• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    VACA
    VACA --- ---
    JIKE: hele no optika nijak štelovat nejde, ale myslim ze to sviti tak brutálně ze asi neni treba... Co me překvapilo, ze sklo reflektoru je potaženy modrou antireflexni vrstvou... Nevim presne jakej to ma efekt, ale vypada to cool :D
    Spis bych naopak ocenil nejakej slabší ten nejslabší mod.. Trea nitecore tohle maj fakt pekne vyřešeny, mel jsem pujceno, maj otočnej kroužek, kerym se PLYNULE(!) stelujes od 0,1lumen az do maxima. To ja fakt hodne dobry musim rict, ale pouze ve studené bílé, a bez výměnyho modulu.. Navic si rikam jak to bude s životnosti takovyhleho elementu, IPX nevim jakej maj..

->ajd. -adjust, otáčením hlavy stelujes vykon. Ma to tri stupně, utaženo=max, je to dobry muzes to kontrolovat este nez ji zapnes, narozdíl od olightu myho staryho, tam slo měnit jen pri zapnuté svitilne, a to povolením a opětovným zatazenim, (musel jsi se procyklovat prez vsechny režimy), bylo to problematicky, kdysi jsem o tom tady i psal...

[ ted uz byla vlastne docela stará na dnesni poměry, a furt jela, az na občasný neduhy přepínání režimu (nakonec jsem ji mel furt na max a byl klid:D) a uz tenkrat jsem pokukoval po eagtacu, ale vydržela mi par dalších let...] Nynější olight uz ale maj měnění režimu druhým tlačítkem, poučili se.
    Ale nakonec mi vyšel zajímavější ten eagtac.. I kvuli tomu vyměnitelnymu drop-in modulu... Kdyz na to prijde, ty moduly k tomu maj sehnatelny i RGB, UV, iR.. Coz ja asi nevyužiju, ale ta moznost modernizace trea za par let az bude lepsi led, mi prijde zajímavá..

Olight furt svítil a vlastne bych výměnu furt oddaloval, nebyla nutná, ale stydím se to rict, asi tak pred 2mesici jsem se děsně ožral a někde ji vytrousil:( škoda po tech letech takhle nedůstojně se ji zbavit.. :(((
    Myslim ze kdo ji našel mel docela radost, pokud rozluštil tajemství 18650 akumulátoru, kazdymu to neni známej druh napájení..

Btw Ted sem se dopatral, ze jsem ji poridil asi na podzim 2008 (ten olight m20p) tenkrat to bylo fakt dělo, tim spis ze moc obstojnejch ledkovejch flashlightů nebylo, ani povědomí o nich.. Obcas jezdím po řece lodí, svitila vic nez vestavenej "search-light" na parníku kotva :D
    Sloužila mi tedy cca skoro 6let, a furt to bylo fér světlo a pravděpodobně bych na ni jel jeste par let, protoze se mi nechtělo investovat do novy, kdyz furt jela..
    No dopadlo to jak dopadlo, tak snad bude nynější eagletac sloužit zase hezkejch par let... Jako uznávám neni to uplne nejlevnější baterka, ale ty muziky okolo a 10let záruka.. Myslim ze kdyz ji dřív neztratím, ze se to oplatí.. M20 tenkrat stala víceméně stejne jako tohle.. A vlastne nelituju jediný koruny co jsem za ni utratil, kdybych ji teda neztratil, to co se mnou vsechno zažila, stalo to za to..
    JIKE
    JIKE --- ---
    VACA: já jí mám taky přes 2 roky, a tolik jsem jí nepoužíval, mám M20s s přepínání tlačítkem, s tímto jsem se tedy nesetkal.
    pohasne to vždycky? aby to nebyla elektronika řídicí právě ten výkon diody. nebo zkus vyčistit kontakty(kontakt), ale myslím že to spíš bude v elektronice.
    Zkus se optat přímo prodejce, třeba kde jsi to koupil, nebo na ledshopu. Ten si myslím že tomu docela rozumí, už jsem s ním o jiné svítilně komunikoval, a napsal mi tolik technických věcí...

je to moc dobrá svítilna, ale je tam elektronika, a ta prostě může odejít :-/ jakou s drop-in moduly by jsi měl na mysli?
    VACA
    VACA --- ---
    JIKE: hele chtěl bych se tě zeptat ohledně M20. Mám tuhle svítilnu už pár let a nějak mi začalo blbnout to přepínání režimů pomocí povolování/utahování hlavy.... (už je po záruce) jde o to že i když ji nastavim na maximální výkon, tak vždycky když ji utáhnu tak pohasne... :(
    Chtěl bych se tě proto zeptat jak jsi na tom ty, případně jestli by jsi něco neporadil...

Jinak celkem dobrá svítilna, jen přemejšlim že bych vyměnil za něco s drop-in moduly
    JIKE
    JIKE --- ---
    kdyby někdo obejdnával z ledshopu, nebo podobně, a je z PRahy

chci poprosit, chtěl bych červený filtr na M20tkovýho warriora

http://ledshop.cz/filtr-svitilny~z7910.html

průměr hlavy by měl být 3,4 cm

http://www.svitilny.eu/svitilny-olight/svitilna-olight-m20s-warrior-premium-r5/prod_142.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    FUNIAK: asi nikdo netuší... já se to snažil chvíli googlovat, ale lepší by bylo objednat přes net...
    FUNIAK
    FUNIAK --- ---
    nazdar panove, potřebuju tip na obchod v brně kde seženu Fenix HL21 R2, díky
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    NAVARA: tusil jsem konspiracni teorii ze chtej takhle lidi odradit aby zachranili jeste aspon cast prekupniku a jak vidim nejsem sam :D

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KA94: no jeste aby nebyla, kdyz americkym/evropskym/... vyzirkum takhle likvidujou trh :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: uplně v pohodě, a to jsem´na pracovní zabezpečem notebooku.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KA94: koukam ze me ted taky, coz nechapu proc, lidi tam tam nakupujou casto a ja mam taky hromadu veci odtamtud
    KA94
    KA94 --- ---
    JVCNC: Tuhle stránku mi Norton zablokoval s hláškou: Tato webová stránka na serveru www.dealextreme.com byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JIKE: jestli mas paypal, tak napr na http://www.dealextreme.com/ lze koupit leccos vcetne montazi
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: link na inzeráty pls
    KA94
    KA94 --- ---
    Lumintop Terminator a Fenix TK15 se slevou nadále platí. Skvělé svítilny, nepoužívané, jako nové...
    JIKE
    JIKE --- ---
    nemám ani jedno :-)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    i na airsoftovce se u laseru jedna o zakazany doplnek :D ale nejak to nikdo moc neresi, navic ho kazdej velice rychle zase rad sunda
    JIKE
    JIKE --- ---
    TABORACEK: tak něco chci otestovat. ale bouchačku nemám. takže v klidu. tak jedine airsoft..
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    JIKE: predpokladam ze to chces na powerpointovy prezentace? Jinak leda nejakej airsoft srac...
    JIKE
    JIKE --- ---
    já mám dotaz, kde se dá sehnat army laser s tlakovym spínačem na pušku?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Nemel by jste nekdo tip na montaz na Fenix LD20 na picatiny/weaver? Nejak se mi nedari nic poradnyho najit a nechci kuplne omotavat lampu izolackou:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam