• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    tyjo ten kluk posere na co šáhne , krom toho mi přijde jako postava celej uplně debilní , prostě fakt že malej kluk když vidí věc před kterou má vypěstovanej instikt zdrhat jak o závod protože jde o krk že by si k němu ještě přišel na krok blízko a prudil ho kamenama to mi přišla megadebilní scéna , děti v tomhle věku se pomalu bojej kouknout v noci pod postel a tohle mi přišlo moc , krom toho že vyjma týhle scény a závěru mi přišel zbytek dílu jak nějaká reality show kde lidi zevlej znuděný v nějakým baráku a řešej komu daj hlas v dalším kole nebo tak něco .... docela bída....
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    WILDENBURY_SQ: Konečně se tam zase něco děje :) Už se těšim na další díl.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Nářez! Už to zase frčí!!!
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    OMN: jdi pryč :P!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PUEBLO: Jj, taky libil!!!
    OMN
    OMN --- ---
    meh
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    zacina to nabirat obratky....husty dil dnes
    OMN
    OMN --- ---
    meh
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    jj, jede!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    TRAZE: jj a dalsi bude asi taky :))
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Musim rict, ze posledni dil byl celkem vyzivnej..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Za me musim rict, ze novej soucasnej dil (08) konecne slusny. Ne super, ale mnohem lepsi, nez prvnich 7 dilu... Treba se to trochu rozjede konecne? :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Během pauzy jsem přečetl 79 dílů komiksu... Teď jsem dokoukal s02e08 a opravdu hodně uvažuju nad tim, že si další díl už nepustim. Jak tady bylo řečeno, štvou mě ty naprosto zbytečný dlouhý scény o ničem, nelogičnost chování postav (Lori) a při dnešnim díle mi bylo trapně za ty herce, když se jako hustě drželi za pásek (Shane, Andrea)... Ono i to pózování při pohřbu bylo spíš jak na plakát pro čtrnáctky.
    Dál teda vůbec nechápu, k čemu je tam T-Dog (hej jou). Asi jen aby si dnešní americká mládež připadala, že tam má někoho hustýho. Fakt nevim.
    Po přečtení komiksu jsem prozřel, jak moc je ten seriál oproti originálu špatnej (první série se ještě dala, ale druhá už je prostě telenovela na farmě, kam občas zabloudí chodící mrtvola).
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Zjavne sa rozhodli pokracovat uz v zabehnutej linii - napr preco neminut 10 minut na pohreb. Z toho aspon 5 minut na spalovanie zombie co nepatrili do rodiny, kde sa neudeje nic zaujimave. Chlapci si idu sadnut do baru a v pohode tam kecaju - ani jeden nie je na strazi, ved preco. Lori ide sama autom do mesta - pretoze to je tak uplne logicke.. Proste hrozna lajdacina..
    OMN
    OMN --- ---
    mi pri tomhle dile doslo (mozna me to doslo i driv, ale uz jsem na to zapomnel, jak to neni moc dobry), ze ti herci neumi vubec hrat :)))) je to spatne psany...jsem se na to vlastne ani nekoukal a vedel jsem, co se bude dit...skoda, ta scena v baru byla docela cool...ale oni tam furt remcaj a fnukaj, ale ja jim to nevrim...se z toho snazej delat western, ale western v soucasnoti neexistuje, to nejde...lidi maj tak strasne moc duvodu bejt emocionalni...ale tady ani starena, ktera ztratila celou rodinou behem naseho sledovani serialu, nedokaze byt OPRAVDU emocionalni...spatne to hrajou, spatne je to napsany pro televizi...ale jinak cool...mozna radsi zacnu cist komix ale
    OKENA
    OKENA --- ---
    Za mě dobrý, těšim se až vyleze z toho auta a doufám, že jí pořádně vykotlí banda chodců!!
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    TRAZE: nic moc, zase hrozne zdlouhavy, dalo by se to opet smrksknout do 15 minut...
    cekal jsem po ty pauze trochu vic...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    TRAZE: Co ta zenska vlastne vie? :)) Vyrube sa na jedinom zombie v okoli eh..
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Co rikate na novej dil?
    RUDEBOJ
    RUDEBOJ --- ---
    Takze ted, kdyz se neco zacinalo dit, tak druha cast druhe serie se bude vysilat az v pulce unora? To teda potes koste:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam