MIK_CZ: Tak určitě, do další série i já!! :)
Ne, popravdě už toho mám taky plný kecky, už toho bylo moc. Přežil bych mizerné herce, nízký rozpočet a CGI tygřici ale vadí mi odklon od samotné podstaty post-apo světa: od hladu, špíny, nemocí i boje o každý kus čehokoliv. Tady to vypadá jako nějaký pokřivený cosplay: všichni jsou vyžraní, naškrobení, vozí si zadky v autech, zbraní je víc, než ve válečných filmech, aspirinu víc, než v Nemocnici Chicago Hope a co je nejhorší, tak to jsou ty bojové scény: ať máš jakou chceš převahu a držíš kohokoliv na mušce, měl bys raději kamarádit se scénáristou, jinak jsi za pár sekund rozstřílen, rozsápán nebo máš uťatou hlavu zhmotněným 1m blízko nepřítelem, počet nábojů v zásobníků je u některých variabilní: od "kua, měl jsem ji na mušce" až po "IDKFA", tyhle rádoby akční bafačky a zvraty mohou bavit leda malé děti a i těm po dvou řadách připadá chytání pokémonů smysluplnější, což je ostatně pravda.
Nechám strejdu Jamillose, ať drží vlajku fanoušků všech hloupých seriálů vysoko, ale za sebe mohu zodpovědně prohlásit, že už jim na to jebu.