• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    NJORL
    NJORL --- ---
    MYRTHIE1: Ja jsem si prosel jejich edicni plan a nic tam neni.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    NJORL: Počkej, fakt? Mně bylo řečeno, že na to Argo určitě práva koupilo.. I když je pravda, že zas tak extra prodeje to v našich knihkupectvích nemá no
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    OVERFLOATER: Bych toto veledílo úplně oddělil od TWD pro nenaplnění znaků byť jen průměrného seriálu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    OVERFLOATER: druhá série má patnáct dílů, takže se ještě může mraky stat
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    Tak jsem pres vikend shlidnul druhou serii Fear the walking Dead a jsem dost zklamanej. Byla to fakt nuda... prvni 3 dily brutalni nuda, zbyly 3 dily jakz takz, ale mohlo se tam toho stat vic teda...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ALI_GATOR: me na knize nejvic nasralo ze to ma 2 a 3 dil, ktere podle vseho nejsou a nebudou prelozeny, protoze to byly propadaky. :(
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MYRTHIE1: Jsem v cca 4/5 knihy.. Je to opravdu napsané velmi chytlavě, ten příběh má pro zfilmování pekelný potenciál, i když by šlo de facto o převyprávěný TWD. Kdyby si s tím filmem někdo vyhrál, aby neobsahoval kokotiny jako v seriálu, aby tam naopak bylo mnohem více emocí, puzzlů, více technických detailů a aby post apo společnost nevypadala tak "fresh", mohl by to být pořádný blockbuster.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    The Walking Dead: S7E1 Opening Scene + Season 7 Credits (Edited By SuperVideosAH1993)
    https://www.youtube.com/watch?v=Zb3PHMUGqk4
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MYRTHIE1: Díky za tip! Snad se mi to, jako chovateli psa, bude líbit! :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MYRTHIE1: Super! Díky za tip. od Světový války Z jsem k tématu nic pořádně nečetl, tak si to dám :)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Kdyztak doporucuju knihu Apokalypsa Z: Zacatek konce od spanelskeho autora Manela Loureira, pry se chysta i film. Nikdy jsem teda ani komiks, ani knihu na zombie tema necetla, ale tahle je podle myho nazoru opravdu dobra. Tim ze je psana formou blogu/deniku, tak vtahne rychle do deje. A hlavni hrdina ma kocku :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Mně se to líbilo. Dva headshoty z lodi na loď ve dvou výstřelech, hm. Akorát teda nechápu toho Jacka... Mělo by mu bejt jasný, proč ho Alicia ještě taky něčim nepropíchla a dělá, že by to mohlo bejt naopak...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    posledni dil fearu fakt dost zvlastni no :/
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NJORL: Fakt? Takže oproti prvnímu dílu žádná změna!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DEMENAPIVO: Počkej, ale když napíšeš, že tě nějaký díl zklamal, tak to už spojluješ sedmou sérii
    NJORL
    NJORL --- ---
    Obavam se ze posledni Fear sel Full retard ... chjo...
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    ALI_GATOR: tady se totiž smí řešit jen jak někdo něco nečekal a jak koho který díl zklamal, a to až tři dny po odvysílání, aby náhodou nevznikl nějaký spoiler ;-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Fear se tu moc neřeší a TWD má momentálně půlroční pauzu. Co chceš řešit? Koho zabil Negan? Vždyť to zatím ani nebylo napsáno, není co řešit.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tady je nějak mrtvo..
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    SPLIFFBOY: joo, že zmiňuješ ten Let 462...takhle minisérie mě pobavila..a Nick, vlastně jo, ten je jedinej snesitelnej...každopádně, je fakt, že z s02 jsme viděli jen 2 díly a pak už nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam