• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOZINA: ono to bude asi na dyl a zvladnu to nejdřív dnes vecer. ale zatim mam link na tu scenu na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8gpIgS12T2g
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    SPLIFFBOY: pak pošli link, taky jsem to neměl.. dík
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NJORL: edna facebook: "Osmá epizoda měla svůj speciální dovětek po závěrečných titulcích, kde jste mohli vidět, jak to dopadlo s Darylem, Sashou a Abrahamem."
    NJORL
    NJORL --- ---
    SPLIFFBOY: Jaka????
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak jsem se az nyni dozvedel o posledni scene po zaverecnych titulkach. muj hd rip je mel oriznute, musim stahnout jiny.nekdo tip na hd rip, kde ta scena je? :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ROBOTON: Zombíci jsou zas nebezpečný jen, když se to hodí -_-
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    tvl no to byl ale debilní díl, ty lidi sou uplně blbý nebo nvm...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    PHUSHI: Tak dík, myslím, že jsi mi zaspoiloval všechno, co v tom dílu je ke koukání hehe.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Jednotlivy dily tyhle sezony mi vetsinou prisly docela dobry, ale to finale vcera? Wtf, uz jen ty uvodni sceny, kdy do A. pronikaji zombie a vsichni pred nima utikaj byly jak z nejakyho total B... celej dil nuda, vyvoj nula, vetsina postav se chova zcela nelogicky a "nepoucene", na konci pak ten revival strategie "pomazeme se vnitrnostma" (realizovano formou mame na sobe kus umazanyho prosteradla)... Kdyz to tak skvele funguje, proc to nepouzivaj porad?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MIK_CZ: Toho sežerou, toho staršího taky, nebo nějak ošklivě a hloupě spadne na krumpáč. Rick té blondýně pak udělá nový, správný...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: tohle ale už bylo mid-season final, další epizoda je na programu až v půlce února. takže asi tolik k otevřeným koncům, otevřenější už to udělat asi ani nešlo...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Dyť to ještě nemá konec :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Nevim proc, ale desne me tenhle serial sral :)) a ten parchant na konci nejvic.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PAULMUADDIB: Asi fakt jseš, když nevíš, že jen ten, koho zalehne celé stádo, může vyváznout bez škrábance a naopak, že ten, kdo spadne na nářadí po té, co představí světu unikátní plán na instantní zabezpečení perimetru, je automaticky předem mrtev :)

    Tak či onak, season-break-end bude pěkně hekticky díky paní, co zapomene prckovi vsugerovat, aby kromě ignorace příšer kolem sebe a na sobě, taky držel 5 minut hubu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Hele, asi jsem blbej, ale to byla "zombie" kotoučová pila, co ji pokousala? Že ji museli nechat chcípnout? (I když ona asi nechcípne, že).
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Tak podle spoilerů na příští díl to vypadá, že před pauzou zůstane děj velmi otevřený:-(

    (spoilery na vlastní nebezpečí zde)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    JOINATAN: Měl prst na spoušti i poté, co sklopil zbraň. Rick, jakožto instruktor střelby, totálně selhal. Ale zase tohle asi zachrání Carlovi život :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    chlapec se uci strilet a drzi pistoly v pravy ruce a miri levym okem :D hlavne ze mu rick rekne at nedava prst na spoust :)))
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SPLIFFBOY: Uzavřená pro mě znamená, že se vyřešily zásadní otázky dějových linií a je jasný momentální status quo hlavních hrdinů. To Nicoretovy mid-season splňují.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    THOMASMORTA: já si teda uzavřený konce představuju trochu jinak. dejme tomu ta poslední série - smrt Beth a Morgan na stopě Ricka, OK. ve čtvrté sérii byl v mid-season break pád věznice, kdy se celá skupina rozpadla a rozprchla, to mi moc uzavřené nepřijde. ve třetí sérii vysvobozovací akce z Woodbury a závěr s Nixonovcema v ringu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam