ALEF: já ti nevím, jestli u vás ten základní kurz bude cenově únosný. uvažuju udělat si základní kurz na Ko Tao, které je tím vyhlášené a ceny jsou velmi dobré, a pak třeba vyrazit na Ko Phi Phi, kde to bude celkově dražší, už jen na jednotlivé ponory na ta zajímavá místa... jinak rozhodně ano... jsem odhodlaný příště už jet do Thajska rozhodně hlavně za potápěním, to jo....
YMLADRIS: nejkvalitnější a nejlevnější je rozhodně v Bangkoku, vždycky. v těch turistických místech bývá ADSL, kvalita kolísavá, někdy i docela dobrá - ale problém je tam cena: jakmile je nějaké místo turisticky atraktivní, tak tam ceny internetu jdou vždycky šíleně nahoru: v Bangkoku stojí internet 30b za hodinu (a lze pořídit i za méně), ale v letoviscích to může být víc, klidně i 120b za hodinu. i když jsou i slušnější místa.
některé guest housy nabízí neomezené wi-fi ... nevím jak na Ko Phi Phi.. ale na Ko Phanangu jsme v jednom takovém byli. Jenže to taky byl bungalow za asi 700b (nebo kolik) za den, a to wi-fi bylo pomalé jako šnek. takže kdyby Alef nahlásil guest house za avizovaných 500b na den (a to ještě my jsme zvyklí brát dvoulůžkové pokoje, takže cena za osobu je pak poloviční) a ještě by v ceně bylo free wi-fi, tak by mi to hodně překvapilo.