LAUNCHER: Mám ji jen týden, používal jsem ji teď jen o víkendu v Bratronicích na základně.. Ale "baví" mne.. Mám ji jako náhradu TK20 co jsem předtím nosil jako EDC a více méně splňuje všechno co od takové svítilny chci a něco navíc.
Nemá žádný super výkon, ale to od podobné svítilny nevyžaduju. Pět módů bílého světla, dva červeného, kdy u toho červeného to je 1lm-5lm-blikání-sos, to sos mi přijde zbytečné a radši bych třeba blikání v 1lm.
Hodně se mi líbi klip, to je ostatně důvod proč jsem takovouhle baterku chtěl klip+reflektor v 90° a tedy možnost hodit třeba na bágl a použít jako blikačku. Třeba teď o víkendu jsem ji měl takhle na opasku a vždy si jen trochu posvítil na cestu aniž bych s ní musel nějak manipulovat nebo ji stále mít jako čelovku.
To je další věc co je fajn, dodává se s páskem a plastovým lůžkem do kterého se může pomocí klipu zaklipnout a funguje jako čelovka.
Příjemný je i magnet na konci, takže další možnost jak ji někam uchytit, a usb-c na nabíjení samozřejmně taky.
Jak dobře svítí jsem úplně zatím nezkoušel, většinou funguju na červeném světle a těch 5lm se mi zdá krásně dostačující. Co mám HL60, tak ta má snad 1lm a to je na nějakou chůzi v horším terénu dost málo..
Klidně ti ji někdy půjčím na odzkoušení, nebo alespoň ukážu, pokud budeš chtít..