• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SHEDLO: Mě štve strašně. A divím se, že mu Maggie při setkání jednu neflákla.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    to byl fakt trochu dil o nicem, Negan je furt hustej a celkem zabavnej, ale zaslzenej Rick me vylozene irituje a ten dojak na konci.. a je i nekdo koho irituje Daryl nebo jsem sama?
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    SPLIFFBOY: no ale tak Michonne mu to vtloukla do hlavy :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    *znovunabytym :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ten zaver s tou hudbou a dojemnejma setkanima, to cely prostoupeny tim znovu nabitym odhodlanim bojovat... Peklo! vic pateticky midseason final nebylo jeste.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    THOMASMORTA: můžu se pod to podepsat?! červená knihovna hadr - Michonne uvidí Neganovo hnízdo a sezná, že sami na něj nemají, vrátí se za Rickem a z uplakánka je zpátky velkej mordýř...no a finální scénu z Hilltopu snad ani nemá cenu komentovat....tahle půlka byla fakt divná, doufám, že druhá polovina bude zase pořádnej nářez...
    Daryl byl super a ještě jsem teda zvědavej na tu postavu, ze který byly vidět jen boty! a doufám, že i Carol se vzpamatuje a nebude z ní tetka zavřená v boudě někde mimo všechny
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Pro mě nejslabší mid-season finále od doby, co tomu šéfuje Grimple. Ubrečený Rick mě nebaví, Neganova brutalita je tak častá, že už mě nudí, zvlášť když všichni kolem jenom stojí a bulí. Jediný zajímavý okamžik byl Daryl s železnou tyčí, jinak to na mě působilo spíš jako upoutávka na další díl, respektive na druhou půlku.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    Tak co říkáte na mid-season finále?!
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---

    JAMILLOS: Lidi sou ovce. podívej se na sekty v usa. Jak to vypadalo a porád někde vypadá. A nejen tam. Lidi chtěj někam patřit a vypláchnout jim hlavy taky není nic náročnýho. NEgan to alespoň bere jako prdel a naferovku prostě pošlapeš nebo die. V celím seriálu je to první charizmatickej záporák. A na jednus tranu se mi líbí jak si z všech a všeho dělá prdel. Už jehn tím je navíši proti ostatním co má v bandě. A další věc je že ty co maj rozum maj spíš strach že když ho sejmou tak se strhne bytka o vedení. A vodserou to všichni.
    To cestováni jen věc druhá. Ale zase si myslím že když v tak malí oblasti jako se pohybujou byly 2 echt magor gangy. Viz starosta Negan. No a teď ten fajn holčí spolek. Tak to bude asi všude. A nebude eazy najít místo který yb jsi si mohl spravovat. Proto bych se přesunul až na sever. na hranici s canadou. Páč tam máš země nikoho. v lese málo zombies. A klima tak akorád aby jsi vypěstoval co potřebuješ. U moře dost ryb všude potoky s čistou vodou. V jistým aspektu se mi dost v tomhle líbí Zombie nation. Je víc variabilní. Jen kdyb se do něj nacpaldo víc peňěz tak by to byl mohem úspěšnější serial. KDe soiu třeba v Walking dead kolambující jaderný elektrárny? zmutovaný zombie? Nebo třewba nějaká státní organizace která se snaží udržet alespoň něco málo? V tomhle mě zajímá do st Fear páč tam je náznak nějaký polovojensý jednotky v posledním díle. Ale beztak z toho v tom mexiku vyleze zas nějakej kartel :D
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SHEDLO: zdrhnout mi prijde jako snadna volba docela, jelikoz stejne jezdej lootit docela daleko, snadno proste muzou pokracovat stejnym smerem. Maji kurna cely USA, jak velkou oblast asi tak muze Negan efektivne ovladat? Podle vseho to neni vic jak par desitek kilometru.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Že to ty lidi Neganovi pořád baštěj. Zrovna ten jeho pobočník by měl sto důvodů vrazit mu kudlu do zad. Šeptanda? Vzpoura? Převrat? Tohle mu nemůže procházet do nekonečna. Už mě to sere.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak nejenom že maj oba uplně idiotský účesy, tak se z nich ještě stali hrozný uplakánci.
    Fakt mě serou :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PAULMUADDIB: Podle mě chodí do mekáče, hamburgery vydržej klidně 5 let beze změny barvy, plíseň je napadá jen v sebeobraně :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Stejně je fascinující, kolik je 2-3 roky po vypuknutí zombie apokalypsy tlustejch lidí, Olivia, Eugen, Fat Joseph... K žrádlu jen konzervy, ta políčka 2x3 metry by uživila tak 1 člověka na 14 dní...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYBERKOTLIK: Spánková deprivace ho má zlomit, ano. A to, co říkáš - dát na výběr "hraj se mnou, nebo pozabíjím kámoše" je ve skutečnosti hloupý, protože z čistě logického hlediska by předstíráním nic neriskoval, protože kdyby nepředstíral, tak by mu kámoše pozabíjel určitě, když bude předstírat, má šanci se mu dostat do zad a zabít ho. Ne, Negan chce, aby se dotyční sami rozhodli a aby se ztotožnili se svou rolí a nemohli si to omlouvat tím, že neměli na výběr. Negan nechce loutky, které mu slouží jen když se dívá, ale vazaly, kteří sami vyvíjejí aktivitu.

    Jinak k tomu, co se děje v Alexandrii - zatím to má jasně daná pravidla. Když nechceš vzpouru, nesmíš příliš tlačit na pilu, ale vzbudit dojem, že když budou dodržovat pravidla, budou v bezpečí a zároveň, že pravidla jsou splnitelná.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    CYBERKOTLIK: ja myslim, ze neco takovyho rika vsem (zensky vs zabijeni), nejdriv cloveka zlomi fyzicky a silenou hudbou a pak mu poskytne neco peknyho, jako ten bejvak co mu nabizel ..
    jinak ja se na to divam zas tak, ze Rick a spol uz si byli moc jisty, ze jsou silny a nic se jim nemuze stat a v tom prislo to nejhorsi doposud.. ale souhlasim s tebou, ze Rick uz me vubec neba..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    THOMASMORTA: no to tam meli doted, nez Rick zpunktobal ten prepad trafa - ted to vypada, ze se jim tam 2x tejdne projede particka, veme si co chce a obcas nekoho zastrelej.

    SHEDLO: byl blbej a sel pesky po ceste:)) to by ho nasel i slepej.)
    Uveritelnej celkem je - vzdycky se po dark age najde nejakej nejvetsi sef, kterej nasilim sjednoti mistni warlordy a stane se prvnim cisarem. Akorat tech vykecavani se tam ma na muj vkus moc.
    No ale to co dela s Derrylem - spankova deprivace stress apod - sou vyslechovy metody, ne metody, ktery ti maj zajistit jeho vernost. To ma za ukol zlomit odpor a dostat z nej info - jenze on nechce zlomenyho derryla, to by mu byl k nicemu. Kdyby mu rek: hraj se mnou a dostanes zradlo zensky a motorky, hraj proti me a pozabijim ti kamose - tak by imho dosah daleko vic (teda predtim, nez mu zabil kamose:)

    Podle me je to klasicky neduh toho, ze serial ma hodne serii a scenaristi se v kazdy dalsi snazej vymyslet neco drsnejsiho nez predtim. Meli tu guvernera, meli ty lidozrouty (kde to vypadalo az trapne beznadejne a pak lusk prstama a osvobozeni) tak ted se snazej tu bezvychodnost vydojit jeste na vyssi level, aby to bylo silnejsi nez predtim.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    CYBERKOTLIK: tak jsi videl, co se stalo typovi, co chtel vzit krample, ne? Negan je dle myho celkem uveritelnej, chybi mu sice na rozdil od bosse jakyhokoli gangu penize, ale ty jsou v postapokalyse stejne k prdu, ma zdroje a kdyz neposlechnes, prijdes o nekoho na kom ti zalezi nebo o svuj zivot.. na Darylovi prave ukazuje, jak postupne z lidi dela ovce, pouziva celkem klasicky techniky, takze mi to neprijde zbytecny, ale naopak to odpovi na otazku, proc se nikdo z nich nevzbouri..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYBERKOTLIK: Vedlejšími postavami myslíš ty důchodce, děcka a další civili? Rick je nestihnul naučit pořádně se bránit chodcům - i při koordinovaném odlákání stáda měli ztráty, natož kdyby odjeli ven.
    Navíc - co vlastně lidem v Alexandrii chybí? Mají jídlo a zdi. Negan je chce práceschopné, takže z pohledu toho posledního z posledních jsou na tom lépe pod ním, než venku.
    A co se týče toho "celého arzenálu": Rick není blbej, je mu jasné, že je Negan pozoruje z okolí. A že bude chtít zpátky zbraně ze své základny. Ale vsadím se, že si pár zbraní zakopali v těch prázdných hrobech - viděl si snad, že by Spasitelé sebrali Rickův Colt Python (který má dost specifické náboje, proto to není zrovna ideální zbraň pro survival)? Navíc Spasitelé stále nevědí o tom, že Eugene, kterého většina považuje za zbytečnou osobu, umí vyrobit nové náboje - potřebuje k tomu jenom prázdné patrony (Tara ví, kde jich sehnat celou hromadu) a střelný prach, který nejspíš taky umí vyrobit. (Eugene je jedna z mých nejoblíbenějších postav - v minulých dvou sezónách bylo celkem dost náznaků, že zná spoustu užitečných věcí - včetně zemědělských komodit, jak vyrobit jednoduchý filt vody, jak nenápadně zničit techniku, jak vyrobit náboje - a k tomu se a) umí tvářit neškodně a b) je dobrý lhář, takže hlavní význam scény, kdy předal návod na výrobu nábojů Rickovi, je nejspíš ten, že z něj Spasitelé tuhle informaci nevymlátili, když ho zajali; zkrátka, je to geniálně vymyšlený support charakter, který sice sám nepřežije, ale čas od času vytáhne nějakou znalost, která skupině dá nečekanou výhodu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam