• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOWilhelm Reich - Orgon Power Organisation
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    Jen tak pro osvěžení: jeden z důvodů proč "giftujeme" takzvané BTS věže alias DeathTowers aneb proč investovat do cloudbusteru když stačí 3 TBčka....
    MTO
    MTO --- ---
    DARJEEL: ja sem lopata, rspt. seno a vidle, takze tim lepe, vis jak? :-D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MTO: počítej ale s tím, že je to velmi střízlivá kniha, psal jí Boadella, neoreichiánský psychoterapeut, takže předpokládám, že kniha bude věnovaná hlavně psychologické části odkazu Wilhelma Reicha.
    MTO
    MTO --- ---
    DARJEEL: super. uz vim o co napisu jeziskovi :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    IT´S OUT!!!

    Wilhelm Reich - David Boadella | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    http://www.kosmas.cz/knihy/187172/wilhelm-reich/
    BIOH
    BIOH --- ---
    KOZMA: jj o té estetičnosti to je jasný, jen jsem se bál aby se časem nedrolilo, našlapaný sklo máme slušně, necháváme teda 0,5 mm pod okrajem jen smůlu, aby jme nemuseli zabrušovat vyčnívající špony, no pokaždé nám vyšlo dochladávání až po západu slunce, takže tam byl velkej rozdíl, chceme to zkusit právě v plný palbě slunce, někdy kolem 2 odpoledne, ale v tejdnu to je těžký ;-) asi jsme možná podcenili to míchání, jeli jsme 0,5 - 1 litr dávky a míchali tak 2-3 minuty
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    BIOH: hodne zavisi na pocasi. Cim vissi teplota vzduchu, cim vyssi emise UV, tim mene peroxidu je potreba. Doporucuji nedrzet se tolik nejakejch procent, v principu vychazi nejakejch patnact kapek na cajovej hrnek (250 ml), jinak, dulezite je michat. Michat a michat, nejmene 3-5 minut.
    Rovnez hraje roli pomer pilin - smuly. Kdyz delas orgonit tak jde o to z nej vytriskat 100 procent vykonu, a to znamena, ze nenechas pryskyrici zadne prazdne misto.
    Rovnez je dulezite zminit jednu vec - praskliny nemaji vliv na funkci, jde je o estetickou povrchni zalezitost.
    BIOH
    BIOH --- ---
    můžete nám poradit jak docílit u orgonitů aby při vychladávání nepraskali?
    začli jsme s peroxidem na 2%, potom šli na 1-1,5%, ale stejně to poraská, napadá mě akorát vyrobit nějakou dochladávací komoru kde bych měl vyžší teplotu a nebyl přechod tak drastický
    díky za jakékoliv tipy
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    BRT: ale jo, Orgonet je takovej naivka, micha baby a zaby. Ve svem clanku opet vychazi z informaci tzv. "Sorcha Faala", coz je David Booth, clen jedne z CIA dezinfo sub-struktur.
    Druha vec, rekl bych ze tohle jde spis do vlakna "chemtrails". Nevim jakou to ma souvislost s aetherem, alias orgonem ci orgonity.
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    BRT: na nas to tedy v zadnem pripade neni. Tenhle tupej optimismus me vzdycky dostava, omlouvam se.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    BRT: Toť dobrý úlet :)
    BRT
    BRT --- ---
    Arktická oscilace
    Ledový chlad na severní polokouli | Albert Smart & Delicates
    http://www.albert-sd.cz/...vy-chlad-na-severni-polokouliklimateroriste-blokuji-kriticky-bod-gronsko/
    BRT
    BRT --- ---
    Výrazně ohraničené haarpové kruhy německých radarů - poprvé v Evropě (ALBERT-SD)
    25.06.13 22:57
    Zdá se, že jsme svědky premiéry použití nové klimateroristické technologie při výrobě extrémních srážek nad Polskem, Českem a částí Německa. Tato technologie se projevuje nejen haarpovými kruhy na radarových snímcích, ale i jejich výrazným ohraničením barvou extrémních srážek. (Toto ohraničení vidím poprvé v životě.)

    1. Radarové zobrazení Meteox, které je obvykle velmi skoupé na zobrazení kruhů, dnes asi od 10.30 vykazuje neuvěřitelné kruhy (díky čtenáři za upozornění!) Od 10.30 až do 13.00 (dále uvidíme) se tam dokonce objevuje výrazné fialové ohraničení těch kruhů (viz animace; není to moje zvýraznění, opravdu je to vidět na radaru, moje jsou jen šipky, celkem zbytečné). Nepamatuju se, že by něco takového kdy bylo viděno, asi zase "upgradovali" ... Fialová = srážky větsí než 100 mm/h.

    více na http://www.albert-sd.cz/vyrazne-ohranicene-haarpove-kruhy-nemeckych-radaru-poprve-v-evrope/

    Co říct závěrem? Dokud se budeme novým "konspiračním" technologiím smát a strkat hlavu do písku, nezbude nám než oči pro pláč a prázdná pokladna. A nebo se nad změnami zamyslíme a budeme se pídit po pojmech jako třeba HAARP, CHEMTRAILS, OCTVOVÁNÍ, VIKTOR SCHAUBERGER, IMPLOZE, ORGONET a další. Vývoj událostí příštích je v rukách KAŽDÉHO JEDNOHO Z NÁS. Společným úsilím získáme, rozděleni padnem. JE TO NA NÁS!!!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STEFAN: máš na mysli ten neustávající déšť? :)
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    úspěchy giftingu lze v současné době pozorovat po celých čechách a zdá se, že i v evropě ;)))
    VITEX
    VITEX --- ---
    Opakování matka moudrosti, takže šup sem s tím:

    Reich_Funkce orgasmu_Praha_Concordia_1993.pdf | Ulož.to
    http://uloz.to/x227tvv/reich-funkce-orgasmu-praha-concordia-1993-pdf
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    TILOPA: Nějaké konkrétní výzkumy vlivu té hudby, vůní a dalších faktorů v supermarketech na chování zákazníků:
    Index of /subdom/temp/psy-papers/influence
    http://temp.brozkeff.net/psy-papers/influence/

    "French wine outsold German wine when French music was played, whereas German wine outsold French wine when German music was played (p<0.001) despite an overall bias in favour of French over German wine sales "

    To stejné pak platí u barev zářivek a jejich vlnového spektra, atd. atd. Kdo se v tom chce víc babrat ať mi napíše PM a já ze svého archivu vyhrabu desítky dalších studií které ukazují na to jak to máme s tou svobodnou vůlí nahnuté resp. jak strašně moc obvykle prostředí determinuje naše chování a jak se toho neustále (vy/zne)užívá. Případně klidně zapněte google scholar a články stahujte přes sci-hub.org.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Uf, tak zrovna na tahle témata vlastně už ani moc postovat nechci, takže z mé strany konec, ale poznamenala bych k tomu ještě jednu zkušenost z Austrálie

    Oni tam mají docela hezkou věc, která by byla k věci i u nás:

    Kavárny, třeba veganské, bio, nebo alternativní, kde jsou vystaveny všecky možné vytištěné "alternativní informace". Jsou to informace různých organizací, které se snaží zvyšovat povědomí o tom, co nám v médiích neříkají, v Austrálii jich očividně operují stovky.

    Takže je tam info třeba o kvalitě potravin a dalších produktů a o chemikáliích v nich. O stavu životního prostředí a různých konkrétních jevech (a katastrofách), o utajovaných řešeních, o původu věcí denní potřeby a dění v rozvojových zemích - a pak třeba taky o tiše tolerovaných rizicích běžných technologií.

    Samozřejmě kvalita těch informací může být různá, produkují je zase jen lidé, ale spousta toho mi přišla střízlivá, se spoustou faktů, studií, dat...a teda, dost těch věcí jsem netušila...a po seznámení s nimi si tak nějak umím představit, že možné je všechno.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Tím nechci nikoho strašit nebo tak. Třeba to hypermarketové prostředí mi nepřijde, že by bylo nějak vyloženě vražedné. Přijde mi, že je to, stejně jako další prvky našeho prostředí (vzduch, voda, potraviny), nastaveno tak, aby průměrný občan, který je tomu vystaven, vydržel průměrně zdráv a průměrně aktivní po průměrnou dobu, během které splní své povinnosti spotřebitele a pracovníka v systému.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TILOPA: Tak, umím si živě představit reklamní materiály, technickou dokumentaci a manuál, kde se píše černé na bílém, že je to při správném použití zcela bezpečné a neškodné ;)

    Přece obecně žijeme ve světě, kde se předpokládá, že naplnit prostory všemi možnými druhy záření je bezpečné a neškodné. Lidé bydlí a pracují v budovách se všemi možnými silnými vysílači na střechách. Prostě by to byla jen jedna další taková technologie, a imho zúčastnění by se jednoduše rozhodli věřit, že je ok, jako u toho ostatního.
    Když se může prodávat cola nebo fanta dětem jako nápoj, dokonce skrze automaty ve školách, když se můžou prodávat lidem ke kouření trubičky s tisíci toxických chemikálií, když se můžou do fastfoodu přidávat chuťové látky testované na lidských embryích, aby nám totálně zmanipulovaly hlavu, proč by se nemohlo v krámě pouštět takovéhle zařízení? Myslím si, že by se to schovalo za úplně stejnou clonu popírání reality jako všechno to ostatní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam