• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAULMUADDIB: vsichni asi vime, ze se jmenuje Jesus... a autori si s tim jmenem takhle pohrali, protoze v kontextu reci to rozhodne nebylo osloveni a ten preklad byl teda akceptovatelnej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAULMUADDIB: ja vím. Ale upřímně, v tom kontextu, ve kterém to říká, mi to určitě nepřijde jako významově špatnej překlad, protože není navíc jistý, že opravdu říká jemu v té chvíli jménem, a jen nekleje - nemluví přímo k němu, jen komentuje scenu mezi nimi. Viz Navara, to by mi přišlo v pohodě.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    EVILMIND: Ten borec se jmenuje JESUS
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "doháje" ještě lepší a nevulgární
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    významově by se tam asi na začátek více hodilo "kurva" nebo "doprdele", ale chápu že nechtěl mít překlad vulgární - jinak mi to přijde v ateistickém Čeku v pořádku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAULMUADDIB: a co je na tom špatně?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    NAVARA: Carol: "Jesus. I start to like this guy."

    Titulky: Šmarja, začínám toho kluka mít ráda.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAULMUADDIB: opensubtitles? často mi přijde, že google translate - bezkontextový suchý překlad slov, o slangu ani nemluvě
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tyvole která píča dělá český titulky?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Co chce derek a maggie ukázat Rickovi? To už Meggie vlezlo moc na mozek? Mimochodem tipy že se z Ricka stal záporák jak psali na FB je taky vtipný. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SPLIFFBOY: jako musim rict, ze jsem taky sel pak googlit jestli to nahodou neni posledni rada, protoze to melo takovej rozluckovej feel...

    Z Fearu jsem byl prvni pulhodinu uplne sokovanej, celou dobu jsem zil v tom, ze ten crossover jedne postavy ma byt jako prequel (protoze Fear je casove hodne pozadu), takze tam bude videt nekdo predtim, nez potka Ricka... takze jestli ted jako maji v planu celou sezony hazet flashbacky starych postav, aby dohnali ten preskocenej cas (2 roky?), tak budu hodne nasranej. A jako vsadil bych vejplatu na to, že to tak bude, protože nemůžou zakončit sezonu cliffhangerem a pak v další začít "a o dva roky později, úplně jinde".

    Každopádně se mi líbil ale ten kovboj, co ho hraje Burt z Raising Hope, to je roztomilá postava do zombie apokalypsy... :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no autori twd se nechali v minulem tydnu slyset, ze finale osme rady by klidne mohlo byt i finale celeho serialu... a ja rikam ok, na to muzu pristoupit. dekuju za tech osm let, co jsme si, to jsme si a pokud se ve me do podzimu neprobudi nejakej nutkavej masochismus, tak snad ani nebude nutny se k tomuhle vracet.

    co se tyka fearu, tam nas autori pekne vypekli casovym skokem, cimz imho obrali serial o jeho nejvetsi devizu jeste ne az tak obhroublyho post-apo jako je twd. tak nevim. navic do crossoveru vybrali zrovna postavu, ktera uz mi v twd nejvic pila krev. tak nevim. ale jeste nejakou tu epizodu zkusim, nez to zatratim...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WANAH: no ale finale to jeste prekonalo teda, az jsem se musel smat chvilema

    Uplne mam strach si ted pustit prvni episodu Fearu...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    To už nemají prachy ani na nějaký poradce?

    Evžen má tu pásku přes ruce tak, že si ji musí držet za volnej konec, aby nespadla. Kdyby dal ruce k sobě tak je Houdini.

    Rozíta míří Evženovi na bradu Glockem, kterej nění nataženej (spoušť je vycvaknutá).

    Doprdele to jsou dětský chyby už.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: Protože naděje umírá poslední ale nakonec i na ní dojde :)
    MONCHO
    MONCHO --- ---
    pořád premyslim,kde ma Maggie pupek..nebo mi neco uniklo?
    WANAH
    WANAH --- ---
    “Tak jo udělejte vichr z hor.”

    Proč pořád doufám, že to přestane být pitomost, když je to horší a horší.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MASLIX: ze to je kladna postava jsme tu tvrdili uz vloni, a to jste nam neverili! :-) Navic ten pohled Saviors, ze Rick je hlavni zaporak, pomalu prebira i rezie, tim vic to vynikne.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MASLIX: To mě taky napadlo, že by se to mohlo otočit, protože Rickovi podle mě časem jebne :D On a Morgan to je prostě skvělá dvojka.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Mam pocit, ze Negan asi nikdy neumre a ze se z nej casem stane kladas. Pro divaky by to byl daleko zajimavejsi obrat, nez jakakoliv bolestna a pomala smrt. Morgan si WD asi plete s nejakym Shakespearskym dramatem, uplne zbytecna vata ty sceny s nim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam