• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    ja myslim, ze ten naramek, co Tara dostala od jedné z tech amazonek, ji prozradi....Negan nebo nekdo jinej si ho urcite pamatuje, uz ted z toho mam nervy :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NJORL: Přesně! Měli by si rozbít držky a pak na sebe vzájemně útočit přes média! :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Bylo to napsané speciálně pro seriál, nejspíš to sehraje v druhé polovině seriálu... Ale bylo to opravdu slabé. Jediný okamžitý projev v ději je ten, že Tara má tajemství, které může výrazně zvrátit situaci... V této sérii zatím nejslabší díl, a to jsem se na zkoumání okolí docela tešil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    neserou nekoho lidi, co nedokazou oddelit fikci a realitu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me zas sere kdyz se dva herci, na jejichz nenavisti je postavena momentalne atmosfera serialu fotej tak jako dole.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    HACECKO: mozna, je to jedna z variant..ja mam jinak ty "kecaci" dily pomerne rad, ale tohle mi vylozene nesedlo...a trosku me zacina stvat, jak se ten pribeh vetvi porad dal a dal..Ezekiel, ted zas tyhle Amazonky...a treba o Carol ted zase 4 dily ani zminka :/
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    ICELANDBOY: To mas blbej pocit. Amazonky maj zbrane a jeste budou hrat urco v pribehu roli. Podle me se vsechny Neganem vydirany skupiny spoji v boji proti nemu.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    6.díl...mno...mám pocit, že kdyby nebyl, tak se vůbec nic nestane..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    best friends :)

    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: Já už to hlavně nehraju :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    ALI_GATOR: to hraješ na PC? :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ALI_GATOR: Ta gamesa je nehorázný shit...pryč s tím z disku!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pětka byla plná patos a kýče, slzičky, pusinky... ale traktor vs auto a pěstí Gregorymu pobavily.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    mně se hrozně líbila scéna na začátku 4. dílu, jak jim Neganův stín tloukl na bránu "little pig, little pig" vytvořili tak geniálně hustou atmosféru..
    a v 5. byla pěkná hudba, akorát z Kárlovýho románku mi nebylo dobře
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: 5-10 mega instalací...respekt!
    WANAH
    WANAH --- ---
    Koukam že v TWD:No mans land dělají ke každé epizodě tematická kola. Minulý týden bylo třeba ničit rádia ted se zapalují matrace. :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SPLIFFBOY: Ten smysl je v tom, že jako divák (ovšem nejspíš ne jako obyvatel Alexandrie) víš, že Spasitelé jsou řízeni dost autoritatvním centralizovaným způsobem. Tenhle systém uspořádání bývá velmi náchylný na odstratění hlavy systému - často se buď rozpadne, nebo utopí ve vnitřních válkách o nástupnictví. Zkušení diktátoři mají ihned pod sebou nějaký komitét, který je nahradí v případě pádu a případné války o nástupnictví se omezí na intrikování, ale ne na "občanskou" válku. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by Negan kromě své pravé ruky jménem SImon měl i nějaký takový komitét.
    Nicméně, i v takovém případě by to byla šance jen pokud by se jim podařilo odstranit útok té karavany - což by asi šanci měli, pokud by na to byli připraveni a ne zaskočeni se staženými kalhotami...

    Jinak nevím, jestli je Rick zlomený, nebo přehrává, každopádně ta situace by se dala brát se stejným výsledkem i tak, aby neztratil tvář před vlastními lidmi - teď se chová jako hysterka, přitom by mohl zaujmout před svými lidmi postoj člověka, který naprosto racionálně zvažuje rizika a uvažuje dopředu - pak je naprosto jednoduše obhajitelné, že v tuto chvíli si nemohou dovolit riskovat. I kdyby to mě jenom hrát, bylo by to lepší pro morálku jeho lidí.

    Negan třeba neví o všech lidech z Alexandrie - mohl by poslat Taru, aby zajela na výpravu zpátky do Terminusu nebo věznice a zjistila, jesti se tam nedají nabrat nějaké další zbraně - obě místa jich byla plná a minimálně Terminus nestihli vyrabovat. Předpokládám, že do věžnice převezli zbraně z Woodberry a určitě je nestihli pobrat všechny při spěšné evakuaci.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: sorry, ale to co pises je uplnej nesmysl. oni bojovat zkusili, stalo je to zivoty dvou dulezitych clenu skupiny. ty navrhujes hned pri dalsi prilezitosti bezhlave znovu zautocit s vedomim, ze to urcite odpiska Daryl a velmi pravdepodobne i celej zbytek skupiny. kde je v tom nejakej smysl? kazdej s pudem sebezachovy skloni hlavu a pocka na svou prilezitost, kdy ma nejakou sanci.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Tak mě napadá, že jediný, kdo momentálně tuší vnitřní poměry, je Daryl, který mluvit nesmí. Ostatní nemají moc z čeho vidět, že organizace je držena silou. Další faktor je, že by museli odstranit i Simona - nejspíš není tak silný vůdce jako Negan, ale má poxstavení, kdy by byl bez problémů akceptovaný jako jeho následník.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam