• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    jedna starsi porazka

    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    tento vysledek uz si pozornost ziskal, tudiz netreba se zlepsovat. ted uz muzu s klidnym srdcem hru odinstalovat, dostal jsem zde palce nahoru a to uz nic neprekona. az se budu na smrtelne posteli ohlizet za tim co jsem dokazal, budu vedet, ze jsem nezil nadarmo...dekuji, bez Vas bych to nedokazal.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AAZAZEL: vidim, ze vas muj rekord nijak nezaujal, tak jsem ho o jednu ranu vylepsil


    SITH
    SITH --- ---
    BRUKEV: no bot kazí hru ostatním, když např tvůj tip tier je afk nebo bot tak šance na výhru jsou malé :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nevidím problém. Někdo nemá čas, nechá si tedy odjed premium stroj v kampani. Někdo chce kvůli egu drandit vozidlo, ketré ma marknutý lauf. Je mu úplně u pr..., že má nízký WN8, prostě má nabušenou mašinu, která má dobrý pene, dobře dingá, kterou má jen minimum lidí, bo status a dopamin.
    Já na svém účtu nechával jezdit syna, takže i tak průměrné staty šly stejně do kopru. A?

    A vyčítat někomu, že tyhle věci dělá? Že kazí šance týmu a podobné kecy? Ve hře, kdy desetiletí hráči posílají do pi... padesátileté spolu/protihráče a naopak?
    REPA
    REPA --- ---
    AAZAZEL: to je bezne. dokonce se plati za vyjeti tanku z kampane. ono kdyz potkas borce s WR 48%, ktery drandi v obj279e, tak si rikas, ze je asi neco spatne:)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SITH: to jsem nikdy nechapal, dokonce pry existuji lidi co plati jinym lidem aby jim markli tank
    SITH
    SITH --- ---
    ve hře potkávám spoustu botů. Většinou teda na low tierech, často je to matidla nebo excelsion. Ve hře jedou dopředu, zarazí se o skálu a jen otáčí turretem. Pak se otočí a jedou zas jedním směrem. Když se pak podívám na přehled po zápase, mají třeba 2k bitev ale jen 3 killy celkem (asi nárazem někoho do nich?). Nestřílí, jen sbírají xp.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    RALI: tak tohle byl problem uz roky zpet, ne? Svizna medka, ktera mela damage shodne s hevikama, me stvala uz tak sedm let zpatky.
    A to nedorazeni tanku byl mor i driv. Honici damage radeji jeli lovit tank s full HP, aby si nasbirali damage, ale za zadama nechaji cizi stroj s cca 70HP, ktery tam jeste potrapi zbytek domaciho tymu.
    Nepipiram, ze me to jako hrace artyn stvalo neskutecne.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    nejake kody co jsem cetl v diskuzi na twitchi:
    WOTYOUTUBEUNITED
    DUNEPART2
    to druhe mi nenapsalo co jsem dostal, tak nevim jestli funguje. to prvni nejake emblemy a mozna jeste neco
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Neni to moc, ale vic jsem zatim nenastrilel.


    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tak jsem to po delsi dobe zase zapnul a docela se darilo :-D

    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tank pro každýho zadarmo !! .... a potom máš v týmu tohle . chce se mi zvracet

    BIO23
    BIO23 --- ---
    ted maj v akci :DDD t-44-100 a to je možná nej osmový prem medko, asi s proghetem46
    SITH
    SITH --- ---
    AAZAZEL: pokud chceš mít udržitelnou ekonomiku pro tank 8+, tak bohužel vždy potřebuješ premiový tank, ideálně zapnutý společně s boostem na +% k penězům.

    Takže doporučuji najít opravdu dobrý a dmg dělající premiák a s tím jezdit poměrně často.

    Jaký prem tank je vhodný a ideální řeš pomocí youtu.be tvé videí např od QB nebo skilll4u, plus podle toho jaký styl tanku ti vyhovuje (heavy, medko, Light nebo TD).
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    DOOMGUY: jj, jsem si myslel ze to tak bude. proste neresit vydaje na bitvu, az zacnou kredity dochazet vyjezdit si je v 8 premiaku.

    pro me jako noveho hrace to byl nezvyk. jedes postupne od trojek k sestkam, pak zkusis jinou linii, jiny typ tanku a k vyssim tierum se dostanes po par mesicich. za tu doby si zvyknes ze kdyz zahrajes dobre, tak vydelas. nekdy ani nemusis zahrat dobre. pak sednes do vyssich tieru a nova situace, muzes nastrilet kolik chces a proste prodelas
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AAZAZEL: já mám jeden X tank kde střílím premium, drahý consumables apod a i za dobrý bitvy jsem v mínusu vzdy. a kdyz se dostanu na nejakou hranici kreditu pod kterou nechci jit, tak jezdim 8ckovy premium a hodim si do toho nejakej buff na goldy. par mega si vyjezdim a pak se vratim k 10tce.

    zkoušel jsem víc udržitelnou alternativu, kdy v desítce nekupuju vision a prebijim nekdy na levnejsi, ale pak me akorad sere, kdyz me sikanuje light, kteryho bych s buffem vypnul a vyrazne ovlivnil bitvu. nebo kdyz kvuli reloadu utece prilezitost k vystrelu. a kazdej no pen pak premyslim jestli bych s prem munici prosel :D a i v tomhle budget modu je to spis ze ses na 0 nez ze by sis neco vydelal.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Predem se omlouvam, ze tu nepostuju zadnou super epic bitvu, jen takovy dotaz ohledne toho jestli se na WoTko divam spravne.

    Hraju cca od cervna. Do tieru 6, 7 v pohode. Od vyssich tieru jsem si vsimnul, ze i kdyz nastrilim slusne a ne nutne pouzivanim goldu, tak co se tyka kreditu prodelam. Nedavno jsem si rekl: Ok hraju to uz dlouho, mozna by nebylo od veci pustit korunu a koupit si premiovy ucet. V domneni, ze tim vyresim ztratu kreditu. Pak jsem videl video skilla, kde hraje devitku v desitkovem mm. Strili goldy, nastrili svych prumernych 5 tisic dmg a je 50tisic v minusu za bitvu (s premiovym uctem).

    A ted se dostavam k te otazce. Jak pristupujete ke hram? Jakoze mam v pici kolik vydelam prodelam, hlavni je si zahrat/nastrilet. Az zacnou dochazet kredity, sednete do premiaku a hrajete s premiakem? Nebo jak vydelavate? Staci vam na to plneni misi?
    Ja zatim mam premiak max 4ku, takze kdyz chci vydelavat hraju sestkove obyc tanky abych pak hral s devitkama (trosku prehanim, furt mam cca 3miliony kreditu, ale to je tim, ze jsem doted nehral tolik vyssi tiery jak mam ted v planu).
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BIO23: tak asi ten autoloader, je to holt jiný než to základní . první hra s ním

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam