PROTIWEN: Mas recht. Samozřejmě… každopádně kapacitně cr123 mi nevyhovuje, ale velikosti velmi :-). Mám ještě zebra light co jsem tu postoval tak 12+ let zpět. Proste balance mezi kvalitou, vydrží a uzitkem..
Důvod k tomu koupit Lidl 4x čelovka zq 250,- nabíjecí pro low Level usage… riziko je jasný: 3-5 let a konec (integrovaná baterie).
O důvod víc mít prave kvalitní celovku a vymenim aku. Rozhodne nechceš venku v lese řešit ze se utrhl drat z akumulátoru u svitilny za 250,- (stalo se mi u svitilny na klíčích)…
Kdysi jsme tu vsichni jeli easy go show AAA a AA svitilny. Logicky backup backpack. U tech aku stejně musíš nosit externí zdroj nabíjení. A ano, dá se nosit solar+powerbank… stejně nosime k mobilu.
Spis zde kladu důraz na typ využití a vhodný model… pokud jedu na ryby.. vždy obe svitilny. Ta Ruby to proste nedá celou dobu.. a v dešti řešit nabíjení… jo víme o cem..
A to nabíjení při dešti je nebezpečný… určitě nechcete explozi.. v horším… zkušenost znamyho co mu po kabelu nateklo při nabíjení do maly svitilny v kulne do usb. Našel jen par kousku.. ten FÉNIX na klíčenka usb-C asi za 500,- to byla ta svitilna..
Za me jsem se s Ruby koupal asi v 00:30 minuly léto v řece… jo.. super. Jen řeším zaslepení usb… až zpuchri co pak..