• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMARYLLISCrossover - who wins?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Koukal jsem, ze to je youtube, tak sem si to v rychlosti pustil. Voni ho chytili a spoutali? :DDD Ja myslel, ze hulk je neporazitelnej, lol :DDD
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: A sme zas u toho :) Proc ze se hulk nastval? V souboji s introvertnim klidnym yodou, je toho tolik k vzteku co? :) Hulk si proste ustele driv nez se nasere :o) Fakt o hulkovi nic cist nebudu, protoze me nebavi, neberu ho dokocne ani jako hrdinu, hrdina ma symbolizovat cosi kladnyho. A Yoda by ho popravu serezal :o)
    SVORO
    SVORO --- ---
    FIONOR: Tak Hulk taky není můj oblíbenec, ale kdykoliv si vsadím na Hulka prostě pokud on nebude chtít tak ho nic neporazí.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ergo - Hulk je coby postava nějakého příběhu k ničemu a nezajímavý - nemá odpovídajícího oponenta, tím pádem ani potenciál na napínavou zápletku. Nic ve zlém, ale takoví hrdinov jsou fakt nudní - dokonce i Superman potřeboval svého Zoda a kryptonit, aby jeho příběhy o něčem byly.
    IMHO tohle prostě Stan Lee nezvládnul.
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: Lobo, než tu budeš pouštět další nesmysli tak doporučuju World War Hulk buď to přečíst nebo se podívat tady. http://www.youtube.com/watch?v=9WW6SAc6Mv0&feature=BFa&list=PLE59F2606FB0BB156&index=1

    Ke konci se Hulk dostal do stadia kdy jen tím, že udělal krok tak trhal Zemi na kusy Země jako taková by by vydržela tak deset kroků +-

    A jen tak mimichodem, vymastil SHIELD + Fantastickou 4, sorry ale proti Hulkovi je i Lobo jen osina v prdeli.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Takze nikde zadnej dukaz a zase jsme jen u bajek a povidacek, jenz koluji od ust vesnicke korenarky k ustum vesnickeho tatrmana :) Hulk u me neni zadnej superhrdina, je to obycejna nasravaci houba :o) Yoda by ho sundal uz jen proto, ze Hulk se potrebuje nasrat, Yoda je vecne v klidu, sam o sobe by hulka nenasral, kdyby hulk nasral youdu, tak mu yoda ufikne hlavu, nez hulk stihne rict "regenerace" :P Stale neverim v Hulkovu nezranitelnost :o) A dost uvazuju o tom, ze zacnu sam kreslit komix. Bude se jmenovat Fialova hlava, cim vic bude nekdo trolovat, tim bude mocnejsi, ale uz na zakladnim levelu bude prakticky nepremozitelna, aby to nebyla takova sranda :o)
    SVORO
    SVORO --- ---
    FIONOR: No problém Yody je že Force je limitovaná životem, Hulkuv hněv tedy jeho síla nezná limity. Kdysi měl limit, ale ten byl odstraněn aby zachránil Zemi. Hulk je jako jedinej superhrdina schopen se rovnat http://en.wikipedia.org/wiki/Celestial_%28comics%29 těmhle v nebo bystostem "Q" ze Star Treku.

    LOBOTECH:
    FIONOR:
    Proč nevymlátí celej Vesmir? To je dost jednuduchý protože ho celej Vesmír nesere ;) Kdyby ano tak to udělá a není známá síla, která byho zastavila. Jak jsem říkal dříve Yodava jediná šance je, že by s Hulkem vůbec nebohoval a snažil se ho uklidnit. Jinak Yoda prostě nemá v konfrontaci šanci.

    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: pics or gtfo :o) Na tema hulk a slunicko se vedla nejedna diskuze. Vim o tom i ja, kterej hulka nijak nemusim :o) "Logika" fanatickejch vyznavacu hulka tvrdila, ze hulk absorbuje radiaci, stava se nasranejsim, lip regeneruje, absorbuje vic radiace a takhle dokola, az je z nej nepremozitelnej hulk :o) Pricemz vsichni zapominaji na to, ze slunicko je silnejsi nez hulkova regenerace :) Kdyby to bylo jinak, tak viz Fionor :) Proc nevyzral par slunci a nevymlatil celej vesmir? :))) Hulk's worship failed! :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: Fantastic Four #435 (2006); World War Hulk #2 (2007); Incredible Hulk Annual 1997
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Yoda možná nemůže Hulka zabít, ale to neznamená, že prohraje. Yodovou slabostí by bylo, kdyby Hulk začal masakrem obyvatelstva, ale jinak se bude Hulk jen víc a víc nasírat, ale nikdy se do Yody netrefí tak aby mu něco udělal (což ho zase ještě víc naštve).

    mmch... když je Hulk takevej badass, jak to, že ještě nerozcupoval na cucky celé universum? Evidentně ho nemůže nic zastavit, takže se nemá čeho bát (ani superhrdinů Supermanova kalibru)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Hulk prezil zar slunce? Woot? Kde? Dukaz misto slibu a pak uznam, ze to muze bejt plichta :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: Pokud za fandy považuješ autory Hulka tak ok, ale je to samý jako to tvrdit o Lucasovi. Porstě tvoje argumentace není validní, je zaležená pouze na tom co si ty myslíš, že Yoda dokáže a né co dokázal na základě faktu já argumnetuji tím co Hulk dokázal. A pokud Hulk přežil žár středu slunce tak mu lightsaber prostě nemůže ublížit, protože Vysoká teplota čepel prostě nehraje roly a stejně a její kinetická síla prostě není žádnej problem pro Hulka.

