• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Mě se hlavně líbilo, jak se v jedné scéně Michonne vrtá ve střevech a o scénu později stejnou rukou drží za ruku Deannu a má tu ruku čistou:-)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    ALI_GATOR: ad nelogicnost - vse je otazkou miry a jsem ochotna lecos v ramci zanru odpustit, ale tohle uz bylo moc... Ty sceny se zadrzovanim zombii pomoci gauce, behem kterych si rick obcas odskocil nekam na pokec, ponechavani brzy-zombie o samote v safezone, prip. dokonce s ditetem, bitka u vraha-vezne, odevzdani mu vsech zbrani, vsechny ty sceny uprku pred zombiema ve meste, kdy jsou "obkliceni" asi tak tremi kusy ve vzdalenosti 3m a vypada to zcela beznadejne a nikdo nevi, co delat (prestoze v jinych scenach se umi sakra otacet) nez je vysvobodi deus ex machina v podobe jinych postav ci nahle unikove cesty "kamsi doprava", zombie vnikajici ci naopak nevnikajici do domu ciste na zaklade toho, zda se to zrovna hodi do sceny... Atd atd., zkratka mi to prislo jako snad nejslabsi dil cely serie.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    ALI_GATOR: Heh no ja ked som videl ten postup, tak som tak uvazoval, ze ci by nebolo nahodou ucinejsie tu latku zmotat a narvat do toho rozrezaneho brucha.. Teda aspon ja bych to skusil skor nez by som nabehal holymi rukami creva a robil malovanie rukami...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    No, sice to ze seriálu téměř nebylo poznat, ale hrabat rukou ve střevech čerstvě vykuchaného mrtvoláka není příliš estetický a čichový zážitek pokud nemáš na sobě protichemický oděv s filtraci vzduchu. Nám jednou v kůlně chcípla sousedovic kočka...

    Každopádně stěžovat si na nelogičnost chování postav TWD v osmé epizodě šesté série...hmmm

    Riot Armor je dobrý, když nemusíš nikam chodit, procházet s tím hordou je o infarkt.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PHUSHI: Protože hned při prvním pokusu zjistili, že se zároveň musí pohybovt pomalu a nesmí začít pršet. Mimochodem, z těch, kteří byli přítomni použití v první sezóně žije už jenom Rick a Glenn. Těžko říct, jestli to řekli ostatním. Dobrý když chceš sneakovat a udělat nějakou sabotážní akci, ale pro většinu přesunů nepraktické.
    Nejlepší na průchod davem zombíků byl asi ten Riot Armor, o který přišli ve věznici a o poslení v Terminusu.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    SPLIFFBOY: zase taková hitparáda to neni :) ale každopádně děkuju
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOZINA: ono to bude asi na dyl a zvladnu to nejdřív dnes vecer. ale zatim mam link na tu scenu na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8gpIgS12T2g
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    SPLIFFBOY: pak pošli link, taky jsem to neměl.. dík
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NJORL: edna facebook: "Osmá epizoda měla svůj speciální dovětek po závěrečných titulcích, kde jste mohli vidět, jak to dopadlo s Darylem, Sashou a Abrahamem."
    NJORL
    NJORL --- ---
    SPLIFFBOY: Jaka????
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak jsem se az nyni dozvedel o posledni scene po zaverecnych titulkach. muj hd rip je mel oriznute, musim stahnout jiny.nekdo tip na hd rip, kde ta scena je? :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ROBOTON: Zombíci jsou zas nebezpečný jen, když se to hodí -_-
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    tvl no to byl ale debilní díl, ty lidi sou uplně blbý nebo nvm...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    PHUSHI: Tak dík, myslím, že jsi mi zaspoiloval všechno, co v tom dílu je ke koukání hehe.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Jednotlivy dily tyhle sezony mi vetsinou prisly docela dobry, ale to finale vcera? Wtf, uz jen ty uvodni sceny, kdy do A. pronikaji zombie a vsichni pred nima utikaj byly jak z nejakyho total B... celej dil nuda, vyvoj nula, vetsina postav se chova zcela nelogicky a "nepoucene", na konci pak ten revival strategie "pomazeme se vnitrnostma" (realizovano formou mame na sobe kus umazanyho prosteradla)... Kdyz to tak skvele funguje, proc to nepouzivaj porad?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MIK_CZ: Toho sežerou, toho staršího taky, nebo nějak ošklivě a hloupě spadne na krumpáč. Rick té blondýně pak udělá nový, správný...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: tohle ale už bylo mid-season final, další epizoda je na programu až v půlce února. takže asi tolik k otevřeným koncům, otevřenější už to udělat asi ani nešlo...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Dyť to ještě nemá konec :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Nevim proc, ale desne me tenhle serial sral :)) a ten parchant na konci nejvic.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PAULMUADDIB: Asi fakt jseš, když nevíš, že jen ten, koho zalehne celé stádo, může vyváznout bez škrábance a naopak, že ten, kdo spadne na nářadí po té, co představí světu unikátní plán na instantní zabezpečení perimetru, je automaticky předem mrtev :)

    Tak či onak, season-break-end bude pěkně hekticky díky paní, co zapomene prckovi vsugerovat, aby kromě ignorace příšer kolem sebe a na sobě, taky držel 5 minut hubu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Hele, asi jsem blbej, ale to byla "zombie" kotoučová pila, co ji pokousala? Že ji museli nechat chcípnout? (I když ona asi nechcípne, že).
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Tak podle spoilerů na příští díl to vypadá, že před pauzou zůstane děj velmi otevřený:-(

    (spoilery na vlastní nebezpečí zde)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    JOINATAN: Měl prst na spoušti i poté, co sklopil zbraň. Rick, jakožto instruktor střelby, totálně selhal. Ale zase tohle asi zachrání Carlovi život :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam