• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: Kde by se ve skladu udusil plynem? Kdo by ho tan strelil pres kevlar? Krev na nem nebyla, nevykrvacel.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Ale musím říct, že jsem si to musel zastavit pustit kousek znovu, abych pochopil, co tam bouchlo. Už se těším, až budou ke stažení epizody v pořádném rozlišení.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NJORL: Nemuseli ho kousnout. třeba jp měldp idusil plynem, nebo postřelil a on vykrvácel...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me by zajimalo jak se z takovyho obrnence vlastne stane zombie. Kam ho kousli?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Náhodou, konečně zase pěkné záběry vytrhávaných střev a mandlí...
    No a konečně budou muset tu demokratskou pizdu zahlušit...
    NJORL
    NJORL --- ---
    WIN_KLO: ale nepovidej
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Tak včerejší epizoda slabota.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mě by spíš zajímalo, co budou dělat, až jim dojdou kondomy.
    Ovčí střívka, anyone?

Jinak ten seriál fakt žeru.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NJORL: Myšlenka je samozřejmě chválihodná, jenže je kupodivu lidský faktor "zachráněné" skupinky tím, co způsobí další schizma. Jako kdyby v apokalypse už nešlo vrátit se k původním hodnotám, posunutá psychika nedovolí uzdravení, dokonale to zahrála Sasha. Tak nějak by to imho vypadalo v reálu..
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    NJORL: Spíš sluníčkáři.
    NJORL
    NJORL --- ---
    PAULMUADDIB: To co se ta ženská snaží udělal je aby z lidí zůstali lidi ...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MIK_CZ: Místo pečení sušenek v akci Z.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    PAULMUADDIB: Jak chces tu obranu udelat, s duchodcema, bukvicema, ci s maminkama s detma?:)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Mě to tam neskutečně sere. Na co ta kráva bere zbraně a potřebuje policajty? Aby kontrolovala cca 30 lidí, což jsou většinou bukvice, (dů)chodci, či mamky s dětma? To jim tak nevěří, politička zasraná? Připomíná mi tu starou rakovinu z Battlestar Galactica. doufám, že dopadne podobně.

A proč tam nic nedělají, kromě máslových sušenek? Proč nedají na vršek zdi ostnatej drát, aby to nemohl přelézt člověk? Proč neudělají druhou a třetí linii obrany? Nějaké ploty, ostnaté dráty, nebo špičaté kůly cca 20 metrů před zdí proti zombíkům? Příkop před zdí jednak proti zombíkům, jednak, aby tam někdo nemohl přijet s autem, chytit díl zdi a vyrvat ho? Času mají dost.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    na konci dilu, myslim, ze jak odchazeli z te skoly.. se objevil ten cernoch co s Rickem zacinal.. a od te doby zadna zminka.. nevite co bude?:)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SEAMON: na druhou stranu se poslední sezóna snaží držet událostí, které se v komiksů staly a lze odhadnout, která postava prebrala čí roli (třeba Sasha zjevně prebrala střelecké schopnosti Andrey z komiksu).
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    OVERFLOATER: Vzhladom nato, ze serial a komix maju uz pomerne dlhu dobu dost odlisny dej, tak sa dost tazko da hovorit o tom co je presne spoiler.

Napr. je spoiler informacia, ze by Andrea podla komixu este mala zit? Alebo naopak, ze Rickova dcera mala zomriet? Ci to je ok - lebo sa to odohralo v "minulosti" hoci potencialne si to tvorcovia serialu mozu rozmysliet a nieco z toho zakomponovat do deju teraz (ok Andreu nie..).

Tj. udalosti z komixu su potencialne mozne, ale je to cca na urovni toho, ze si v ramci diskusie niekto spravne tipne dalsi vyvoj pribehu. Podla komixu v podstate 1/2 postav ani neexistuje.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NJORL: Yes. Taky nevím, proč je to všechno tak těžký pochopit a pořád se to tady objevuje. Spoilery ze seriálu se sem dávat maj normálně, protože všechno zabělený vypadá debilně, a když jsem díl ještě neviděl, tak sem přece nelezu, ne? A neberu výmluvu, že tady člověk hledá linky – auditko je i na jiný věci a v pátý řadě seriálu už musím kurva dávno dobře vědět, kde to stahovat.
    Co se týče spoilerů z komiksu, tak to by se samozřejmě bělit mělo, logicky. Případně založit nový auditko, pokud by někdo chtěl.
    It doesn’t take a fucking rocket scientist…
    NJORL
    NJORL --- ---
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    THOMASMORTA: pri pouziti selskyho rozumu by melo kazdemu dojit, ze samozrejme myslim spoilery tykajici se NEDAVNO odvysilanych epizod. Resp myslim, ze se "zabeluje" a oznacuje spoiler nejakych 24-48 hodin po odvysilani.

A pokud chces nekomu rict, co bylo v komiksu a s velkou pravdepodobnopsti se to objevi i v serialu (konkrertne tvuj prispevek o alexandrii), tak staci pred ten spoiler napsat, ze se tyka komiksu a potencionalniho deje v dalsich epizodach. Tot k memu navrhu konvence.

Me to prijde celkem logicky, nevim proc bych mel byt s timhle nazorem v mensine.

BTW. zabelovani spoileru se tu (a v jinych serialovych audotkach) zavedlo, protoze si spousta lidi stezovala, ze se vyspoiloval nejakej dej odvysilany epizody a oni ji jeste nevideli. to je sice smutnej pribeh, ale podle me pokud jsem novy dily jeste nevidel, tak nebudu lezt do dikuse o tom serialu, protoze se tam s nejvetsi pravdepodobnosti bude resit, co se v serialu zrovna stalo. Nicmene, zrejme z politicke korektnosti, se zde zavedlo toto pravidlo, aby byl kazdy spokojeny.

Jenze v tomhle pripade, jsem si rozklik spoiler, protoze jsem vysechny odvysilane epizody uz videl a ocekaval nejakej koment k odvysilanemu deji, jenze misto toho jsem si precet velmi pravdepodobny vyvoj udalosti, kterej je prevzatej z komiksu. Nevim jak vy, ale ja jsem rad prekvapenej, kdyz na neco koukam, tak si nerad ctu takovy veci dopredu. A tohle mi to tak trochu zkazilo...

Jestli jsem na tebe vyjel moc, omlouvam se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam