• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    ZUULLUU: je to kretén...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Je to lehčí, než se zdá :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jak se mi zdálo, že pátej díl aktuální série za něco stál a snad by se to mohlo zlepšovat, tak šestka stála za prd a do sedmičky se budu muset hodně nutit....Ale zas těžko to přestanu sledovat po osmi sériích..
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    JAMILLOS: Nééééé
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tohle není spoiler, ale... J. D. Morgan (Negan) byl před měsícem v show Jimmyho Kimmela a říkal, že se zrovna vrátil z natáčení TWD. Je tudíž asi každýmu jasný, co z toho plyne...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Morgan is Crossing Over to "Fear the Walking Dead" in Season 4! - Bloody Disgusting
    http://bloody-disgusting.com/tv/3471534/character-walking-dead-headed-fear-walking-dead/
    KEB
    KEB --- ---
    THOMASMORTA: já se vždycky smál Lori a jejím dokonale umytým vlasům a Michonne s dredy. Ta by v nich měla tolik breberek, že by trumfla Rumcajsův včelí vous :D
    WANAH
    WANAH --- ---
    NJORL: tuhle scénu sem zkoumal podrobné :)

    Krále by mohli zachránit, nešlo o to že by blokovali střely, ale že ho srazili na zem ve chvíli, kdy by ho mohli zasáhnout. To je jediné co mi trochu dává smysl. Před oknem odkud stříleli byla silážní věž která kryla víc než polovinu výhledu, ale naštěstí nikdo z davu nestál za ní... .
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Já jen tvrdím, že teoreticky je možné, že bude lidstvo napadené ať už virem či houbou způsobující chování blízké chování klasické zombie. Postížená osoba asi nebude schopná přežít po zásahu životně důležitých orgánů a např. může vykrvácet ale změná chování směrem ke kanibalismu a snížená nebo žádná citlivost na bolest je určitě reálná.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    A kdybych chtěl rozebírat realističnost, tak by tu bylo víc věci: a) vzhledem k tomu, jak často střílejí hlučnými zbraněmi, tak by všichni měli být nahluchlí; b) jak to, že neustále netrpí na různé infekce, když se neustále hrabou v hnijících vnitřnostech?

    A to nemluvím o tom, že nevíme, kam chodí na záchod, protože na funkční kanalizaci nejspíš nemůžeme spoléhat:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Když jsme u toho Star Treku: Fotonová torpéda, jak jsou popsaná, by způsobovala mnohem větší škodu samotným nárazem střeli, než jakoukoli výbušninou v nich obsaženou. Takže on se zrovna ten Star Trek v zacházení s realitou od Walking Dead až tolik neliší:-)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Me uz ta nizka uroven prestrelek taky pekne sere, vrchol byla ta scena jak se Carol schovavala za tim truckem, truck na sracky ale ona bez skrabnuti....proste je to tak stupidni kolikrat, ze misto abych se venoval sledovani pribehu tak zacnu hnidopisit.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DOCKINEZ: Ja Ti nevim ale vazne by zachranili krale kdyby ho pred strelbou schovali pod sebe i strelby takovou zbrani? To mi moc verohodne neprislo. Vadilo mi to vic nez neprostrelitelny vlnity plech teda.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    DOCKINEZ: Vem to tak, že oživlé mrtvoly je vědecká fikce, t.j. že je to teoreticky možné, něco jako handsfree nebo dotykové obrazovky ze StarTreku v roce 1966, pokud bych to přivedl do ad absurdum. Ne tak kulky, které po zásahu zdi nebo plechu, na povrchu nezanechávající žádnou stopu, nebo další koniny - to už je prostě fantasy. A já když chci vidět fantasy, tak si pustím raději Game of Thrones, kde je příběh, charaktery, dialogy i herecké obsazení na úrovni roku 2017 a ne aktuálně pod bodem mrazu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    REDSNAKE: No jo, tak já to beru tak, že každou neděli vezmu cz75 a SKS a zajdu se pěkně realizovat na střelnici se vsi paradou.

    Vzhledem k celkovýmu WTF settingu jsou zbraně to poslední, co mi vadí. Samo si toho jako střelec všímám, ale zážitek mi to nenarušuje. V zemi, kde mrtví chodej, bude brzy střílet dávkou i kuše ;)

    To už mi víc vadí, že v seriálu nejsou některý silný momenty z komiksu. Třeba Duane ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DOCKINEZ: nevim, preci jen jak nato koukam uz rokyasi nemam takovy srovnani. Me ta akce prijde zoufale bckova, zbrane strilej davkou,nedochazej naboje,nemaj zpetnej raz, dokonce i zbrane co jsou zrejme pouze v semiauto variante, tak ve wd strilej davkou. Zoufaly efekty plamenu u hlavni a dopady kulek po kterych se jen zaprasi a zajiskri a jinak po dopadu ani stopa. Chapu, ze radu lidi to vubec stvat nebude, no me to vytaci do bela.

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    REDSNAKE: Tak jasně, ale nekonečný zásobníky jsou tam od začátku. Zas M2 zauradovaly hezky a relativně věrohodně ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    aktualni serie byla jedna velka akce. Spatna akce bohuzel, nekonecne zasobniky, funny obrnene auta vlnitym plechem a dalsi hruzy.

    Jak jsem nemel ve wd rad kecaci dily tak ten posledni kecaci jsem si uzil, vsechno je lepsi nez ta spatna akce.

    Co myslite, na kolik serii to ma jeste potencial?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já to teď dal během pár měsíců celý od jedničky a aktuální řada mne nijak extra nesere. Jasně, není to zdaleka tak dobrý jako v dobách bitek s guvernérem, ale co už...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam