VACA: :-.) přesně, ještě chci ten červený filtr na ryby a do stanu a bude to supr.
Cín je měkký, ano, ale i přes to vytvoří na tom místě tu vrstvu, kterou ty potřebuješ, a nemusí být uplně rovná, důležité je, že se chytne na zlatý kontakt v pohodě a ten kontakt tam bude, .. to by bylo první co bych zkusil, zbrousit se dá vždycky.. ale to bude mikro vrstva..
vyfoť.. to mě moc zajímá !
ad kroužek, to musela, já to měl rozebraný, a to by nebyla sranda.. spíš bych volil pokovení, nebo cín, nic jinýho mě nenapadlo..
to netuším kdo má elektrolýzu, navíc by se to muselo dělat na vícekrát. teoreticky někdo na ČVUT , tam to podle mě mají co si pamatuju když jsem tam chodil v roce 2000. a muselo by se to tam ponořit jen v místech , kde by to bylo potřeba, a jde tam proud, takže by se muselo na elektorniku opatrně, nevím jestli to je dobrá volba.
spíš jestli nejde vyměnit tu část která je ošoupaná, ten tišťák, a pokud ne, volil bych asi ten cín, a nebo se ještě zeptal na zkušenost LEDshopu a nebo se optal jinde, jak by to řešili..
tím cínem to nemůžeš zkazit... dycky jde osmirkovat...
zamálo. kdyby mě něco napadlo, dám vědět.