• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    RSZ
    RSZ --- ---
    PROTIWEN: nj, jenže ty jsou něco jiného než 30, která je fakt stolní lampa, ty 28 a 27 jsou prostě reflektor, i když široký
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PROTIWEN: uff, aspoň že tak, děkuju za vrácení víry v lidstvo :-)
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    ANARCHY: CL30R je cca 8-9 let starý model, v té době USB-C rozhodně nikdo neřešil. Jsou novější a zajímavější modely jako třeba CL28R, CL27R a nebo CL27R PRO.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    RSZ: Vypadá fakt dobře, a vzhledem k tomu, že koukám, že ta Fénixka má dobíjení přes micro USB (jako fakt, v roce 2024???!!!) tak asi nebylo co řešit i bez ohledu na cenu...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Pokud sháníte skladnou lucernu, tak tuhle po jedné sezóně můžu doporučit. Pěkný provedení, skladná, 1000lm je fakt 1000lm, plný svit i při nabíjení.
    Málem jsem koupil fenix cl30 kvůli obří kapacitě, ale nakonec klidně zůstanu u NEBO.

NEBO Galileo AIR 1000 | ALPITREK
    https://www.alpitrek.cz/nebo-galileo-air-1000
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    RATTKIN: Třeba VC4SL od Xtaru je docela v pohodě, umí uvedené baterie (plus i 21700) a má už USB-C.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    poradíte mi usb-c nabíječku? aby uměla 18650, AA, AAA i CR123
    Fenix ARE-D1 už má korozi a různě blbne.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PROTIWEN: děkuju za info. Poradil bych si s tím sám, jedinne co nevím je jak vyndat PCB z hlavice, elektronika samotná by byla na pohodu.
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    SKAUT: Pošli nebo ji zanes k nám na prodejnu na adresu Římská 20, Praha 2. Bavil jsem se s kolegou ze servisu a zkusí s ní něco udělat.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Vedel by někdo jak dostat z hlavy svítilny elektroniku? konkrétně u Fenix L0D, někde tam je studenak nebo něco upadlo protože s ní musím správně klepnout aby se rozsvitila.
    A elektronika vypadá že je něčím šedým přilepená. Docela tad bych to dal dokupy protože i po letech jako EDC je fakt fajn.
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: S HM61R Amber V2.0 určitě jen tak nepřestaneme, byť si ji vždycky musíme nechat vyrábět ve várkách. Za mě je to dokonale univerzální světlo a má dost úspěch. Teď jsme aktuálně se stánkem na veletrhu v Maďarsku a i tady se stihla vyprodat, čili zájem neopadá.
    ZOIDBERG: Zažil jsem, že si pár lidí lehce opilovalo lučík, ale zas kdo by něco takového chtěl.
    Každopádně zboží se dá vždycky vrátit. Nebo se k nám dá napsat/zavolat a zeptat se, jak je to s kompatibilitou.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PROTIWEN: Právě o pistolové svítílně jsem uvažoval na svoje PO9. Fenix zatím nabízí dobrý poměr ceny a kvality. Ještě že jsem ji neobjednal naslepo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: To je Uzasny! S tímhle přesně bojuji i u jiných zarizeni… tohle mám na hledáčku a snad na me zbude. Plan mám cca 4/2024 hurá
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    Když už si tu přihřívám polívčičku, tak 18650 s USB-C máme jako distributor Fenixu jediní na světě, protože jsme to chtěli přímo pro druhou generaci Amber.
    Pravda, dá se najít i u jiných značek, ale nám se podařilo zajistit verzi, kdy elektronika USB-C nezpůsobuje samovolné vybíjení.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: Tahle

Nabíjecí čelovka Fenix HM61R Amber V2.0 - LED svítilny a čelovky Kronium.cz
    https://www.kronium.cz/nabijeci-celovka-fenix-hm61r-amber-v2-0/prod_2621.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ta HM61R v2.0 je jako přesně co hledám… velká Ruby na 18650…. Bez usb c na svitilne s proprietární nabijeckou a usb nabujenim na 18650.. paráda!
    Red light 10lm 300 hodin je pecka! Kdyby bylo víc lumenu na červený světlo .. to by byla paráda. Třeba ve verzi 3.0 :-)

