super unlucky, tak 4 prémiáky ukážou), hlavně když vedle toho nemáš napsáno, kolik tě to bude normálně stát...

a jak psal RALI, 1x free bednu dávali akorát v 2019, pak tři roky nedali nikdy nic, teď dávaj 5x bednu, ve který, pokud budeš mít největší smůlu (default), budeš mít dohromady jen 1250goldů a k tomu nějaký kredity a dny premka... ale, kdy naposledy WG rozdávalo goldy? takže bych doporučil dívat se na to jako "hej, když se budu denně logovat tak dostanu free shit a gold" než "jaktože mi nedali tank, hajzlové!"... ale samozřejmě bych ti ten tank přál, abys nemohl nadávat :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: :-D jasně že je to gambling... Můžeš si koupit i 200 beden a může se stát, že nedostaneš ani tank... Chápeš jak funguje pravděpodobnost, že? Pokud čekáš, že ti to padne z 5-ti beden a jsi pak zklamaný, že to nevyšlo, tak si je asi ani nekupuj...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Te jejich pravdepodobnosti uverim, az ho ja nebo ty z bedny dostanu :-) ale oba dostaneme kocku...OK, tvuj argument je validni, svedeme to na 2,4% sance.
    Asi si nesu to spatnou zkusenost z drivejsich vanocnich beden, kdy to byl vylozene gambling (Type 59 a pak IS3A).
    Nevermind, kasli na to, je to jen muj pocit z WG.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: dobře, ale pořád jsi mi nevysvětlil proč by běžnej hráč nemohl z bedny dostat tank, nebo jak jsi k tomu došel... kdyby WG chtělo aby každej dostal tank, tak by tam byl tank? takhle je tam jen 2.4% šance na tank a to je špatně protože... ?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    RALI: OK, asi mas pravdu. Ale rad bych uvital, kdyby se tady sharovalo, co z tech 5ti boxu vypadlo.
    SHARINGAN: nebezny hrac = streameri, co dostavaji boxy zadarmo
    RALI
    RALI --- ---
    SICKBOY4000: letos mi prijdou celkem stedry, vloni se krabice vubec bez penez nedali ziskat (v bezne kupovanejch jsou ty procenta lepsi?) a adventni kalendar je konecne s darkama ne se slevama :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: a proč by z toho nikdo z běžných hráčů nemohl tak dostat? a kdo je neběžnej hráč? :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já letos klasika 75 beden.
    - GSOR 1010
    - Objekt 752
    - XM66F
    - asi 3x ty low tiery (letěly z garáže všechny)
    - 4x 3D styl
    - Siegfriedova kočka
    - 54 dní prémka
    - 25.000 goldů
    - 4.200.000 stříbra
    Sem spokojenej :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Pointa je, ze v tech 5 krabickach nikdo z beznych hracu tank nedostane. Ale je zde 2,4% sance, ze se pletu :-) proste wargaming…
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: ? vidim 2.4% na tank a 20% na kočku... asi nechápu tvojí pointu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    100% sance dostat tu homeless kocku a 0% sance dostat premiovy tank VIII. nebo IX. z tech 5 krabic v kalendari.
    shot-025
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Takže: Japonec, GSOR, 22 dní premka, 2 mio stříbra. 9k goldu
    Not even mad, ale ani jeden z těch tanků hrát nebudu.

Za litr.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA: jinak samozřejmě o vánocích čekám retardy úplně všude, ale proč jsou vždycky jen na mojí straně nevim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam