Tak Tiara A1 od Armyteku odstín světla teplý pod stromečkem byla. Po týdenním používání jsem z ní nadšenej. Což vzhledem k tomu, že jsem předtím jel na Tikku se dvěma diodama není žádný div. Svítilna je malá na jednu AA a poskytuje 6 stupňů intenzity světla od "vidím nataženou ruku" po "vidím vyhaslý oheň vzdálený 50m". Nejčastěji sem používal 3. stupeň o něco méně 4. stupeň. 5. a 6. sem si svítil tak pro radost, abych viděl jak to šajní a že to teda šajní fest. Rozptyl světla úžasný, zesílený střed skoro není znát, osvětluje lidské zorné pole a neoslňuje - sama nesvítí do očí. Ovládání lze pochopit za den- manuál je trochu zmatečnej, ale pokud má člověk alespoň vysokou školu, tak to pochopí. Výdrž na jednu nabíjecí AA - GP Recyko 2050mAh stáří asi 2 roky, byla tak dva večery svícení (10hodin dohromady) na 3. stupeň a občasné hraní s vyššími stupni. Což mi přijde jako dobrý výkon. Měl sem strach, že bude žrát víc. Dílenský zpracování perfektní, všechno krásně sedí , nic se nikde neklepe, závit na baterii se snadno chytne a jde krásně lehce. Jedinou obavu mám, že se vymačká gumový kryt tlačítka, ale třeba se to nestane. Měl sem strach, aby se mi na hlavě nekymácela a nelítala, to se neděje. Jedínej pohyb je způsobenej volnou kůží na mym čele.
Klip to má a jde podle mě chytit pod hlavou svítilny, nebo jinde na těle. Těžiště bych se nebál. zatím sem ho tam nedával.
Jak říkám, já jsem z ní uplně vedle, pokaždý sem se těšil na soumrak, abych už jí mohl vytáhnout a svítit a často sem jí bral do ruky jen tak pro radost, jaká je to malá krásná kovová věc. Takže jí doporučuju každýmu, kdo chce malou lehkou skladnou a přitom výkonnou svítilnu navíc celou z kovu. Kanadský výrobce poskytuje po skončení 2 letý záruky ještě 8 let extra navíc - asi ví proč.