BRUKEV: Ja nejradsi hraju medka a lighty. Na Heaviny nemam skill, nedokazu se zaroven hybat, zaroven mirit a jeste si uhlovat weak spoty a strkat tam zbran, takze me kazdej jouda znici. Medka a lighti jsou vic o taktice a ocuravani soupere a to me bavi nejvic.
Ja jsem tezce prumernej hrac, ale staty me zajimaji, protoze jako v jakymkoliv aspektu myho zivota, kdyz neco delam, tak se v tom chci prirozene zlepsovat. Nehrotim to ale nejak a jen se snaziim poucit z vlastnich chyb a obcas zkouknout nejaky video, kde se muzu neco naucit.
U artyn musim rict, ze jsem nejvic nevyrovnanej a nejvic frustrovanej, protoze se snazim byt ta podpora tymu, ale prijde mi, ze kdyz budu hrat sam na sebe a snazit se uhnat co nejvetsi dmg a srat na to, co potrebuje muj tym, tak budu mit lepsi vysledky. Je to presne o tom, ze vidim situaci, kde se prestreluje jedna heavy a proti ni dva tri nase tanky. Tak mu tam placnu jeden dva stuny a oni proste nevyjedou. Stejne tak mi prijde, ze vetsina hracu cilene strili tanky, ktery nemaji stun a to jsem vypozoroval v x situacich, kdy mas jednodussi cil, mekci pancir, vic HP se stunem a oni se radsi snazi propalit nejakyho badgera v HD do predniho pancire...
Jako dal jsem tomu tenhle vikend, hral jsem s Americkou T9 artynou, ktera by mela byt jedna z top a teda fakt tragedie. Win rate hluboko pod tim co ted bezne mam, dmg/assist na pytel (ano, zacinam s tim, neznam pozice a ucim se, ale desne, jako fakt desne me to nebavilo). Takze na to asi pecu a budu radsi farmit free expy a postupne to prefarmim pres ne. V podstate jsem schopen se u vsech narodu dostat na T9 "jen" za cenu dela, krome snad frantiku, tam se dostanu zadarmo jen na t8.
Chtel bych se dostat do faze, kdy budu mit vsechny pokemony :-D
BTW kdyz counterujes artyny, kam presne miris podle trasirky? Jak to hraju malo, tak nemam vypozorovano, kde vlastne ta trasirka zacina vzhledem k pozici tanku.
Diky