    Navíc Síla the Force je omezná a to na všechny živé tvory ve vesmíru Hulk dokáže zlikvodvat 99,9% ve vemsíru to 0,01 % je Hulk sám ;) Takže pokud by Hulk zničil život ve vesmíru tak by oslabil Yodu dál Hulk čím víc je nasranej tím je silnjší a a vzhledem k tomu, že vztek nezná mezí tak Hulkova síla nezná mezí.

    Yoda prostě není soupeř pro Hulku buď to se stím smiř nebo žij dál v bludu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Navic Youtube to rika jasne :)

    YouTube - ‪HULK vs JEDI‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=s_Q3SC82iYI
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Eh.... to ze si nejakej fanda vymysli nesmysle je hezky, ale nerealny :o) Proste vas sere, ze malej skvrcek si Hulka posvaci :) Ale ono se neni cemu divit, tupej bezmozek nikdy nevyhrava :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH:

    Proti argument na světlo šavli

    The Hulk is resistant to most forms of injury or damage. The extent varies between interpretations, but he has withstood the equivalent of core solar temperatures,[46] nuclear explosions,[47] and planet-shattering impacts.

    Takže pápá lálá mistr Youda ;)

    celej článek doporučuju http://en.wikipedia.org/wiki/Hulk_%28comics%29 přečíst

    Powers, appearance, and abilities

    SO HULK WINS !!!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Kde si prisel na to, ze v SW by byl hulk nositelem sily? Lol?! :D

    Ve vzduchu by ho drzel jen tak dlouho nez by z nej nadelal sekanou :o) Neverim, ze by hulk odolal svetelnymu meci :o)

    Co se tyce privlastku Hulka, to je jen kosmeticka zalezitost :) Narozdil od Hulka je Yodova existence mnohonasobne delsi, nez Hulkova, tudiz i zkusenosti s bojem a trenink. Hulk umi jen rvat a mlatit kolem sebe. Takovyhle se do top ligy nedostanou :o)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Zde bych pouzil citat z vampire the masquerade -bloodlines "Vas sebeklam je pusobivy Chunku" :) Jako at si klidne Hulk strka ruku kam chce, treba do nosu kdyz mu to pomuze. Je hulk rychlejsi nez svetlo? Ja jen, ze Jedi trenujou na laserech, takze by Hulka asi stihal v klidu :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: říkám, že nevíš jestli je Hulk nositelem pro tebe THE FORCE ;) Pro upřesnění jsem pro jistotu koukal na to jak THE FORCE funguje :) a je dost jedinců, který nejsou bráni jako uživatelé síli v rámci Star Wars universa a přesto Sílu použivali :))

    BTW když jsme u toho, zaleží v kterém metavesmíru by jsem byli jestli SW nebo Marvelů ?

    Pokud by se souboj odehrával v SW vesmíru tak musíš připustit, že Hulky by byl nositelem a uživatelem the Force, pokud by se souboj odehrával v Marvel universu tak Yoda by nebyl uživatelm Force. Takže tady máš jasnej příklad, že Yoda prostě prohraje.

    Dál Yoda je smrtelný Hulk není, nebo zatím není znám případ kdyby byl byť jen na pokraji smrti.

    Další věc jak dlouho by Yoda držel Hulka ve vzduchu? měsíc? myslím, že tak pár hodin a tím by Yoda skončil a Hulky by z něj uděla pistácivou zmrzlinu.

    Podle mě Hulk prostě Yodu utahá, vem si souboj začne na delší vzdálenost v tu chvíli prostě z Hulkovy strany začnou lítata na Yodu skály a další věci. Yoda v defensivě, jediná možnost jak Hulka je vyzvednout ho do vzduchu, ale jak dlouho to Yoda vydrží? Potom co povolí tak ho Hulk prostě rozmázne Yoda nemá nezničitelné tělo a ani zázračné regenerační schopnosti. Navíc tohle je argument proti lightsaberům Hulk jaké koliv zranění prsotě zregeneruje.

    Navíc Hulk má přivlastek Neuvěřitelný nebo Nezastavitelný, co má mistr Yoda?

    Chtěl jsem použít: "Co se stane když nezastavitelná síla(Hulk) narazí na nehybatelný předmět (Yoda)?" jedinej problém je, že Yoda je pohyblivý.....
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    O tom porcování stále nejsem přesvědčen a abych mohl být porcován, musí se ke mně joda přiblížit a pořád si myslím, že má Hulk delší pracky, než joda i s light saber :) Navíc co ty víš, třeba se při pokusu o zvednutí Hulk chytí samotné země. Vrazí pěst do země a to bych chtěl jodíka vidět, jak hýbe planetou.
    A když máš pod sebou plochu z balonků, které tě nadnáší, stačí se o ně opřít, nebo je rozehnat, prostě do nich fláknout a už letíš k zemi :)
    Jako fakk neznám charakter forsu, jímž vládnou džedájové, zatím mi to přijde jako magie, která zas tak moc pravidla nemá.
    Pořád to vidím, jako Hulk wins :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Pokud te bude nadnaset houf balonku naplnenejch heliem, jak se o tu silu teda opres? :o) Pominu li to, ze zatim co resis tohle dilema, tak ses porcovan svetelnym mecem :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam