• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    OMN: nikoho nepokousaji, nemaji spodni celist
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    OMN: koukni na ten komiks co jsem zde postoval, je tam ve zkratce její příběh až do tý chvíle kdy potká v lese Andreu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já bych ji neodsuzoval, páč o ní zatím vůbec nic nevíme. Asi přijde vysvětlení, že jo.
    OMN
    OMN --- ---
    frajerka v kapuci se nemela objevit vubec...wtf? k cemu je to dobry mit dva bezruky zombiky na retezech? jakoby k pozirani lidi potrebovali ruce...a ta kapuca? jo aha, aby ji zombici nepoznali...velmi chytre...posledni dva dily supr, ale tahle ta mysteriozni postava, ktera uz ted nedava smysl (a hlavne se objevila takhle v lese z cista jasna s dvouma debilama na retezu, wtf? to je byla vyvencit?), ale ok, mnohem lepsi nez finale prvni serie
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    No tak samozřejmě jsem myslel loď, kterou by si napakovali zásobama atd. a jednou za čas udělali vejlet pro další. Ono stejně je to čekací záležitost - pokud se někde někdy vzchopí nějaká armáda (S. King - Mlha), tak můžou zrovna tak bejt tam. Pokud ne, je to jedno.
    Ale dostat se tam někam by asi bylo nemožný a takhle je to samozřejmě každopádně větší sranda.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    SHEDLO: http://www.collegehumor.com/article/6743808/10-reasons-why-the-walking-dead-should-just-kill-carl
    mimochodem frajerka v kapuci se měla objevit hned v prvním dílu, ale pak jí vystřihli
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Velke zaoceanske lode spravidla kotvia len vo velkych mestach - co znamena obrovske mnozstvo zombie. Aj keby sa im podarilo zabrat taku lod a vycistit ju - co je dost pracne, ale pri rozumnom postupe realizovatelne (inak povedane - nerealne pre hentu skupinku :D). Tak co potom? Odplavat s nou nebudu vediet, kotvit v meste kde sa to zombie bude len tak hemzit - to nie je velka vyhra. Lode tych rozmerov maju velke zasoby, len tie imho vyzaduju aby niekto vedel udrziavat systemy funkcne. Predpokladam, ze cista voda by bola velmi skoro problematicka (a pit vodu z pristavu, kde sa luhuje par stoviek zombie.. no mnam ;) ).
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PUEBLO: přesně to si taky pořád opakuju :)

    Ale komiks je stejně lepší!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    FLLIP:

    prosim at to neskonci jako LOST
    prosim at to neskonci jako LOST
    prosim at to neskonci jako LOST
    prosim at to neskonci jako LOST

    ;))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JAMILLOS: imho to něčím podobným skončí, pokud teda všichni nezemřou... ale to je otázka ještě několika let než se to dozvíme.
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    JAMILLOS: to se super napad. Vylezt na lod (ktera rozhodne nekde ceka a ma uz nafouknuty balonky a rozveseny lampiony), a pak zmacknout autopilota a klidne i s prazdnejma kotlema si brazdit po Karibiku.
    Proc si vlastne nepostavili vesmirnou lod a neodleteli do bezpeci na Mars za Johnem Carterem? Podle me zombikum jeste par tisicileti bude trvat nez to dokazou taky
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Proč se nezdekujou někam na obrovskou loď - zámořskej parník nebo tak? Ani by nemuseli daleko na moře, ono by stačilo kotvit opodál. Zombíky bych jako přeborníky v plavání neviděl...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SHEDLO: nejaci zombici tam budou ale vycisti to, zabydli se tam a pak prijde dalsi skupina lidi, nastehuji se do jine casti vezeni a zacne drama,vztahy a sem tam zombie attack z kanalizace apod :))

    tak bych to videl ja ;))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SEAMON: to urcite, bezpochyby je to kráva, ale ona treba mela pocit, ze po tom, co si to se Shanem vyjasnila, uz nebylo takhle drasticky reseni nutny.. vsichni na nej cumeli jak na svini, pritom vedeli, ze Shane je pako.. jenom se mi libi ten twist, ze na Ricka, jedinyho spravnaka a vudce bandy ted koukaji s podezrenim..

    JAMILLOS: jj, je hrozně "broken" a strašně přemoudřelá:)) už se na Californication nedívám, nějak jsem ty průsery přestala stíhat:)

    doufám, že to vězení bude plný zombíků:) asi ne co? spíš se tam schovají..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SHEDLO: Kdo má fb, je tam rozhovor s tím, kdo bude představovat onu postavu v kapuci. A taky tam prozradili, že tamto je vězení, já to až tak úplně nepoznal.

    A Carl mě občas sere jako ten spratek z Californication, Hankova dcera...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    SHEDLO: Hm no neviem, tusim 3 casti predtym Lori hovorila Rickovi ako musi situaciu so Shanom poriesit. Potom jej skoro prizabije manzela. Daryl jej prezdradi, ze Shane asi zabil Otisa. A na zaver Shane zabije Randalla len koli tomu, aby Ricka odlakal od skupiny a mohol ho zabit. Podla mna je jej reakcia vcelku dost mimo, teda ak to nezahraju na tehotenstvo.

    Carl mi prave pride pomerne chaby voci komixu. Tam sice tiez bol dospele dieta, ale take.. zabavne dospele dieta. :D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    NJORL: jo asi jo, byly tam kozy:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    btw v kapuce mi prisla, ze je typka spis :)
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    SHEDLO: presne...jak v Dexterovi ta dcera, tak tady Carl. Nesnasim "dospely deti"!
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SHARNY: byla to věznice jo? ty vogo, to jsem zvědavá.. kdo je ten kapucák? (kdyžtak pošta)

    mně to s tou Lori jako drámo zápletka přijde dobrý, situace byla tak vyhrocená, že ho musel oddělat, ale to nikdo nechápe, všichni to viděj jen jakože zabil jednoho ze skupiny.. Lori zrovna se Shanem měla před smrtí srdceryvný talk, takže si už myslela, že to všechno napravila svojí dementní logikou, takže to nebylo třeba.. a kdo ví, jestli tam nebyly nějaký citečky :) do toho Rickovi už z toho všeho hrabe, takže jen přilejvá olej do ohně svýho zatim snad zdánlivýho šílentví.. ale Shane mě už neskutečně štval, byl tak namistrovanej, že se mi z toho zasekával obraz..

    Hershel je mistr
    taky Vás tak sere ten Carl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam