• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    NJORL: No a ty bys lidem, o kterých toho moc nevíš, nedal slepý? Bruce Willis na letišti věděl...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MIK_CZ: Tak určitě, do další série i já!! :)

    Ne, popravdě už toho mám taky plný kecky, už toho bylo moc. Přežil bych mizerné herce, nízký rozpočet a CGI tygřici ale vadí mi odklon od samotné podstaty post-apo světa: od hladu, špíny, nemocí i boje o každý kus čehokoliv. Tady to vypadá jako nějaký pokřivený cosplay: všichni jsou vyžraní, naškrobení, vozí si zadky v autech, zbraní je víc, než ve válečných filmech, aspirinu víc, než v Nemocnici Chicago Hope a co je nejhorší, tak to jsou ty bojové scény: ať máš jakou chceš převahu a držíš kohokoliv na mušce, měl bys raději kamarádit se scénáristou, jinak jsi za pár sekund rozstřílen, rozsápán nebo máš uťatou hlavu zhmotněným 1m blízko nepřítelem, počet nábojů v zásobníků je u některých variabilní: od "kua, měl jsem ji na mušce" až po "IDKFA", tyhle rádoby akční bafačky a zvraty mohou bavit leda malé děti a i těm po dvou řadách připadá chytání pokémonů smysluplnější, což je ostatně pravda.

    Nechám strejdu Jamillose, ať drží vlajku fanoušků všech hloupých seriálů vysoko, ale za sebe mohu zodpovědně prohlásit, že už jim na to jebu.
    SEGA
    SEGA --- ---
    Do šesté serie pohoda luxus, ale už v první polovině sedmičky jsem si říkal, že se to sere, že to dopadne takhle tragicky jsem však nečekal. Samá nesmyslná a zběsilá střílečka (když by měli střílet, tak nestřílí a naopak), kde nikomu nedochází munice, pouze v záběru na hlavního dominanta v kožené bundičce. Smysl v něčem hledat už asi jen těžko. Na to že už to není o zombikach jsem si zvykl, ale že v závěru sérky ukáží v podstatě už jen přeměněnou Sashu a jinak celá bitva nikoho "nepřiláká" je teda celkem opruz, to už nezachrání ani hopsající tygřík na řetízku. Všichni plnou hubu keců a kde nic tu nic.... přestávám sledovat, tohle už lepší nebude.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    No, pro me zatim nejhorsi sezona ze vsech..rad bych rekl, ze koncim, ale je mi jasny, ze tu 8.serii stejne zkouknu...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ZUULLUU: Bernie who?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Celej ten dil byl v podstate o tom, ze popelnicovi lide a Neganova parta strilela slepejma a naboje meli jen Rickovi lide a kralovstvi. kokotske finale. trapne.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Ta scéna s tygrem a "příjezd" kingdom a hilltop byla trochu odfláknutá, šlo z toho vytěžit víc, i ta hudba byla taková "vesele blboučká".
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    EVILMIND: Jo, na tělocvikáře dobrej básník.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A každopádně ten Neganův "shit" proslov k Rickovi, to je tshirt materiál, pure gold, doufám to někdo graficky zpracuje a přidám si ho do sbírky! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMHO to bylo naprosto skvělý až do tygra. Chvíli jsem si dokonce říkal, jak by bylo boží, kdyby sezona skončiila přesně stejným cliffhangerem jako ta minulá, ve skoro stejné scéně... :-) Bohužel pak to šlo do kytek no.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ZUULLUU: Vůbec nemusíš mít strach. To ještě nevíš, že Nyx je plnej samozvanejch odborníků, který by každej díl sami natočili daleko líp, ale nemaj na to prachy, a tak aspoň nemilosrdně ztrhaj každej další díl, ač je nikdo nenutí na to koukat?
    Já u těch seriálů zůstávám, spíš uvažuju, že přestanu sledovat některý auditka, protože tohle už je tady fakt folklór...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MIK_CZ: To já bohužel nedokážu, zvědavost mně nutí pokračovat dál, a takhle jsem protrpěl několik řad How I met your mother, Dextera, a mnoha dalších seriálů, který producenti vyždímali do poslední kapky...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Myslim, ze jsem s tim serialem skoncil :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nejlepší byla Schrodingerova Sasha.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jak jsem se těšil na delší stopáž, tak mě ve finále akorát srala :D Sashiný flashbacky nudný a zbytečný, závěrečná bitka fakt trapná (třeba oproti tý, jak Alexandrii obsadili walkers), a hláškující Negan až moc přehrával.

    Ta figurka vojáka, pochopil jsem správně, byla od Dwighta?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Poslední díl supr.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EVILMIND: Dej si facku a nespoiluj!
    Že sem vůbec lezu :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já bych rád viděl, jak při tom patetickým útoku všichni stávající zoufalci pomřou, a další série bude jen o Neganovi sjednotiteli. Nicméně jelikož jsem to už četl, tak příliš nedoufám v razantní změny proti comicsu... :-(
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já to vidím takhle:
    Navzdory mýmu předchozímu očekávání je docela dobře možný, že Negana nezabijou, spíš bych čekal, že někam zdrhne apod. Na to se tam děje moc věcí a nevím, jestli by to všechno šlo takhle pěkně zkondenzovat do posledního dílu. Ale mohl by to bejt dvoudíl a vyloučený to samozřejmě není. Mohlo by se stát, že Rick sice tu bandu rozpráší, ale Negan se někde ukryje a další série bude mj. o tom, že se ho budou snažit zlikvidovat a on bude v netypický pozici (už ne ten samolibej kroutící se šílenej hráč baseballu).
    Na druhou stranu, jestli ty zmetky porazej, není důvod, proč by v tom kraji nezůstali – táborů je tam dost –, a pokud jo, tak o čem by další série byla, jestliže nebudou zase na cestě? Těžko potkaj někoho horšího, než je Negan, že jo. I když to si člověk o Guvernérovi myslel taky. Teď už by to mohlo eskalovat snad jedině k nějakejm vojákům s tankama apod. Pokud ho ale sejmou (a kdo? Rick? Maggie?), fakt nevím, kam odtamtud pokračovat.
    Nicméně stejně bych radši, kdyby už mu zatnuli tipec...
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ZUULLUU: tak oni saviours taky nejsou zrovna seal team six
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam