• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    JIKE
    JIKE --- ---
    JOPS: Vypadá slušně!
    JOPS
    JOPS --- ---
    GALENIUS:
    Nabíjecí lucerna Fenix CL30R – LED svítilny a čelovky Fenix
    http://www.svitilny-fenix.cz/produkt/nabijeci-lucerna-fenix-cl30r/

kupoval jsem tohle tatikovi do garaze :)

not bad :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    GALENIUS: no s difuzerem... ano, mnohem lepší
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    JIKE: Na něco podobného jsem koukal, ale sháněl jsem něco, co ten sklep alespoň trochu osvětlí, ne bludičku.
    Ale kdo ví jestli by nebylo lepší si na zeď pověsit čelovku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    GALENIUS: zdar, to jsem taky řešil, a nedořešil, každopádně jsem hledal na aliexpressu a tam toho je tuna - proto jsem to nedořešil.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte nějaké doporučení na slušný bateriový světlo do sklepa (dřevěná sklepní kóje)? Něco buď na zeď nebo na zavěšení.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak nikdy jsem nemel stesti.... jak to bylo nad 25 dolaru, nazdar bazar a bylo fuk, zda to byla USA, Japonsko ci Cina. Prisel mi mejl od celniku, tam cestne prohlasim, ze to je pro osobni potrebu, ze to preprodavat dal nebudu a stejne mi naparili vsechno. Tak proto to jenom zminuju. A byly to noze, hodinky atd... a cenovka od cca 50-300 dolaru...
    JIKE
    JIKE --- ---
    JOPS: někdy se stane že to chytí a platíš jak píšeš. a někdy se i ztratí cestou... u mě asi ze 100 objednávek 2 ztracené. 0 proclených
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JOPS: Clo neplatíš a DPH téměř jistě také ne.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    ANARCHY: Ty svítilny nám tu přišly dvě a OK, cena 38USD na tom uvedena byla ...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PROTIWEN: No, nevim, ja mam zkusenost, ze zasilky s podobnou udanou cenou mi tak ze 75% zachyti a procli
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JOPS: Ono u takhle malých objednávek, myšleno velikostně, je velká pravděpodobnost, že jí celníci nebudou věnovat pozornost.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    JOPS: Může bejt, ale mi to přišlo bez obtíží tzn. bez proclení a doměření daně...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUTLOSH: plus clo, plus dph a je to v haji...

KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    JOPS: Možná to platí jak na co, nebo je třeba sledovat nějaké akce, ten S2 baton mám za baj voko 850, což určitě úspora je.

A 60USD = 1308CZK což se, řekl bych, taky počítá...
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    KOUTLOSH: Nech být, už jsem zažil různé reklamace. Náhoda je blbec. Byť je pravda, že zrovna u těhle výrobců je ta pravděpodobnost vskutku malá.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PROTIWEN: Na Aliexpressu ti řeknou, že se máš obracet primárně na ně. Nicméně ten servis si myslím by byl dost o smůle, kor u svítilny do kapsy, kterou nebudeš montovat na zbraň.
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    KOUTLOSH: Nevypadá zle :)
    Spíš je otázkou, jak by šlo řešit případný servis. Jestli se obracet přes Aliexpres, nebo právě na IBO, když ti jsou výhradní dodavatelé pro ČR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam