• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Lori se zachovala jako kráva - to, že se věnovala Rickovi bylo OK, to, že Shana zazdila a zakázala Carlovi, aby se s ním vůbec bavilo, to byla kudla do zad.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Jestlipak víte, pane redaktore, co je to pussy?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Ty furt vycházíš z toho, že po smrti Daryla seriál ztratí sledovanost. Neztratí.
    Lori nikoho nerozeštvala, nevím, proč to se to stále dokola omílá? Šlo o klasický milostný trojúhelník, Lori po zjištění, že je Rick naživu srozumitelně a jasně switchla na něj a Shane měl smolíka. Bylo na Shanovi se s tím smířit. Nesmířil, a navíc měl v pravdu v tom, jak Rick v té době grupu vedl: jako pussy!
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Snažil jsem se naznačit, že Game of Thrones tak jednala od začátku a na tom si vybudovala divácké zázemí. The Walking Dead tak jednalo v první sérii a potom hrozně zjemnilo - extrémně tuším v páté sérii, kde neumřela žádní důležitá postava. A není úplně jednoduché nabrat novou diváckou základnu po tolika řadách, pokud do toho nemohou naskočit noví diváci bez znalosti předchozích dílů.
    Přiznám se, že po druhém shlédnutí celého seriálu patří Lori k postavám, které mě nejvíc iritují - to ona rozeštvala Shana s Rickem a iniciovala tak Shanovu cestu k temné straně (a ano, Shana jsem taky od druhé série neměl rád).
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Kdo říká, že bych ho nechal zabít jen tak z hecu bez příběhové logiky?? Nechal bych ho nejprve dlouho trápit, živit jiskřičku naděje na útěk, nechat kamarády ho celou sedmou řadu zachraňovat s tím že by pak jen přišli k ohlodané mrtvole. Protože už v s7e1 bylo jasně dáno, že žádný pravidla již neplatí. Oni upřímně neplatily ani dřív. Až snad na Merla jsem se sžil a měl rád úplně všechny postavy, i Lori! A jak dopadly? Ptal se mně někdo na něco? Ptá se někdo na něco u Game of Thrones? Zabíjení hlavních postav je tam na denním pořádku, rozjetý vlak jede dál. A stejně to bude i u TWD.
    Uvědom si, jak funguje dnešní konzumní společnost: spolkne a stráví snad úplně všechno.
    Myslím, že AMC nejde o nějaké přizdisráčství, ať už je na náramcích či hrníčkách napsáno cokoliv.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    JAMILLOS: souhlas, díl byl hodně vostrej, ve stylu prvních sérií, a jestli tvůrci chtěli z lidí vyždímat emoce, tak u mě se jim to teda povedlo. Rozhodně jsem zvědav, jak tuhle sérii rozehrajou a co na nás všechno připraví.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    THOMASMORTA: V USA v obchodě zaměřeném na fanoušky mnoha seriálu jsem viděla náramky ve smyslu: "Když zabijete Daryla, s WD končím!" :-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    THOMASMORTA: Tedy, abych to upřesnil: Bylo by to zatraceně riskantní v sedmé sezóně měnit cílovou skupinu diváků. Ta současná se už vyprofilovala na poklidnější průběh, kdežto ta, které by víc vyhovoval drsnější přístup, by musela překonávat odpor šesti neshlédnutých řad. I dojné krávě můžeš utrhnout vemeno, když moc tlačíš na pilu.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: A poté, co bys zabil divácky nejoblíbenější postavu jen tak z hecu, tak bys spustil takovou vlnu kritiky, že by se AMC postarala, abys minimálně u nich v následující dekádě nic neprodukoval. Televizi jde o sledovanost, takže si nemohou dovolit bez nějaké příběhové logiky zabít postavu, která jim generuje obrovskou sledovanost.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    http://magazin.aktualne.cz/...-ty-postavy-nemrely-jsou-stale-s-n/r~e4bdc28e9ab111e6b635002590604f2e/

    Já být producentem, tak na tiskovce pobouřeným fanouškům vzkážu: "Řekněte pá-pá Darylovi, buzeranti!" :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Děcka na Edně měla různorodé reakce - někomu to přišlo nechutné, bylo tam pár zastánců toho, že Negan je funkčnější vůdce komunity než Rick... No, zkrátka velmi zajímavá sociální sonda jako vždy:-)
    Každopádně si myslím, že se v této sérii můžeme těšit ještě na vysvětlení kde Dwight přišel ke spálenému obličeji, na což jsem zvědavý, jestli se tvůrci pokusí udržet míru brutality tohoto dílu:-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NJORL: Nenuť mně si to pouštět znovu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ALI_GATOR: Praveze mozek videt byl.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    JAMILLOS: Co zkusit Ednu? Vsadím se, že se děckám brutální díly líbí víc (i když si asi budou stěžovat, že nebyl vidět mozek) :)

    Každopádně hoodně nedůstojný Glenův konec :(
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    JAMILLOS: Proč všichni počítáte s tím, že Negan musí zemřít:-)
    Filmový kritik nejsem, objektivně neumím kvalitu hereckého výkonu zhodnotit, ale poznám, že moc nemusím Lincolnovy usmrkané scény... Ale to bych nemusel ani ve skutečnosti - nevylučuji, že je to realistické, jenom říkám, že mi to přijde otravné.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tady je to koukám zase samej geniální filmovej kritik. (To je vůbec specifická vlastnost Čechů, jak jsem si všiml. Všechny filmy, seriály, ba i počítačový hry jsou u nás pravidelně hodnocený řádově o stupeň/stupně dolů.)
    Díl to byl sice brutální, ale hodně dobrej. Herecký výkony, překvápka, detaily, střih i ty sekvence, ta změna hry, jak tu někdo psal... prostě paráda.
    Tipoval bych to na to, že ta sekera ještě bude figurovat v posledním dílu. Ale doufám, že Negana nechaj sežrat... :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: A co se týče usekávání ruky: Stálo by hrozně moc peněz to namaskovat. Hershelova noha byla skoro pořád mimo záběr, při šikovném natočení stačilo, aby ji pokrčil, u Merla to vyřešili nástavcem, u kterého není vidět, že v něm má ve skutečnosti celé zápěstí - ale jinak useknutou ruku bys musel dělat jen efekty a navíc by byla skoro pořád v záběru, takže pravděpodobnost, že se tak stane u hlavní postavy je minimální.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Jenže Dale rozsápal zombík - tam pochopíš, že je hnaný jen instinktem, kdežto u Negana je děsivé právě to, že je to člověk a nemá emoční zábrany:-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MIK_CZ: Co Daleovo břicho? :)

    Jednooký a jednoruký pirát Carl :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    ALI_GATOR: Tak to zas bral clovek trosku jinak, byli to zombici, uz mrtvi lide ... :)
    Ale tady uz jsi k tem zivym lidem mele nejake emoce, oblibenost ( i kdyz u karla by mi bylo u prdele jestli by mu tu ruku usek) ...

    nicmene prave jak realisticky to bylo ztvarnene a jeste se v tom ten negan vyzival, to byl uz fakt extrem ..

    S tou sekyrkou me to ale taky zarazilo, jak se mohla objevit na strese :)) asi jina fyzika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam