• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Sledujete někdo Flight 462?

    Kdyžtak přeložený tady: http://www.edna.cz/fear-the-walking-dead/
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Ale no ták! :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    LOOP_ONE: Nemyslím, že ten díl jako takový byl hrozný - ale jako finálový díl před pauzou je to teda pěknej podraz.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    hroznej dil a pokud se to ted bude drzet komiksu, (aspon dalsi dil) bude dobra kompenzace :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Žumpa jménem Edna.cz mě přesvědčila o tom, že v zombie apokalypse bych se lidem spíš vyhýbal, protože většina z nich propadne do krvelačného divošství...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    No natočit něco tak komplexního jako je úplně jiný vesmír se svými pravidly JE sakra těžké. To je mikro a makro management všeho a všech v každém okamžiku. Občas selže logika, občas vizuál za cenu odhalení celkem uvěřitelných sociálních interakcí. Třeba v žumpě jménem edna.cz to obecenstvo hodnotí podle množství vystřelených nábojů a pokousaných lidí, s tím jsem nikdy nesouhlasil a i moje oblíbené díly tam mají minimální počet hvězdiček. Ale o akci to imho fakt není.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Mě se hlavně líbilo, jak se v jedné scéně Michonne vrtá ve střevech a o scénu později stejnou rukou drží za ruku Deannu a má tu ruku čistou:-)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    ALI_GATOR: ad nelogicnost - vse je otazkou miry a jsem ochotna lecos v ramci zanru odpustit, ale tohle uz bylo moc... Ty sceny se zadrzovanim zombii pomoci gauce, behem kterych si rick obcas odskocil nekam na pokec, ponechavani brzy-zombie o samote v safezone, prip. dokonce s ditetem, bitka u vraha-vezne, odevzdani mu vsech zbrani, vsechny ty sceny uprku pred zombiema ve meste, kdy jsou "obkliceni" asi tak tremi kusy ve vzdalenosti 3m a vypada to zcela beznadejne a nikdo nevi, co delat (prestoze v jinych scenach se umi sakra otacet) nez je vysvobodi deus ex machina v podobe jinych postav ci nahle unikove cesty "kamsi doprava", zombie vnikajici ci naopak nevnikajici do domu ciste na zaklade toho, zda se to zrovna hodi do sceny... Atd atd., zkratka mi to prislo jako snad nejslabsi dil cely serie.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    ALI_GATOR: Heh no ja ked som videl ten postup, tak som tak uvazoval, ze ci by nebolo nahodou ucinejsie tu latku zmotat a narvat do toho rozrezaneho brucha.. Teda aspon ja bych to skusil skor nez by som nabehal holymi rukami creva a robil malovanie rukami...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Stale ma bavi TWD pozerat, ale zacina byt dost unavne ignorovat / ospravedlnovat tie blbe scenare co prezentuju.
    Cela Rickova skupina vie o maskovani - lebo ho pouzila Carol pri utoku na Terminus (teda ak si mozeme dovolit predpokladat, ze sa ti ludia medzi sebou rozpravaju eh).

    Michonne ma tu mierne elegantnejsiu verziu osekanych kamaratov, ktora zjavne funguje aj v skupinkach, len to zas chce trosku viac casu a walkerov na pripravu.

    Ta ci ona metoda je imho dost dobra aby ju mohli prezradit ako poslednu alternativu ako sa chranit.. A tiez ju kludne mohla pouzit Michonne v meste - minimalne pre tu zenu co mala vyvrtnuty kotnik. Nehovoriac o tom, ze obe tie metody umoznovali jednoducho preniknut z obhliehania a odlakat walkerov v lubovonom momente. A da sa povedat, ze su relativne bezpecne..

    Taktiez maju tolko ludi a zdrojov ze si kludne mohli vyrobit napr kopie (pripadne pouzit siet v brane) a uz davno vacsinu tej hordy zlikvidovat, alebo aspon vyrazne preriedit.

    Nehovoriac o tom tuneli, ktory sa da pouzit - staci trosku viac koordinacie. Alebo pouzit to maskovanie.

    Rick a skupina su uz veterani, ktore vsetky tieto scenare zazili a nemali by mat problem situaciu riesit. Je pravda, ze takto defakto nadvazuju spat na komix, ale tam sa veci zomleli trochu inak a davali vcelku zmysel.

    Ono uprimne ja som ani nepochopil, preco tu hordu v tom lome vobec planovali odviezt prec. To miesto sa imho dalo dost lahko zabezpecit aby sa odtial nedostali a mali nato aj vybavenie..
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    No, sice to ze seriálu téměř nebylo poznat, ale hrabat rukou ve střevech čerstvě vykuchaného mrtvoláka není příliš estetický a čichový zážitek pokud nemáš na sobě protichemický oděv s filtraci vzduchu. Nám jednou v kůlně chcípla sousedovic kočka...

    Každopádně stěžovat si na nelogičnost chování postav TWD v osmé epizodě šesté série...hmmm

    Riot Armor je dobrý, když nemusíš nikam chodit, procházet s tím hordou je o infarkt.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PHUSHI: Protože hned při prvním pokusu zjistili, že se zároveň musí pohybovt pomalu a nesmí začít pršet. Mimochodem, z těch, kteří byli přítomni použití v první sezóně žije už jenom Rick a Glenn. Těžko říct, jestli to řekli ostatním. Dobrý když chceš sneakovat a udělat nějakou sabotážní akci, ale pro většinu přesunů nepraktické.
    Nejlepší na průchod davem zombíků byl asi ten Riot Armor, o který přišli ve věznici a o poslení v Terminusu.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    SPLIFFBOY: zase taková hitparáda to neni :) ale každopádně děkuju
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOZINA: ono to bude asi na dyl a zvladnu to nejdřív dnes vecer. ale zatim mam link na tu scenu na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8gpIgS12T2g
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    SPLIFFBOY: pak pošli link, taky jsem to neměl.. dík
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NJORL: edna facebook: "Osmá epizoda měla svůj speciální dovětek po závěrečných titulcích, kde jste mohli vidět, jak to dopadlo s Darylem, Sashou a Abrahamem."
    NJORL
    NJORL --- ---
    SPLIFFBOY: Jaka????
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak jsem se az nyni dozvedel o posledni scene po zaverecnych titulkach. muj hd rip je mel oriznute, musim stahnout jiny.nekdo tip na hd rip, kde ta scena je? :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ROBOTON: Zombíci jsou zas nebezpečný jen, když se to hodí -_-
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    tvl no to byl ale debilní díl, ty lidi sou uplně blbý nebo nvm...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam