• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    REDSNAKE: me tva ironie/narky na tvou vytizenost taky nezajimaly a usetren jsem jich nebyl. moznost psat ti pm ozelim. tak snad budes mit do budoucna vic casu na serialy, o kterych bys nasledne rad online diskutoval. pa!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SPLIFFBOY: Díky za názor, věřím že se ti ulevilo, ale předpokládám, že to nikoho nezajímá. Dál mi můžeš psát do PM
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    REDSNAKE: vsechny serialove diskuze, co jsem tu kdy sledoval, maji spoilery bud povoleny a nebo se skryvaji prvnich 24 hodin po odvysilani premiove epizody... pokud nemas cas to shlednout dele nez tech 24 hod, prijde mi to uz celkem tvuj boj, ze sem lezes.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SPLIFFBOY: I průměrně inteleguání šimpanz umí použít spoiler

    Né každý má čas na to čučet hned..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    REDSNAKE: jestli kvuli spoileru, tak to bych asi chapal vcera, ale lezt do serialovyho auditka az druhej den po premiere a bejt rozcarovanej, ze se nekdo k aktualni epizode vyjadri, mi neprijde moc na miste...
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    pobral... ale co uz ted, kdyz to bylo vyrceno ze?:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANCARCIK: To byla ironie, tys to nepobral, viď?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANCARCIK: Dík.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    tak Eugene neumrel... teda prozatim :) ale myslim, ze Carol ma namale...
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    team daryl! :))
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Přesně tak, plus nikdo nemluví o škrábancích, které musí všichni mít po četných blízkých setkáních 3. druhu. Copak špinavá, rozkládající se mrtvola chodí na manikúru?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NJORL: Pokud by šlo o obyčejnou infekci, pak by ale kousnutí mělo jít vyléčit, alespoň v nemocnicích. Pak nechápu, proč ve Slabtownu pokousané holce uřízli ruku, místo aby se ji pokusili narvat nejsilnějšími antibiotiky, které měli (a některé scény naznačovali, že na tom se zásobou léků nejsou nijak špatně, na to, že se už dva roky neobnovují zásoby).
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: neumres na kousnuti, umres na infekci, ktera se Ti dostane do tela. jako kdyz Te kousne pes a nemas vakcinu ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Reanimation

    "The rule is WHATEVER it is that causes the zombies, is something everyone already has. If you stub your toe, get an infection and die, you turn into a zombie, UNLESS your brain is damaged. If someone shoots you in the head and you die, you're dead. A zombie bite kills you because of infection, or blood loss, not because of the zombie "virus.""
    —Robert Kirkman[src]
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    DON_PEDROPOULOS: Asi spíš kontaktem se slinami - kousnutí způsobuje rychlou smrt. Vzhledem k tomu, že to lze zastavit amputací, tak nejspíš nějaká nákaza nervového systému.
    Čemu se spíš divým celý seriál, je to, jak to dělají, že se nenkazí nějakou pitomou infekcí z hromady mrtvol... Nehledě na to, že ten virus nejspíš odpuzuje hmyz, protože rozkládající se těla by byly ideálním autobudsem pro roje much:-)
    DON_PEDROPOULOS
    DON_PEDROPOULOS --- ---
    FLLIP: to jakým způsobem se dá "nákaza" získat mě už několikrát zaujalo. Například, když se pomažou vnitřnostma kousačů, aby byli "neviditelní" - tam by teoreticky taky mohlo dojít k nákaze - pokud by na sobě měli nějaké zranění kůže ne? Nabil jsem dojmu, že to lze získat pouze krevním kontaktem s chodcem.
    SVORO
    SVORO --- ---
    ALI_GATOR: Jako osobně bych ještě bral kdyby auto dopadlo na čumák a pak se "odrazilo" a spadlo na kola místo na střechu, ale to co tady předvedli mno wire-fu hadr :D Jinak na FB je video jak tu scénu natáčeli..
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    REDSNAKE: myslím to tak, aby to nemělo stejný účinek jako kousnutí, smíšení tělních tekutin.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FLLIP: Vzhledem k tomu, že už je nakaženej asi čtyři série zpět, je to úplně jedno.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Taky mě zarazil Daryl, který vytáhl šíp z chodce a pak ho držel mezi zuby.. Bych se bál nákazy.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    To vzhledem k těžišti auta a odporu vzduchu není možné. To je jako když posuneš badmintonový míček z kraje stolu, taky nemáš šanci udělat kotrmelec.
    Měli přistát na střeše a pořádně se rozsekat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam