Aha, koukám na to, že maj tlačítko na režimy, to ta moje ještě nemá... Já mám m20 warrior premium, v té době ještě s R2. Mám ji taky z ledshopu, zkusím mu tedy napsat majl.
co se týče teh kontaktů, tak prve začal problém když se ulouplo pár šupinek z tý pozlacený pružiny v hlavě, -teď na ni koukám a za ty roky už na ní z toho zlacení moc nezbylo... Ty kousíčky zlata se právě dostávali mezi styčnou plochu toho kontaktu na hlavě kerym se to přepíná a děalo to brykule. Dnes když se podívám na kontakt tak špinavej snad ani neni, ale spíš mi přijde už trochu vydřenej...
-Ono to nepohasne pokaždý, a když ji nechám při přepínání tu hlavu povolenou, tak svítí normálně na max. Jenomže mě prostě irituje mít kdekoliv něco povolenýho :)
Když sem ji kupoval, byl sem přesvědčenej, že hned tak měnit nebudu. Jsou to sice už tak 3-4 roky ale čekal jsem teda dýl, nebejt tohodle problému, tak na změnu ani nepomejšlim, tohle jednoho trochu deptá... Jinak je to super světlo, líbí se mi, a i ta R2 v jejich parabole nesvítí vůbec špatně...
Co se týče jakou s drop-in moduly... Kamarád si pořídil EagleTac a musim říct že se mi taky moc líbí. Ten modul a jeho soustava pružin/kontaktů vypadá opravdu dotaženě... pružiny maj na sobě navíc "čepičky".
Oproti mojí R2 už má i sytější světlo, ale to bude mít i ta tvoje..
Teď když sem koukal na olight tak mě zaujala jejich m21-x ale i ta R5, jenomže si řikám jestli bych dnes už nešel spíš do toho drop-in řešení, přecijen se mi jeví lepší za nějakej čas koupit jen modul a zmodernizovat...