• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: ja myslim nadupadny v duchu akce, te bylo nyni prece jen vyrazne min, jinak si nestezuju, sondy me taky bavi... navic ocekavam, ze morganovo zamcene prekvapko ze zaveru epizody jeste natropi nejakou neplechu a dilema byt dobry vs. ucinit vse nutne pro preziti vyvstane znovu, jako uz tolikrat predtim. tenhle motiv nekonecneho hledani toho, kde ma lidstvi svoje hranice, je na serialu pro me asi nejzajimavejsi.

    co se glenna tyka, ano, je to dobrak, co za kazdou cenu jedna spravne a neztraci viru v lidi, bez ohledu na to, jak uz selhali... proto mi ta jeho domnela smrt u popelnice prisla takova vhodne priznacna, jen se obavam, ze ne finalni.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SPLIFFBOY: Nerad oponuji (opět) ale mně poslední díl přišel jako nejnadupanější po poměrně nudným startu, kdy ty lidské a především ty mrtvolácké šachy moc nefungovali, bylo tam spousta balastu a bullshitu - na to jsou tu ale kovbojky nebo třeba řada Avengers. Přesně kvůli takovýmto sondám do lidských pohnutek na seriál koukám, dokonce to přeteklo zatím můj top díl s Lizzy.

    Ten super rébus s vězněm, co vyvraždil Eastmanovi rodinu, se mi nepodařilo do samotného konce rozluštit, a zbaštil jsem vše, co scénáristé do té doby naservírovali, dávalo to smysl a po odhalení pravdy se to otočilo o 180 a zároveň do sebe dokonale zapadlo. Jsem v rauši a je mi celkem jedno jak to dopadne s Glennem - to je jedna z nejplošších postav sériálu, etalon správných rozhodnutí...ať klidně skoná a uvolní cestu více komplikovaným osobnostem! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak morganuv dil zajimavej. vysvetlit jeho motivaci jednat tak iracionalne mirumilovne bylo potreba, navic timhle dilem po nadupanym startu serie tvurci hodne pribrzdili a soucasne divaka nechavaj porad v napeti, jak to teda dopadlo s glennem. tim spis asi verim vsem spekulacim, ze prezije, i kdyz uz mi to prijde uz hodne prehnany.
    EJDM
    EJDM --- ---
    nechci tu tapetovat ale... :))))
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EJDM: The Walking Cat! :)
    EJDM
    EJDM --- ---
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Jestli Glen neumřel, tak u mě seriál HODNĚ klesne. Šestá zatim neskutečně top. Nestíhám se divit, jak je to dobrý.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    hudba a to jak ho zakrejou, vypada ze se s jeho charakterem loučí, ale ten záběr ze shora a kontejner a pád.... vypada ze se může odsunout... a to že mu střeva tahaj z plic to taky nevim...no jediný co je jistý že minimálně 1 díl budeme muset vydržet...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Tak jsem si to dal znovu a podle mě vážně dopadl Glenn pod Nicholasem.. zbytek je ve hvězdách:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Akorát mě štve, že často – jako například v tomhle dílu – když někdo chcípá a nejde mu už pomoct, oni místo aby mu vpálili kulku do hlavy, aby netrpěl, tak na něj čuměj a nechaj ho sežrat zaživa. Why???
    Jinak jsem ale spokojen.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Jestli Glenn přežije, tak já se schovám pod kontejner a budu se tvářit, že tento seriál neznám. Pak si samozřejmě pustím další díl :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Jestli Glenn přežije, tak se podle mě schová pod ten kontejner na kterém stáli - podle některých bočních záběrů tam je místo, kam by se jeden asiat mohl vtěsnat. Ale aby se z toho dostal, tak by stejně potřeboval, aby někdo odlákal celé stádo jinam a ideálně posekal těch několik, kteří si všimli dalšího chodu.
    Pokud měli zázračnou záchranu dopředu promyšlenou, tak není nemožná - jenom je hrozně snadné ji napsat totálně zmršeně.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    No řekl bych, že v první sérii to ještě celkem šlo: dobrý tah byl, že tu Merlovu cestu vůbec neukázali - nechali to na divákově fantazii a celkem vhodně. Rickova záchrana v tanku naprosto v pořádku.. Pak ale začali točit scény jako např. Glennův střet s Nicholasem, kdy už se do něj mrtvoly málem zakusovali, on byl zraněný a zavalený zdechlinou a následoval střih. To bylo moc i na mně..

    Pokud tohle Glenn opět přežije, tvůrci získávají zlatého bludišťáka za nemožné obraty ve scénáři.
    NJORL
    NJORL --- ---
    no realne jedina casta ven z teto situace je prolezt pod nohama te hordy. za predpokladu, ze ta streva nejsou jeho a jsou toho Nicolase, ktery na nem lezi. Ty zombici jsou tam tak moc nastosovany, ze by teoreticky zadnej nemel mit dost prostoru se sehnout a kousnout ... ale ... jak tohle chteji natocit, aby to nevypadalo ultra blbe ... to si fakt nedovedu predstavit.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Hrozně mě baví sledovat ty diskuse okolo. Tvůrci chtěli, aby to nebylo jednoznačné - už párkrát epizodu sestříhali tak, aby to vypadalo, že postava zemřela mimo záběr a nakonec to přežila (Guvernér zavřený v malé místnosti s menším stádem v předposlední epizodě 3. série/Judith na v midsezone finale ve čtvrté sérii/Carol sražená autem a převezená do nemocnice), postavy se už mnohokrát dostaly ze zdánlivě bezvýchodné situace (počínaje slavnou scénou v tanku v 1. sérii, přes Merlovu neuvěřitelnou cestu s jednou rukou skrze zamořenou Atlantu a beze zbraně nebo v podstatě bezvýchodnou situací, kdy byli pochytáni v Terminusu).
    Scenáristi rozhodně velmi riskují - protože ať to dopadne jakkoli, půlku lidí hrozně naštvou:-) Přiznám se, že mě ty cliffhangery, které si připravili údajně na každý díl této sezóny přijdou dost laciné - teším se, až si v klidu shlédnu zase půlku sezóny najednou.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    GANCARCIK: https://www.letuska.cz/#!/letenky-usa

    Jinak tedy pokud tedy Glenna nesežrali, tak jsou u mě mrtví živí mrtví a už na to taky přestanu čumět.

    Přepadení Ricka v karavanu šlo imho taky sestříhat trochu líp. Všichní víme, že je to hrdina ale že by v Matrixu měli závidět jeho uhýbání kulkám ve stísněném prostoru? C'mon!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GANCARCIK: Na počítači
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    kde se muzu kouknout na 6x3?:) diky...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud se z tohohle dostne, tak si nedokazu predstavit jak, aby to nedevalvovalo celej serial.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Vykašlete se na "nespoilování", pokud sem někdo chodí předtím, než ten díl uvidí, je to na jeho vlastní riziko. Pokud se diví, je to idiot...
    A ano, podle mě ho sežrali. A zrovna takhle blbě se to celý semlelo...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Imho nebyl papanej. Jen ležel pod tim co byl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam