• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    FINSON
    FINSON --- ---
    KA94: Díky. Možná bych vyzkoušel pro začátek jednu do lampičky, chtěl bych ekvivalent klasické 100W jako minimum. Nic slabšího neuznávám :-) V lustru mám jenom jednu objímku, tam teď hučí 180W halogen a světla bych klidně snesl víc.
    KA94: Něco o jejich světelném spektru sis zjišťoval? Mám staré informace a tady o těch tebou odkazovaných se mi nedaří nic najít. A jestli se nezahřívají, tak proč ty, co aspoň trochu svítí (žárovku na patici E27 s výkonem 25W považuju spíš za výsměch než svítidlo) mají hliníkový chladič?
    KA94
    KA94 --- ---
    FINSON: Mám šest led-žárovek v obýváku (2 lustry), každá se svítivostí odpovídající 25W žárovce. V ložnici jednu (odpovídá 80W), stejně tak v kuchyni. Pak čtyři, které odpovídají 40W žárovce: lampa v ložnici, předsíň, koupelna, WC. Všechno je to teplá bílá.
    KA94
    KA94 --- ---
    JIKE: Vzal jsem teple bílé a osvětlení je skoro stejné jako u klasiky. Snažil jsem se o stejnou svítivost. Těch pár klasických žárovek mi začalo praskat jedna po druhé, tohle snad vydrží.
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    Je tohle dobrá baterka?

ULTRAFIRE WF-501B MC-E BIN-M 800lm LED svítilna (1503977531) - Aukro - Aukce OnLine
    http://aukro.cz/ultrafire-wf-501b-mc-e-bin-m-800lm-led-svitilna-i1503977531.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    GEORGESS
    GEORGESS --- ---
    KA94: to je fajn, snad nevoslepneš :))
    Když já nejmíň svítím 60ou a to mi 35 příjde málo.

mno a jinak teda ta počáteční investice, když mám 9 světel, které využívám.

Napiš jak se s tím žije, třeba nějaké foto???
    DÍK
    FINSON
    FINSON --- ---
    KA94: Supr, jediná, co jakž takž vyhovuje mým potřebám na intenzitu osvětlení, stojí přes 5 klacků. A to jsem ještě nezačal pátrat po tom, jak mají tyhle žárovky vyřešené spojité barevné spektrum světla.
    Můžeš podrobněji rozepsat, čím kde svítíš a jak ti to vyhovuje?
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: paráda :-) a srovnání s klasikou?
    KA94
    KA94 --- ---
    Tak už doma svítím jenom led-žárovkami: http://www.led-zarovky.net/
    JIKE
    JIKE --- ---
    to mě dostalo:

Cree Flashlight, LED Flashlight, Cree LED, Cree Lighting on Sale - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/c/cree-lights-901?page=1&pagesize=52&pagesort=relevence
    JIKE
    JIKE --- ---
    kdyby byla stará a použítá. dávám 1/3 cenu. ale za nový? tůdle.
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: jasně, tam to je asi 5 dnů od koupě. dal jsem to o 100korun levněji a v plné výbavě. a stejně lidi nemají zájem o kvalitu mi přijde. znám lidi co maj prachů jak šlupek, a kupujou si takový šmejdy.. furt dokola...

nic raděj si ji nechám nebo ji někomu věnuju. prodávat něco super a novýho se ztrátou. mě ani nehne.

KA94: aha :-))) tak jim to pošli ať to máš z krkru.
    KA94
    KA94 --- ---
    JIKE: Ještě jsem se nedostal k té reklamaci, jak jsem psal. Nemám na to čas a energii, zbytečně mi zas přidělali práci:-( Ale to pouzdro není zmetek, já to tam dával špatně...
    KA94
    KA94 --- ---
    JIKE: Zkoušels ještě zdejší tržiště? Tam už jsem toho prodal dost, ale za babku - teď už to tam taky zvadlo... Možná se jí od tebe nechce, já bych si ji nechal, je dobrá...
    JIKE
    JIKE --- ---
    tu svítilnu asi neprodám. nikdo ji nechce uplně novou se zárukou o 100kč levnější. divný lidi.

tak ji někomu daruju k narozkám
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: neni špatný. půjdeš na lov ? :-)
    KA94
    KA94 --- ---
    www.nv-optics.cz
    http://www.nv-optics.cz/
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: je to překvapivé. já jsem spokojený..
    jinak nech si vrátit peníze.
    KA94
    KA94 --- ---
    JIKE: Přes víkend tu reklamaci připravím, ale nejsem nadšenej z toho, že zase budu zbytečně stát frontu na poště. Na tom led-shopu jsem nakupoval naposledy...
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: kožený? co? nee. je to precizní pouzdro z umělých vláken.

co Ti to poslaličoveče? pošli jim to zpět s vrácením peněz... já to objednal ze svitilny.eu, sice o 300 dráž, omylem sice. ale na ledshopu mi ta specifikace pak jak jsme si psali přišla fakt divná. takovej hybrid.. nebo jsi zase dostal šmé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam