• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Co říkáte na druhou polovinu série obecně? Mám pocit, že to konečně dostalo nějaké tempo a není to ta unylá šikana bezbranných děcek jako v první polovině. Fakt už nepotřebuji koukat na ubrečeného a posmrkaného Ricka.

    PAULMUADDIB: Morgen? Mně naopak tímto dílem začal bavit víc. Teď je z něj takový malý Jekyll a Hyde. Jeho postava mi (v rámci hollywoodské licence) přijde celkem uvěřitelná.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Ten negr už mě sere.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CGI jelen, CGI tygr... ale jinak docela dobrej díl.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    tyhlety střechy toho moc nevydržej hele
    LIQUOR STORE BURGLAR
    https://www.youtube.com/watch?v=CEb_lZTZUUg
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ORPA: Za tři roky by to in fact bylo ještě mnohem horší.
    ORPA
    ORPA --- ---
    ICELANDBOY: to jo, bylo to až tak na klid, že zapojili humor. asi potřebují podtrhnout, že zombies už dávno nejsou ten hlavní problém. to chápu a sedí to. co ale podle mě drhne, je představování světa po apokalypse jako místa rozkladu. propadnutí střechou, rozpadající se kolotoč, auto s nefunkčními brzdami... vždyť jak je to dlouho od začátku? tři roky?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    GEKONZPRAHY: Moje řeč..dneska to zas byla docela selanka :/
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Deer byl až moc okatě CGIčkovej... a
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Deer is a new dustbin.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NJORL: jj, imho Eugene taky jen spustil starej osvedcenej algoritmus o preziti v nepratelskym prostredi:) ie "jsem supertajnej doktor". A z predchozich epizod je imho jasny, ze se od svyho sobeckyho a ryze pragmatickyho modelu chovani posunul, takze tohle bude opravdu jen sarada
    NJORL
    NJORL --- ---
    ALI_GATOR: Nechce. :) Precejen Abraham zachranil Evzenovi zivot a Evzen se pak musel koukat na to, jak ho Negan zabil. Ja si nedovedu predstavit, ze by Evzen tohle vsechno proste presel kvuli konzoli a okurkam. Myslim, ze Evzenova TWD super power je udelat pred ostatnimi obraz o sobe takovy, jak jej chteji videt (jako pred Abrahamem vim jak zachranit svet). A ted proste pouziva tuto svoji super power na Negana.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ono je taky dost dobre mozny, ze Dwightovi vubec o nejaky spojenectvi s Eugenem neslo a odstranenim doktora pouze presunul vinu dal od sebe. A pritomnost Eugena tomu nahrala jen tim, ze se nemusel obavat ztraty figury klicovy pro tabor.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    To si nikdo ani na chvíli nepřipustil, že je lovec žen opravdu už 100% Negan? Ono narazit na herní konzoli, žrádlo a bezpečí v post-apo světě každý den nepůjde..i když ten scénář byl zatím dost divoký..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ZUULLUU: Ja si myslim ze je to docela jednoduche. Negan uz nedrzi Dvajtovu zenu jako "rukomi" -> Dvajt nema co ztratit -> Dvajt se bude chtit pomstit. Takze si myslim ze Dvajt a Evzen budou cekat na prilezitost zautocit zevnitr a zvenku pujdou vsichni ostatni - Rick, Kralovstvi, Popelnicovi lide atp atp ...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Hele vy ale furt předpokládáte, že scenáristi uvažujou racionálně :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GEKONZPRAHY: Tak stojí tam Evžen s Dvajtíkem a Evžen mu říká „jsem Neagan, stejně jako ty.“. Evžen si musel všimnout Dvajtíkovy proměny, a hlavně toho, že mu z nějakého důvodu pomohl stát se jediným doktorem, tudíž důležitým.
    Evženovi došlo, že Dvajtík je teď spíš proti Neganovi, ale bojí se, stejně, jako on čeká na příležitost. Proto si ho „otestoval“ touhle větou, ktewrá může být z pohledu Negana vykládána zcela nevinně.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PAULMUADDIB: Závěrečná scéna je úplně jasná? Můžeš mi to prosimtě nějak polopaticky vysvětlit? Já to právě asi moc nepochopil :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    A teď si vezměte že v sanctuary žije zhruba rip lidí pod Neganem. Dovedete si představit, jak by to vypadalo, kdyby tomu velel Rick?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Pokud Evžen není blbej na to, aby mu došlo, že pilule byly údajně pro Negana, není ani blbej na to, aby mu došlo, že ty dvě se Negana bojí natolik, že udělají, co jim řekne a tohle je test.

    Prošel, přesvědčil, získal si důvěru a teď je "totally completly" na stejné straně, jako Dvajtík (který mu pomohl stát se jediným doktorem). A závěrečná scéna je úplně jasná...
    MONCHO
    MONCHO --- ---
    NJORL: tak ne řešit,jen jsem se nad tím pozastavila..ale teď tedy vidím,ze jsem spíš nepozorne cumela..tze pardon..:-$
    V tom případě pak v pořádku :-D dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam