LACHAUER: ale vypadá luxusně. Jako když si někdo potrpí na pohodlí tak pro to mam pochopení, jinak souhlasim s
RSZ
Vodotěsnost 1metr neni nic extra, ale postačí, u olight se tomu dí věřit...
Jako ta cena, neni to málo, ale předražený to neni.
Olight je celkem kvalita (měl jsem pár let) a navíc zde jde o kompletní balení, takže člověk zase ušetří za nákup akumulátoru a nabíječky. V předpokládaný kvalitativní úrovni bych to odhadoval na 500peněz, kerý by člověk jinak musel vypláznout....
Záruka 5 let je taky +
Jinak ty lumeny nejsou zdaleka všechno, neméně důležitej faktor je ta parabola, její velikost geometrie a povrchová úprava. Je to taky jedna z nejdražších součástek na svítilně, když je kvalitně udělaná. Olight je celkem záruka kvality, zpracovaný to bude dobře, ale prostě s touhle velikostí a hloubkou hlavy nepočítej že to bude nějakej extra thrower, 1000lumenů ne1000lumenů... (nebo teda záleží na tom na co je kdo zvyklej:)
Jediný doporučení na závěr bych měl: nevím jak je na tom tahle neměl jsem zas tak moc času to studovat, ale koukni jestli ji nemaj taky v nažloutlý verzy. Bejvá tam sice maličká ztráta, zanedbatelná, pár jednotek lumenů, ale svítilna je pak podstatněji použitelnější venku, protože vydíš "plasticitu" osvětlenýho prostoru. Nevim jak to přesně popsat, ale s "coolwhite" ledkou prostě sice poleješ světlem, ale od určitý vzdálenosti v tom bílym světle všechno splívá do jedný plochy a člověk stejně nevidí co tam opravdu je, i když je to osvětlený.
U olight vim že u většiny svítilen mívaj obě verze. Rozdíl v použitelnosti je vskutku markantní. Já dávám vždycky přednost žlutý verzi, je to pro mě jeden ze zásadních faktorů podle čeho vybírám, momentálně jedu tohle:
http://www.eagletac.com/html/t25c2/index.html mam ji zatim cca rok a maximální spokojenost.
pak se pochlub jak jsi pořídil ;)