Fakt je super ze u cervenyho svetla je adaptace na tmu paráda a hlavně nemám plný oblicej hmyzu… a neřeším .. ze se vybije za noc…
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    jak je vidět na mojí fotce níže, tak nová klipsa a popruh pasuje i na plno starších čelovek a je to super upgrade.
    Mám taky lion akumulátor s omezením na 3V pro HL50
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: Díky. Pochvala vždycky potěší.
    Ono my jsme přímo distributor Fenixu pro český a slovenský trh, takže řešíme případné problémy ideálně co nejdříve. Něco se nám podaří vypilovat i dřív, než by se to dostalo k zákazníkovi. O 18650 si v tuhle chvíli nic nevybavuji. Ale historicky jsme třeba stahovali celou sérii BC26R, která kravila. Nebo čelovky, u které výrobce deklaroval jiné hodnoty.

JIKE: Zrovna konkrétně obě dvě generace Ruby jsou přímo náš počit. Je to modifikovaná HM50R o hledem na to, co víme že u nás budou chtít lidi primárně.

Stejný koncept, ale s větším akumulátorem, je právě HM61R Amber V2.0 (vychází zas úpravou z mezinárodní HM61R). Tu za sebe mohu doporučit jako neuniverzálnější čelovku.

Jinak v tuhle chvíli máme na testování nějaké prototypy. V podstatě hlavně čelovky. Ale co z toho vyjde ještě uvidíme. A jak třeba poslechnou naše rady.
    Už nějakou dobu máme v řešení pistolovou svítilnu, která by pasovala na čezety P07 a P10. Stávající svítilny drhnou tlačítky u lučíku. Ale asi se to zaseklo na mrtvém bodě.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jako pecka..

Nabíjecí čelovka Fenix HM51R Ruby V2.0 - LED svítilny a čelovky Kronium.cz
    https://www.kronium.cz/nabijeci-celovka-fenix-hm51r-ruby-v2-0/prod_2422.html

Domysleli co měli.. kor ta spona a upinani.

Červený světlo je pro me velmi důležitý.. nejen adaptace na tmu, celonoční svícení, ale i hmyz který po me u červenýho nejde!

Tím, ze potřebuji svitit klidne 5+ hodin denně musel jsem jít do ty 70… ta vydrží neuveritelne ale je zas těžká.
    Ruby na hlavě vlastně necítím. Ne-Jednou jsem s ni omylem usnul nebo ji omylem shodil na zem při sundavani obleceni protože jsem ji na hlavě nevnimal. Narazuvzdrnost potvrzuji :-)

Magnet je pecka.. jako uchytit to někde když potřebuješ mít 1 spot světlo velmi dobrý.

U starý verze je micro usb peklo. Fakt kdo vymyslel micro usb… :-(. Bez bryly je to vždycky opačně nebo blbě.. :-(

Jak říkám. Koupani v řece v 00:30 s Ruby pecka. Když je pod mrakem není bez svitilny vidět na krok.

Zvažují tu novou už kvůli a věřím kvalitní zaslepce na usb-c a taky ten klip odepinani. 1 lumen red light skvělá věc na celonoční světlo. Tohle se povedlo.

Kdyby mezi tom vyšla svitilna na o něco větší články něco mezi tou 70 a ruby.. v konceptu Ruby.. jo to by bylo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: No to je pecka! Mám za poslední dobu vše z kronia a i známy s OCD si velmi chválí i přístup! Palec nahoru!
    Prý kdysi byla nějaká kauze s vadnyma či fejkovyma 18650 a jediný kronium se zachovalo rovne a řešilo aktivně.. palec nahoru.

Klidne posilej linky z kronia sem. Validni shop a kvalitní věci. Sup sem s tím udělej si tu promo když si to zasloužíte! Jsem s tím v pohodě.

Me chodí do firemního mailu neeslettery takže jsem snad v aktuálu. Těší me o to víc ze stres z gumy do micro usb je řešitelná věc!

PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: Taky už je k dispozici originální Fenix s USB-C a 800 mAh. Ale je teda drahej.
    JIKE: Přímo v kroniu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: Fakt? Mate? No paráda! Už mi uhniva.. zpuchrely to začíná být.. to bych se ozval pokud mohu.. až přijde čas :-)
    A kde ze to děláš/delate?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam