• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    B3DA
    B3DA --- ---
    RATTKIN: supr, dik..
    zkusim tu hl60r, vypada i, ze na rozdil od hl55 se na max da svitit trvale, internety to taky vesmes chvali
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    B3DA: já mám tři fénix světla a jsem spokojený
    B3DA
    B3DA --- ---
    vybiram celovku,
    libi se mi fenix hl55 / hl60r nebo neco podobneho, jedine snad ten burst rezim by mohl byt trvalejsi..

neprehledl jsem neco podobneho, klidne i svitivejsiho, co je na ceskem trhu k dostani? (idealne provozovatelne i na 18650)

pred lety jsem nejake led baterky a svetla na kolo tahal z ciny a vzdycky velka spokojenost, ale tedka me tlaci cas (ani se mi uz nechce probirat nasobne vetsim mnozstvim dostupnych modelu v cine a filtrovat to od shitu apod..), tak jsem si rikal, jestli tu nahodou nemate treba vetsi prehled / zkusenost a nepotvrdite / nevymluvite mi ty fenixy, pripadne nedoporucite jakym jinym smerem ma smysl se podivat..
    JIKE
    JIKE --- ---
    RSZ: já myslim že ne, ale dělají i nafukovací, a nebo skládací. ale tady je výhoda tý 18650. a nabíjení...
    RSZ
    RSZ --- ---
    vybírám "kempovací" svítilnu, tímhle asi nic nepokazím ne? 200lm
    Nabíjecí lucerna Fenix CL25R
    https://www.kronium.cz/nabijeci-lucerna-fenix-cl25r/prod_1093.html
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: Což o to, já jeden svůj kus mám. Jen mi přijde škoda, že s ní končí a nemají žádnou, co by ji de facto nahrazovala.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: lady ještě je

Fenix HL35 Cree XP G2 R5 450Lm Neutral White LED Flashlight -$49.95 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/...Ay9-07PeTtGgSJAC1P9xGawDLpYbQ8HeTCfVH-fwEfQU6Hn3qrit8gGdqk6eNsBoCcdPw_wcB
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    Tak Fenix definitivně ukončil výrobu mé oblíbené HL35 :/
    JIKE
    JIKE --- ---
    INSOMNIA: myslíš ty malý buřty a velký buřty? ty malý podle mě jo, protže tam nabiju i 26650. ale velký nevim, si myslim že ne. (ntestoval jsem)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JIKE: ale ta neumi burty (Ni-MH baterie velikost C a D), ne?
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ja osobně mam doporučený Voltcraft ipc3 a velká spokojenost a zvládne i 18650, apod. Umi toho hodne a ma vlastní aktivní chlazení. Cca 1500
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    jakou byste doporucili nabijecku na nabijeni Ni-MH AAA, AA, C, D a Li-Ion 10440 baterii?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JOPS: škoda jen že na ten "burst" režim svítí jen po dobu stisknutí tlačítka, a ne alespoň 2 minuty.. Teda ne že by 800 lumenů bylo málo :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ZOIDBERG: Já řeším něco na občasné vyjetí, párkrát do roka... A Fenix je přec jen trošku cenově výše...
    Asi to dopadne tím SolarStormem, ten by mohl fungovat slušně.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GALENIUS: Nic se neděje... Jo, vypadá bytelně, ale není. Zatím to vypadá na koupí Fenixe, ten mě ještě nezklamal.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ZOIDBERG: Velice se omlouvám, omylem se mi odeslal příspěvek, chtěl jsem ho smazat... a smazal se i tvůj. Omlouvám se, moje chyba, sypu si popel na hlavu. 8-(

Abych ho co nejlépe rekonstruoval, uváděl jsi tento odkaz: http://jumpsport.cz/predni-svetlo-nexelo-accu-led-usb s tím, že toto nedoporučuješ, že ti odešlo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R – LED svítilny a čelovky Fenix
    http://www.svitilny-fenix.cz/produkt/nabijeci-cyklosvitilna-fenix-bc30r/

Tatikovi jsem koupil tuhle. Jako masakr :) myslim, ze auta co jedou proti tak si musej myslet, ze proti nim jede kamion s jednim funkcnim svetlem :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    NEPHIRUS: takze asi takhle:
    Uses a Cree XP-G2 S2 LED and supports 3 levels: Low- Mid- High. The lowest level (4lm with AAA) boasts super long 40 hours. And the brightest level (370 lm with 10440) is the equivalent of a mini-searchlight.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    INSOMNIA: To mi prijde pravdepodobny. Nicmene, tu Fenixku mam a snad nikdy jsem jeste nepouzil ten nejvyssi vykon, maji tyhle obrovsky svitivosti u klicenky nejakej vyznam? (genuine question)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    NEPHIRUS: tak, ze by si spletli hodiny a minuty? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam