ASACRA: Potom leda investovat do jineho druhu celovky. S clankama na zatylku. Ale je to o stejnejch penezich, jinym designu.
Ja musim rict ze zebra s CR123 clankem je super mala a komfortni. Ale bral bych na AA li-ion clanek. I kdyz na rybach nebo ve tme je pohodla ta mala a defakto ji vubec na hlave necitim. Pohodlne. A da se i vyndat a nosit i v kapse jak nic. Blby je, ze ta CR123 moc pri maximu nevydrzi. A nahradni clanek neco stoji a tahat to.. Je to tak obcasne sviceni, stejne jako jakakoliv svitilna na 1xAAA clanek.
Jednou na rybach v zemi nikoho jsem mel bajme Tiablo na 1xAA, 3 tuzkovky jsem zq noc vysosal. A ty levny sly do kopru skoro hned a svitilo to na ne pak hur nez celovka od vietnamcu. Kvalitni svitilny chteji kvalitni clanky. Nebo se smirit s mene limenama a slabsim ale dele trvajicim svetlem. Na zebru jsem jednou zapomnel, a svitila mi na minimum celou noc s uplne v pohode.
Idealni unlimitni svitilnu jsem koupil v czc.cz za 200 s aku a nabijenim na kliku :-). Sviti malo, klika to jisti, ale zase je tam dalsi mechanika a kdo vi jsk dlouho to cinske provedeni vydrzi a jak moc je vodotesna.
Idealni na delai cesty je mit bud mobilni nezavislou nabijecku, nebo jednu normalni a malou klikovou zalozni. Jednou se mi to na slapech hodne hodilo. Kdyz se mi vybila zebra i mobil.