• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SPLIFFBOY: Nerad oponuji (opět) ale mně poslední díl přišel jako nejnadupanější po poměrně nudným startu, kdy ty lidské a především ty mrtvolácké šachy moc nefungovali, bylo tam spousta balastu a bullshitu - na to jsou tu ale kovbojky nebo třeba řada Avengers. Přesně kvůli takovýmto sondám do lidských pohnutek na seriál koukám, dokonce to přeteklo zatím můj top díl s Lizzy.

    Ten super rébus s vězněm, co vyvraždil Eastmanovi rodinu, se mi nepodařilo do samotného konce rozluštit, a zbaštil jsem vše, co scénáristé do té doby naservírovali, dávalo to smysl a po odhalení pravdy se to otočilo o 180 a zároveň do sebe dokonale zapadlo. Jsem v rauši a je mi celkem jedno jak to dopadne s Glennem - to je jedna z nejplošších postav sériálu, etalon správných rozhodnutí...ať klidně skoná a uvolní cestu více komplikovaným osobnostem! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak morganuv dil zajimavej. vysvetlit jeho motivaci jednat tak iracionalne mirumilovne bylo potreba, navic timhle dilem po nadupanym startu serie tvurci hodne pribrzdili a soucasne divaka nechavaj porad v napeti, jak to teda dopadlo s glennem. tim spis asi verim vsem spekulacim, ze prezije, i kdyz uz mi to prijde uz hodne prehnany.
    EJDM
    EJDM --- ---
    nechci tu tapetovat ale... :))))
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EJDM: The Walking Cat! :)
    EJDM
    EJDM --- ---
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Jestli Glen neumřel, tak u mě seriál HODNĚ klesne. Šestá zatim neskutečně top. Nestíhám se divit, jak je to dobrý.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    hudba a to jak ho zakrejou, vypada ze se s jeho charakterem loučí, ale ten záběr ze shora a kontejner a pád.... vypada ze se může odsunout... a to že mu střeva tahaj z plic to taky nevim...no jediný co je jistý že minimálně 1 díl budeme muset vydržet...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Tak jsem si to dal znovu a podle mě vážně dopadl Glenn pod Nicholasem.. zbytek je ve hvězdách:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Akorát mě štve, že často – jako například v tomhle dílu – když někdo chcípá a nejde mu už pomoct, oni místo aby mu vpálili kulku do hlavy, aby netrpěl, tak na něj čuměj a nechaj ho sežrat zaživa. Why???
    Jinak jsem ale spokojen.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Jestli Glenn přežije, tak já se schovám pod kontejner a budu se tvářit, že tento seriál neznám. Pak si samozřejmě pustím další díl :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Jestli Glenn přežije, tak se podle mě schová pod ten kontejner na kterém stáli - podle některých bočních záběrů tam je místo, kam by se jeden asiat mohl vtěsnat. Ale aby se z toho dostal, tak by stejně potřeboval, aby někdo odlákal celé stádo jinam a ideálně posekal těch několik, kteří si všimli dalšího chodu.
    Pokud měli zázračnou záchranu dopředu promyšlenou, tak není nemožná - jenom je hrozně snadné ji napsat totálně zmršeně.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    No řekl bych, že v první sérii to ještě celkem šlo: dobrý tah byl, že tu Merlovu cestu vůbec neukázali - nechali to na divákově fantazii a celkem vhodně. Rickova záchrana v tanku naprosto v pořádku.. Pak ale začali točit scény jako např. Glennův střet s Nicholasem, kdy už se do něj mrtvoly málem zakusovali, on byl zraněný a zavalený zdechlinou a následoval střih. To bylo moc i na mně..

    Pokud tohle Glenn opět přežije, tvůrci získávají zlatého bludišťáka za nemožné obraty ve scénáři.
    NJORL
    NJORL --- ---
    no realne jedina casta ven z teto situace je prolezt pod nohama te hordy. za predpokladu, ze ta streva nejsou jeho a jsou toho Nicolase, ktery na nem lezi. Ty zombici jsou tam tak moc nastosovany, ze by teoreticky zadnej nemel mit dost prostoru se sehnout a kousnout ... ale ... jak tohle chteji natocit, aby to nevypadalo ultra blbe ... to si fakt nedovedu predstavit.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Hrozně mě baví sledovat ty diskuse okolo. Tvůrci chtěli, aby to nebylo jednoznačné - už párkrát epizodu sestříhali tak, aby to vypadalo, že postava zemřela mimo záběr a nakonec to přežila (Guvernér zavřený v malé místnosti s menším stádem v předposlední epizodě 3. série/Judith na v midsezone finale ve čtvrté sérii/Carol sražená autem a převezená do nemocnice), postavy se už mnohokrát dostaly ze zdánlivě bezvýchodné situace (počínaje slavnou scénou v tanku v 1. sérii, přes Merlovu neuvěřitelnou cestu s jednou rukou skrze zamořenou Atlantu a beze zbraně nebo v podstatě bezvýchodnou situací, kdy byli pochytáni v Terminusu).
    Scenáristi rozhodně velmi riskují - protože ať to dopadne jakkoli, půlku lidí hrozně naštvou:-) Přiznám se, že mě ty cliffhangery, které si připravili údajně na každý díl této sezóny přijdou dost laciné - teším se, až si v klidu shlédnu zase půlku sezóny najednou.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    GANCARCIK: https://www.letuska.cz/#!/letenky-usa

    Jinak tedy pokud tedy Glenna nesežrali, tak jsou u mě mrtví živí mrtví a už na to taky přestanu čumět.

    Přepadení Ricka v karavanu šlo imho taky sestříhat trochu líp. Všichní víme, že je to hrdina ale že by v Matrixu měli závidět jeho uhýbání kulkám ve stísněném prostoru? C'mon!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GANCARCIK: Na počítači
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    kde se muzu kouknout na 6x3?:) diky...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud se z tohohle dostne, tak si nedokazu predstavit jak, aby to nedevalvovalo celej serial.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Vykašlete se na "nespoilování", pokud sem někdo chodí předtím, než ten díl uvidí, je to na jeho vlastní riziko. Pokud se diví, je to idiot...
    A ano, podle mě ho sežrali. A zrovna takhle blbě se to celý semlelo...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Imho nebyl papanej. Jen ležel pod tim co byl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam