• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    PAULMUADDIB: To co se ta ženská snaží udělal je aby z lidí zůstali lidi ...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    PAULMUADDIB: Jak chces tu obranu udelat, s duchodcema, bukvicema, ci s maminkama s detma?:)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Mě to tam neskutečně sere. Na co ta kráva bere zbraně a potřebuje policajty? Aby kontrolovala cca 30 lidí, což jsou většinou bukvice, (dů)chodci, či mamky s dětma? To jim tak nevěří, politička zasraná? Připomíná mi tu starou rakovinu z Battlestar Galactica. doufám, že dopadne podobně.

    A proč tam nic nedělají, kromě máslových sušenek? Proč nedají na vršek zdi ostnatej drát, aby to nemohl přelézt člověk? Proč neudělají druhou a třetí linii obrany? Nějaké ploty, ostnaté dráty, nebo špičaté kůly cca 20 metrů před zdí proti zombíkům? Příkop před zdí jednak proti zombíkům, jednak, aby tam někdo nemohl přijet s autem, chytit díl zdi a vyrvat ho? Času mají dost.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    na konci dilu, myslim, ze jak odchazeli z te skoly.. se objevil ten cernoch co s Rickem zacinal.. a od te doby zadna zminka.. nevite co bude?:)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SEAMON: na druhou stranu se poslední sezóna snaží držet událostí, které se v komiksů staly a lze odhadnout, která postava prebrala čí roli (třeba Sasha zjevně prebrala střelecké schopnosti Andrey z komiksu).
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    OVERFLOATER: Vzhladom nato, ze serial a komix maju uz pomerne dlhu dobu dost odlisny dej, tak sa dost tazko da hovorit o tom co je presne spoiler.

    Napr. je spoiler informacia, ze by Andrea podla komixu este mala zit? Alebo naopak, ze Rickova dcera mala zomriet? Ci to je ok - lebo sa to odohralo v "minulosti" hoci potencialne si to tvorcovia serialu mozu rozmysliet a nieco z toho zakomponovat do deju teraz (ok Andreu nie..).

    Tj. udalosti z komixu su potencialne mozne, ale je to cca na urovni toho, ze si v ramci diskusie niekto spravne tipne dalsi vyvoj pribehu. Podla komixu v podstate 1/2 postav ani neexistuje.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NJORL: Yes. Taky nevím, proč je to všechno tak těžký pochopit a pořád se to tady objevuje. Spoilery ze seriálu se sem dávat maj normálně, protože všechno zabělený vypadá debilně, a když jsem díl ještě neviděl, tak sem přece nelezu, ne? A neberu výmluvu, že tady člověk hledá linky – auditko je i na jiný věci a v pátý řadě seriálu už musím kurva dávno dobře vědět, kde to stahovat.
    Co se týče spoilerů z komiksu, tak to by se samozřejmě bělit mělo, logicky. Případně založit nový auditko, pokud by někdo chtěl.
    It doesn’t take a fucking rocket scientist…
    NJORL
    NJORL --- ---
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    THOMASMORTA: pri pouziti selskyho rozumu by melo kazdemu dojit, ze samozrejme myslim spoilery tykajici se NEDAVNO odvysilanych epizod. Resp myslim, ze se "zabeluje" a oznacuje spoiler nejakych 24-48 hodin po odvysilani.

    A pokud chces nekomu rict, co bylo v komiksu a s velkou pravdepodobnopsti se to objevi i v serialu (konkrertne tvuj prispevek o alexandrii), tak staci pred ten spoiler napsat, ze se tyka komiksu a potencionalniho deje v dalsich epizodach. Tot k memu navrhu konvence.

    Me to prijde celkem logicky, nevim proc bych mel byt s timhle nazorem v mensine.

    BTW. zabelovani spoileru se tu (a v jinych serialovych audotkach) zavedlo, protoze si spousta lidi stezovala, ze se vyspoiloval nejakej dej odvysilany epizody a oni ji jeste nevideli. to je sice smutnej pribeh, ale podle me pokud jsem novy dily jeste nevidel, tak nebudu lezt do dikuse o tom serialu, protoze se tam s nejvetsi pravdepodobnosti bude resit, co se v serialu zrovna stalo. Nicmene, zrejme z politicke korektnosti, se zde zavedlo toto pravidlo, aby byl kazdy spokojeny.

    Jenze v tomhle pripade, jsem si rozklik spoiler, protoze jsem vysechny odvysilane epizody uz videl a ocekaval nejakej koment k odvysilanemu deji, jenze misto toho jsem si precet velmi pravdepodobny vyvoj udalosti, kterej je prevzatej z komiksu. Nevim jak vy, ale ja jsem rad prekvapenej, kdyz na neco koukam, tak si nerad ctu takovy veci dopredu. A tohle mi to tak trochu zkazilo...

    Jestli jsem na tebe vyjel moc, omlouvam se.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    OVERFLOATER: obávám se, že s tímto pohledem na to, co se má dávat do spoilerů jsi poněkud v menšině. Kdyby se dávalo do spoilerů vše, co se týká odvysílaných epizod, tak tu budou samé bílé příspěvky.
    co se týče mého příspěvku, byla to reakce na jiný spoiler týkající se komiksu... Co se týče mě, já snažím chovat slušně a spoilery označovat, takže se mě docela dotýká, když po mě někdo vystartuje, že si dovolím možné budoucí události označit jako spoiler. Pokud vím, existuje jediný tag na označování spoilerů, takže pokud chceš nějak odlišit informace z komiksů, tak zkus navrhnout nějakou konvenci.
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    THOMASMORTA: spoilery se maj tykat odvysilanych epizod a ne, aby tu nekdo spoiloval informace z komiksu, ktere se muzou odehrat v serialu, sakra! Takhle to ani nemusis schovavat. Dokud dil nevidim, tak sem nelezu, abych si nic nevyspoiloval a pak si tu prectu spoiler, kterej se tyka neceho, co jeste odvysilany nebylo. Bud se na to vyser, nebo to oznac tak, ze je to spoiler z komiksu, kterej v serialu jeste nebyl. diky..
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    SEAMON: při pohledu na její nový outfiy jsem skoro fyzicky trpěla a silně cítila s Darylem :D
    Když já jsem jedna z těch na koho pasuje tento obrázek: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/...88E15F&__gda__=1433610654_ec7f094525fe991c59d4d45d4f653dc4
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    He he mne sa velmi paci ako poriesili Carol. :D Myslim, ze keby realne tusili co vsetko bola schopna spravit a potom im zahrat take divadielko.. Teda ja by som bol silne znepokojeny. :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ..Už už jsem si v 5.11 dílu myslel, že vidím u pana Andrewa Clutterbucka (Rick) náznak uvolnění mimických svalů a závan herectví ale ne, v 5.12 zase stejná guma :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA: No, mrknul jsem na to a říkám si, jestli prostě jenom nesáhli po takové temnější hudbě. Nevím, jestli to má vyloženě symbolizovat, že se z Ricka stává maniak.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO: Kvůli několika sekundám? No, Rickův proslov začíná asi dvacet sekund před titulky.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA: Díky, našel jsem jich tam několik. Epizodu jsem bohužel smazal, tak jí asi jen kvůli tomu stáhnu :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO: Tohle je asi nejlepší zachycení, které jsem našel na YouTube:
    The Walking Dead - Governor Theme (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=XS4nrcbS4f0
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO: Ano - hrálo pokaždé, když Guvernérovi přeplo do stavu "vraždící maniak".
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THOMASMORTA: Ještě by mohl přijít o oko.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA: Vůbec :-D On má nějaký svoje téma?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Všimli jste si, že na konci Rickovi začala hrát Guvernérova hudba? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam