OrgoNet: Orgonit se zlatem a torzní cloudbuster
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/12/orgonit-se-zlatem-torzni-cloudbuster.html
"Keď som si vyrobila prvý cloudbuster a povedala som o tom priateľom, tak ma upozorňovali na možné prelety "čiernych helikoptér!"
Ja som sa z toho len smiala. Pravdou ale je, že už dva mesiace po vyložení môjho špeciálneho torzného cloudbustera priletela helikoptéra prvý krát. Nebola čierna, ale skôr svetlo hnedá. Bola však bez označenia. Tak som vlastne pochopila prečo sa hovorí o "čiernych" helikoptérach. Najprv som si všimla len ten typický zvuk, ale nevenovala som mu pozornosť, lebo bývam pri nemocnici a často tu lietajú záchranné helikoptéry. No zvuk sa neustále zosilňoval a slabol, až som vyšla na dvor a jasne som videla, že helikoptéra krúži nad našim domom, nebola však označená červeným krížom ako obvykle. Prekvapilo ma ale, že chlapík so slúchatlami na ušiach sa vykláňal a v ruke držal nejaký "snímač", čím asi niečo meral, alebo zameriaval. Prekvapilo ma to, lebo nikdy pred tým som čosi také nevidela, bývame temer v centre veľkého mesta. Po dvoch mesiacoch sa celá udalosť opakovala úplne rovnako ako prvý krát. Helikoptéra nalietavala nad náš dom a chlapík zas meral. Po meraní odletela rovnakým smerom ako prvý krát, na východ. Neskôr som si zistila, že tým smerom je vojenský heliport.
Na jednej strane teraz viem, že cloudbuster mojej výroby perfektne funguje, keď ho vedia aj namerať. Na strane druhej, vídavam nad nami viac čiar na oblohe. Tak uvažujem, či nieje kontraproduktívne tie cloudbustry vyrábať.
Faktom ale ostáva, že nad našim domom máme často dieru v mrakoch a aj extrémy počasia, ako sú víchrice a krupobitie nás akosi obchádza."