• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    B3DA
    B3DA --- ---
    RATTKIN: supr, dik..
    zkusim tu hl60r, vypada i, ze na rozdil od hl55 se na max da svitit trvale, internety to taky vesmes chvali
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    B3DA: já mám tři fénix světla a jsem spokojený
    B3DA
    B3DA --- ---
    vybiram celovku,
    libi se mi fenix hl55 / hl60r nebo neco podobneho, jedine snad ten burst rezim by mohl byt trvalejsi..

neprehledl jsem neco podobneho, klidne i svitivejsiho, co je na ceskem trhu k dostani? (idealne provozovatelne i na 18650)

pred lety jsem nejake led baterky a svetla na kolo tahal z ciny a vzdycky velka spokojenost, ale tedka me tlaci cas (ani se mi uz nechce probirat nasobne vetsim mnozstvim dostupnych modelu v cine a filtrovat to od shitu apod..), tak jsem si rikal, jestli tu nahodou nemate treba vetsi prehled / zkusenost a nepotvrdite / nevymluvite mi ty fenixy, pripadne nedoporucite jakym jinym smerem ma smysl se podivat..
    JIKE
    JIKE --- ---
    RSZ: já myslim že ne, ale dělají i nafukovací, a nebo skládací. ale tady je výhoda tý 18650. a nabíjení...
    RSZ
    RSZ --- ---
    vybírám "kempovací" svítilnu, tímhle asi nic nepokazím ne? 200lm
    Nabíjecí lucerna Fenix CL25R
    https://www.kronium.cz/nabijeci-lucerna-fenix-cl25r/prod_1093.html
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: Což o to, já jeden svůj kus mám. Jen mi přijde škoda, že s ní končí a nemají žádnou, co by ji de facto nahrazovala.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: lady ještě je

Fenix HL35 Cree XP G2 R5 450Lm Neutral White LED Flashlight -$49.95 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/...Ay9-07PeTtGgSJAC1P9xGawDLpYbQ8HeTCfVH-fwEfQU6Hn3qrit8gGdqk6eNsBoCcdPw_wcB
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    Tak Fenix definitivně ukončil výrobu mé oblíbené HL35 :/
    JIKE
    JIKE --- ---
    INSOMNIA: myslíš ty malý buřty a velký buřty? ty malý podle mě jo, protže tam nabiju i 26650. ale velký nevim, si myslim že ne. (ntestoval jsem)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JIKE: ale ta neumi burty (Ni-MH baterie velikost C a D), ne?
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ja osobně mam doporučený Voltcraft ipc3 a velká spokojenost a zvládne i 18650, apod. Umi toho hodne a ma vlastní aktivní chlazení. Cca 1500
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    jakou byste doporucili nabijecku na nabijeni Ni-MH AAA, AA, C, D a Li-Ion 10440 baterii?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JOPS: škoda jen že na ten "burst" režim svítí jen po dobu stisknutí tlačítka, a ne alespoň 2 minuty.. Teda ne že by 800 lumenů bylo málo :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ZOIDBERG: Já řeším něco na občasné vyjetí, párkrát do roka... A Fenix je přec jen trošku cenově výše...
    Asi to dopadne tím SolarStormem, ten by mohl fungovat slušně.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GALENIUS: Nic se neděje... Jo, vypadá bytelně, ale není. Zatím to vypadá na koupí Fenixe, ten mě ještě nezklamal.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ZOIDBERG: Velice se omlouvám, omylem se mi odeslal příspěvek, chtěl jsem ho smazat... a smazal se i tvůj. Omlouvám se, moje chyba, sypu si popel na hlavu. 8-(

Abych ho co nejlépe rekonstruoval, uváděl jsi tento odkaz: http://jumpsport.cz/predni-svetlo-nexelo-accu-led-usb s tím, že toto nedoporučuješ, že ti odešlo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R – LED svítilny a čelovky Fenix
    http://www.svitilny-fenix.cz/produkt/nabijeci-cyklosvitilna-fenix-bc30r/

Tatikovi jsem koupil tuhle. Jako masakr :) myslim, ze auta co jedou proti tak si musej myslet, ze proti nim jede kamion s jednim funkcnim svetlem :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    NEPHIRUS: takze asi takhle:
    Uses a Cree XP-G2 S2 LED and supports 3 levels: Low- Mid- High. The lowest level (4lm with AAA) boasts super long 40 hours. And the brightest level (370 lm with 10440) is the equivalent of a mini-searchlight.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    INSOMNIA: To mi prijde pravdepodobny. Nicmene, tu Fenixku mam a snad nikdy jsem jeste nepouzil ten nejvyssi vykon, maji tyhle obrovsky svitivosti u klicenky nejakej vyznam? (genuine question)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    NEPHIRUS: tak, ze by si spletli hodiny a minuty? :)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    INSOMNIA: Ani s beznym 10440 akumulatorem neni fyzikalne mozny, aby to pri takovym svetelnym toku svitilo tak dlouho. Podle datasheetu si ta LEDka vezme pri 170 lm asi 350 mA. Coz pri kapacite akumulatoru ve stovkach mAh dava radove jednotky hodin vydrze (maximalne).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam