• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tady je to koukám zase samej geniální filmovej kritik. (To je vůbec specifická vlastnost Čechů, jak jsem si všiml. Všechny filmy, seriály, ba i počítačový hry jsou u nás pravidelně hodnocený řádově o stupeň/stupně dolů.)
    Díl to byl sice brutální, ale hodně dobrej. Herecký výkony, překvápka, detaily, střih i ty sekvence, ta změna hry, jak tu někdo psal... prostě paráda.
    Tipoval bych to na to, že ta sekera ještě bude figurovat v posledním dílu. Ale doufám, že Negana nechaj sežrat... :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: A co se týče usekávání ruky: Stálo by hrozně moc peněz to namaskovat. Hershelova noha byla skoro pořád mimo záběr, při šikovném natočení stačilo, aby ji pokrčil, u Merla to vyřešili nástavcem, u kterého není vidět, že v něm má ve skutečnosti celé zápěstí - ale jinak useknutou ruku bys musel dělat jen efekty a navíc by byla skoro pořád v záběru, takže pravděpodobnost, že se tak stane u hlavní postavy je minimální.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Jenže Dale rozsápal zombík - tam pochopíš, že je hnaný jen instinktem, kdežto u Negana je děsivé právě to, že je to člověk a nemá emoční zábrany:-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MIK_CZ: Co Daleovo břicho? :)

    Jednooký a jednoruký pirát Carl :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    ALI_GATOR: Tak to zas bral clovek trosku jinak, byli to zombici, uz mrtvi lide ... :)
    Ale tady uz jsi k tem zivym lidem mele nejake emoce, oblibenost ( i kdyz u karla by mi bylo u prdele jestli by mu tu ruku usek) ...

    nicmene prave jak realisticky to bylo ztvarnene a jeste se v tom ten negan vyzival, to byl uz fakt extrem ..

    S tou sekyrkou me to ale taky zarazilo, jak se mohla objevit na strese :)) asi jina fyzika
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NJORL: Ok, teď jsem si to pustil na notebooku a je tam vidět, že to opravdu šlo nahoru... Na tabletu to bylo nezřetelné... Ale Rick stejně čuměl někam jinam (ale moh slyšet dopadnutí na střechu, to zase jo).
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MIK_CZ: Takže těch 6 sérek plných krve, vytahování střev, přejíždění těl doprovázených různými zvuky a hnijících nechutností bylo před čárou? Naopak jsem rád, že konečně někdo upozornil na to, že když člověka silně praštíš do hlavy, tak mu může vypadnout oko. Za mně nejvíc realistická scéna spojená s téměř dokonalou prací maskérů! Nevyžívali se v tom, nenatáčeli pomalé přiblížení k oku nebo přehnaně podrobný zoom, vlastně zpočátku mi ani nedošlo, co se stalo..

    Napínání OK, emoce: imho to bylo záměrně tlumené: opět šlo z herců dostat více a spolu s pořádným hudebním pozadím mohlo jít o nejdrastičtější dílo posledních X let. Asi by jim takový díl už zabanovali.

    CATHACK: Předvídatelný, alespoň dle mně rozhodně ne. Komix jsem nečetl, nevím jestli tam nebyl nějaký spoiler..

    Zdlouhavý mi to nepřišlo, herecká onanie se imho narozdíl nekonala: jednak bylo potřeba pořádně představit Negana, radikálně změnit pravidla hry, druhak představitel Ricka neumí moc hrát, stále je moc gumový. Sice jsem po minulém dílu kritizoval Neganův výkon za to, jak se tam kroutil, ale myslím, že si to v tomhle vyžehlil, nějak mi jeho postavení a charakter do sebe zapadl.
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: Hodil ji na strechu. Pust si to znovu.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    MIK_CZ: Asi se ztotožňuji s tím, že tohle měl být poslední díl minulé sezóny, ne první díl. Psychologický teror dobrý, ale děj to vlastně nikam neposunulo - víme jenom kdo je mrtvý a jak se jmenuje Neganův henchman, ale nic jiného nového se tam neobjevilo.

    A scénu se sekerkou jsem opravdu nepochopil - jak se sakra ta sekerka ocitla na střeše karavanu, když ji vyhazoval ven rovně?
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    To ztvarneni mi prislo az pres caru ... bylo to fakt nechutny.
    Co se tyce napinani, emoci ... tak dobre odvedena prace.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CATHACK: Me bylo zbytek vecera zle. Takze ne. Nelibil.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Me se teda rozhodně líbil. oceňuju, že to scénáristi neukázali prostě na začátku, ale zvládli diváky napínat v podstatě celej díl, vygradovat to a ždímat z lidí emoce.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    PAULMUADDIB: Podle mě to byl předvídatelný, patetický a nudný díl. Uvízla mi v hlavně akorát ta spousta herecké onanie mezi AL a JDM. Kdo umřel a kdo neumřel bylo nakonec vlastně jedno.
    Nebo se někomu ten díl líbil a zanechal v něm nějakou emocionální stopu?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Teď Negan obměkne a nechá se během sedmé sérky oblbnout a zabít..a zabije ho žena černocha s holí, co se vrátí ze záhrobí, protože dle Májského kalendáře se to má stát..a pak to celé dopadne jako v Lost.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No to bylo skoro utrpeni i na to koukat ...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    To je ZMRD. Zlatej Guvernér.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WANAH: Nejsem si jistý, že to byl poslední Neganův tah:-)
    WANAH
    WANAH --- ---
    PAULMUADDIB: přesně, nemusel by potom překvapením valit voči.:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Teda fuj, to snad ne!
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    PAULMUADDIB: neee, ze ja sem lezu driv, nez se na to podivam :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam