• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SEAMON: Byl to Eugen - je to vidět v posledním díle.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Osobne by mi to prerazenie neprislo take riskatne - skor by som sa bal, ze mi nahodou nejaka motorka poskodi auto (co by bol koniec). To, ze je tam zopar chlapikov v skupine nemusi znamenat ze maju dobre vybavenie a su spravne vycviceny. Staci ze nemaju prilis velku zasobu nabojov (co nie je take nepravdepodobne, aj ked je pravda ze si uz ani nepamatam kedy v TWD nejako realne riesili naboje :)) )

    Ked zastavim, tak sa mozem uz len vzdat, alebo nechat zabit. A kedze nik nevie kde tak mozu byt. Tak je sanca na zachranu minimalna..
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    SEAMON: ja bych rekl ze Eugene...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: Inak to help - to bol kto? Glenn? Sa mi to nejako pomiesalo v tom momente.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Klidně. První poučka zní totíž: hlavní je moje zdraví a bezpečnost, až potom mohu pomáhat jiným.
    Jedoucí cisternu je slyšet na kilometry daleko, vidět taky. Opět bohužel z hlediska shtf udělali tu nejhorší možnou věc. Opět seriálová zkratka..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: myslíš v situaci, kdy ve vysílačce někdo na kontrolu spojení odpovídá "HELP?!"? :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    K téhle situaci hlavně vůbec nemuselo dojít, kdyby poslouchali jinou důležitou základní poučku: o cestování v noci..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PAULMUADDIB: zanedbáváš příliš mnoho proměnných. Jednak předpokládáš, že Ty sám jsi v roli naprosto chladnokrevně uvažujícího stroje, který nejedná pod vlivem emočních reakcí, zadruhé předpokládáš naprostý opak u druhé strany.
    Pokud máš důvodné podezření, že jde o dobře organizovanou paramilitantní skupinu, pak bych si spíš tipnul, že nebudou váhat a prsotě budou nejprve střílet a až pak přemýšlet.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR: To není o kovbojství. To je prostě základní poučka v SHTF situaci (zítra dám link, teď na mobilu to nějak nejde).

    Asi si moc nepomůžeš, ale ani nepohoršíš. Protože zastavit a vystoupit = jistá smrt. Zatímco sešlápnutí plynu = šance. Když se rozjedeš, budou řešit 2 vteřiny, jestli ujet, uskočit a nechat tam motorku, nebo střílet. K střelbě se pravděpodobně ani nedostanou.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PAULMUADDIB: Ale k čemu by Ti to bylo? Než bys minul blokádu, měl bys v těle víc děr, než by bylo zdrávo. I takto masivní tahač by byl jak řešeto, šanci by měla jen Saša, co seděla uprostřed za motorovým blokem, což by platilo jen při střelbě z jednoho směru. Cisterna by pak stejně nemohla pokračovat v jízdě v nejlepším případě kvůli prázdným gumám a posádka by byla popravena na místě. V SHTF bys dlouho nepřežil, kovboji :)

    Ale poslední díl měl kupodivu strašně narážek a skrytých významů, až jsem nevěřil:
    Walking Dead 6x08 - IN-DEPTH ANALYSIS & RECAP (Season 6, Episode 8) (608)
    https://www.youtube.com/watch?v=fhQTJOIsSgM
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THOMASMORTA: V SHTF světě bych v plné rychlosti přejel kohokoliv.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: Tak vzhladom nato, ze na nich nedavno bezdovodne zautocili a nasledne Daryl ziskal dalsie informacie mi to zastavenie prilis zmysel nedava. Ked uz, tak by som to bud rovno hodil do otacania, alebo zobral krajom a prerazil. (otazka v tomto smere je skor - ako vedeli, ze sa blizia s dostatocnym predstihom aby si taku peknu blokadu pripravili)

    Ale osobne by som skor povedal, ze je ta trojica tak zaskocena z toho ako je mozne, ze na takom malom uzemi existuje tolko agresivnych skupin o ktorych v Alexandrii zatial nepoculi - napriek tomu, ze relativne pravidelne posielali ludi na prieskum. :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PAULMUADDIB: A ty bys to v plné rychlosti napálil do lidí, jenom proto, že Ti zablokovali cestu? Nemluvě o tom, že věděli, že se v okolí pohybují militantní skupiny s automatickými zbraněmi a auty (pravděpodobně rychlejšími než ta jejich dodávka)?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Když už tady hejtujeme tu poslední řadu. Může mi někdo vysvětlit, proč Saša, Abrahám a Daryl v tom náklaďáku ZASTAVILI, když viděli sedm dementů na motorkách? Kdyby to profrčeli, tak minimálně 4-5 motorek poškodí (nemluvě o řidičích) a zbytek rozstřílí při pronásledování.
    EJDM
    EJDM --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ještě k poslednímu dílu z wikipedie:

    In a post-credits scene, Daryl, Abraham and Sasha are on their way back to Alexandria; they are forced to stop, however, when they come upon a group of heavily armed men on motorcycles blocking the road. The group's leader orders them to turn over all their belongings, saying that none of their possessions belong to them anymore. Sasha demands to know whose they are, and the man informs them that "Your property now belongs to Negan."
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Sledujete někdo Flight 462?

    Kdyžtak přeložený tady: http://www.edna.cz/fear-the-walking-dead/
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Ale no ták! :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    LOOP_ONE: Nemyslím, že ten díl jako takový byl hrozný - ale jako finálový díl před pauzou je to teda pěknej podraz.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    hroznej dil a pokud se to ted bude drzet komiksu, (aspon dalsi dil) bude dobra kompenzace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam