• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    MIRROS: takže odinstaluj, smaž všechny složky včetně appdata, restartuj pc a nainstaluj
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FATALERR1: Díky moc za radu. Večer zkusím a určitě dám vědět.
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    FATALERR1: Složku AppData ve Windows nejrychleji najdete zadáním %appdata% do řádku adresy v Průzkumníku souborů nebo do okna "Spustit" (Win + R)
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    MIRROS: no tak to zase odinstaluj a než to budeš instalovat znova, najdi složku appdata a tam v roamingu smazni slozku wg. Appdata je skrytá složka ve windows - C:\Users\JménoUživatele\AppData a pak zkus znova nainstalovat. dej mezitim i restart pc pro jistotu.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FATALERR1: Tam je prostě nějaká chyba. Když sem to chtěl odinstalovat vyskočilo odinstalační okno, na to ale nešlo vůbec kliknout, šel sem do správců úloh, tam sem vypnul procesy (wg, nevím co znamenali, ale měl sem jich tam hodně), a až potom se rozběhla ta odinstalace. Potom sem jak se ptáš smazal všechny složky s tankama. Ty jo jestli konkrétně to na co se ptáš, to si nejsem jistej. Pak sem znova stáhl gamecentrum, chtěl instalovat tanky, ale už několik dní je to kouslé na 0% nebo 1%. Neděje se nic.
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    MIRROS: jak jsi odinstaloval, tak smáznul jsi v appdata složku wg?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: Nikdo nic jo? :o Tak já budu doufat, že se to nějak rozběhne, páč je to furt seklý a už nevím co zkusit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Ja jsem na to asi levej. Cela ta ceska lajna lajtu me strasne srala. Nedokazal jsem z toho vytahnout nic slusnyho :-( Z lajtu me nejvic za posledni dobu bavila t49 a char mle.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BARTUC: nejvíc !! stejně tak Tesák a podobný věci (wt )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Tebe to bavi? Me na tom sere ta desna nekonzistence. Nekdy je to fakt hlina, ale je to strasne situacni a jsou mapy a situace, kdy proste neudelas nic :-(
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nechápu ten hejt na Leoparda 120. Nemyslím tady, ale od streamerů. Asi je to o tom co komu sedne. Já s ním mám přes 300 bitev a bavím mě hodně.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ELDOUGO: amici v hledacku nebyli. Nemam posadky, jel jsem jen jednu americkou linii. A jak neni posadka alespon se trema boostama, tak me to nebavi.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BRUKEV: ARES !!!!!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak Borken v garazi. Zatim nahodil ventilaci, rychlejsi zamereni, optiku. Dam tomu par her a uvidime.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BRUKEV: taky hladinu za lighta
    REPA
    REPA --- ---
    BRUKEV: 11 light je super. muzes spotit a jeste i nastrilet
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Panove, synator ma novy pc, takze opet hravam WoT pravidelneji.
    A pomrkavam po XI.
    Posadky mam solidni na Leoparda 120, nemecke TD a nemeckeho lighta.
    Co z toho zvolit? Na nemcich me bavi strelci z dalky, Indian na osmicce byl pro me zabava, E50M je fakn, desitkovy Leopard jedu jako oparneho cutace na stredni vzdalenost a pak vyjizdim dorazet.
    Nemecke lehke tanky me trochu trapi, radeji nekam prifrcim, zakempom, spotuju a to na vyssich tierech uplne, mi prijde, nefunguje jak treba u Luchse.
    TD bych si vzal, ale uz Gril byl papir.
    Leopard 120 nemel fajn hodnoceni, ale ory ma naky buff ted.
    ZAAPHOD
    ZAAPHOD --- ---
    MIRROS: To je znamenie od Boha, vyjeb sa na to a začni hrať niečo dobré.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové měli jste někdy problém s Gamecentrem? Mám problém s posledníma dvěma aktualizacemi teď. Prostě se to začne aktualizovat, ale nic se neděje. Zkoušel sem přeinstalovat samotné tanky i Gamecentrum, ale teď se mi už ani ty tanky nechtějí nainstalovat. Začne instalace, 1%, chrupe to jako že se něco děje, ale neposune se to nikam. Měl ste někdy někdo podobnou zkušenost? Díky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, netusite, jestli neco nedelali s vypoctem osobka? Mam ted osobko lehce pod 7000 a moje herni sesny vetsinou konci kolem 8 - 9 k, ale i treba za 50 her mi osobko stoupne o 1. Jeste pred treba mesicem pri obdobnych statech mi osobko lezlo treba o 5 -6?

Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam