• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    NJORL: To jo. Ale ten úplnej závěr byl jak z Hledá se Nemo "Korál, Korál"...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hustej dil. Helmuv zleb hadr ...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Paradni dil, sice jsem se predcasne zaradoval ze kooorl chcipne, ale aspon chcip ten malej smrad s brachou :) jinak ten glenn ma evidentne z prdele kliku ;)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nová epizoda
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Film Theory: The WALKING DEAD's Silent Killer!
    https://www.youtube.com/watch?v=ewfePPj342M


    Hm.. ako ciste technicky ta teoria nie je uplne zla. :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SEAMON: Byl to Eugen - je to vidět v posledním díle.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Osobne by mi to prerazenie neprislo take riskatne - skor by som sa bal, ze mi nahodou nejaka motorka poskodi auto (co by bol koniec). To, ze je tam zopar chlapikov v skupine nemusi znamenat ze maju dobre vybavenie a su spravne vycviceny. Staci ze nemaju prilis velku zasobu nabojov (co nie je take nepravdepodobne, aj ked je pravda ze si uz ani nepamatam kedy v TWD nejako realne riesili naboje :)) )

    Ked zastavim, tak sa mozem uz len vzdat, alebo nechat zabit. A kedze nik nevie kde tak mozu byt. Tak je sanca na zachranu minimalna..
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    SEAMON: ja bych rekl ze Eugene...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: Inak to help - to bol kto? Glenn? Sa mi to nejako pomiesalo v tom momente.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Klidně. První poučka zní totíž: hlavní je moje zdraví a bezpečnost, až potom mohu pomáhat jiným.
    Jedoucí cisternu je slyšet na kilometry daleko, vidět taky. Opět bohužel z hlediska shtf udělali tu nejhorší možnou věc. Opět seriálová zkratka..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: myslíš v situaci, kdy ve vysílačce někdo na kontrolu spojení odpovídá "HELP?!"? :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    K téhle situaci hlavně vůbec nemuselo dojít, kdyby poslouchali jinou důležitou základní poučku: o cestování v noci..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PAULMUADDIB: zanedbáváš příliš mnoho proměnných. Jednak předpokládáš, že Ty sám jsi v roli naprosto chladnokrevně uvažujícího stroje, který nejedná pod vlivem emočních reakcí, zadruhé předpokládáš naprostý opak u druhé strany.
    Pokud máš důvodné podezření, že jde o dobře organizovanou paramilitantní skupinu, pak bych si spíš tipnul, že nebudou váhat a prsotě budou nejprve střílet a až pak přemýšlet.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR: To není o kovbojství. To je prostě základní poučka v SHTF situaci (zítra dám link, teď na mobilu to nějak nejde).

    Asi si moc nepomůžeš, ale ani nepohoršíš. Protože zastavit a vystoupit = jistá smrt. Zatímco sešlápnutí plynu = šance. Když se rozjedeš, budou řešit 2 vteřiny, jestli ujet, uskočit a nechat tam motorku, nebo střílet. K střelbě se pravděpodobně ani nedostanou.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PAULMUADDIB: Ale k čemu by Ti to bylo? Než bys minul blokádu, měl bys v těle víc děr, než by bylo zdrávo. I takto masivní tahač by byl jak řešeto, šanci by měla jen Saša, co seděla uprostřed za motorovým blokem, což by platilo jen při střelbě z jednoho směru. Cisterna by pak stejně nemohla pokračovat v jízdě v nejlepším případě kvůli prázdným gumám a posádka by byla popravena na místě. V SHTF bys dlouho nepřežil, kovboji :)

    Ale poslední díl měl kupodivu strašně narážek a skrytých významů, až jsem nevěřil:
    Walking Dead 6x08 - IN-DEPTH ANALYSIS & RECAP (Season 6, Episode 8) (608)
    https://www.youtube.com/watch?v=fhQTJOIsSgM
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THOMASMORTA: V SHTF světě bych v plné rychlosti přejel kohokoliv.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: Tak vzhladom nato, ze na nich nedavno bezdovodne zautocili a nasledne Daryl ziskal dalsie informacie mi to zastavenie prilis zmysel nedava. Ked uz, tak by som to bud rovno hodil do otacania, alebo zobral krajom a prerazil. (otazka v tomto smere je skor - ako vedeli, ze sa blizia s dostatocnym predstihom aby si taku peknu blokadu pripravili)

    Ale osobne by som skor povedal, ze je ta trojica tak zaskocena z toho ako je mozne, ze na takom malom uzemi existuje tolko agresivnych skupin o ktorych v Alexandrii zatial nepoculi - napriek tomu, ze relativne pravidelne posielali ludi na prieskum. :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PAULMUADDIB: A ty bys to v plné rychlosti napálil do lidí, jenom proto, že Ti zablokovali cestu? Nemluvě o tom, že věděli, že se v okolí pohybují militantní skupiny s automatickými zbraněmi a auty (pravděpodobně rychlejšími než ta jejich dodávka)?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Když už tady hejtujeme tu poslední řadu. Může mi někdo vysvětlit, proč Saša, Abrahám a Daryl v tom náklaďáku ZASTAVILI, když viděli sedm dementů na motorkách? Kdyby to profrčeli, tak minimálně 4-5 motorek poškodí (nemluvě o řidičích) a zbytek rozstřílí při pronásledování.
    EJDM
    EJDM --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam