Zlom, sazba, retuse, letaky, plakaty, vizitky, potisky, vysivky, packaging ...
poptávám developera/y pro aplikaci pro iOS - nejen design, ale komplet frontend/backend. Prosím pár referencí - detaily mohu dát až po podpisu NDA. Díky!
infografika bude sloužit jako průvodce pro konfiguraci jednotlivých prvků postelí nabízených na prodejně
Hledám 2D animátora na jednoduchou animaci návodu na použití výrobku.
Poptávám vyhotovení podkladu pro tisk na textil. Jendá se o trampskou vlajku s jednoduchým dvoubarevným motivem (náčrtek a font písma mám). Více info pošta Cena dle dohody
Sháním Logo (nápisu MAD'MEX) pro mě jako dj. Hraju převážně elektronickou hudbu. Techno-house-trance. Odměna dohodou.
Ahoj, hledám novej job. Mám 16 let zkušeností v reklamkách, v pracuju Indesignu, Photoshopu a Illustratoru. Nástup říjen/listopad. Kdyby něco tak pošta, pošlu CV a portfolio. Dík!
Hledám konstruktéra v 3D programech, schopného podle 2D výkresu/konceptu vytvořit 3D model pro 3D tisk i následnou 3D vizualizaci. Případně i konzultovat a spolupracovat na vývoji.
Zpravodajský portál Obnovitelne.cz hledá posilu do svého týmu. Nový kolega/kolegyně by měl být nadšený do témat spojených s moderní energetikou (obnovitelné zdroje či elektromobilita), moderních staveb s nízkou spotřebou či ekologického zemědělství.
Shanim nekoho kdo by byl ochotny a schopny udelat nam pomoci motion trackingu v Blenderu nebo v Aftrech vymezeni pozemku ve videu. Letecke video z drona leti nad krajinou a potrebujeme tam vyznacit hranice pozemku. To je cele. Zadna veda. cenu prosim navrhnete.
Grafické kresby podle Vašich návrhů
Do našeho týmu v Hostivicích hledáme na plný úvazek zkušeného člověka v oblasti DTP a velkoformátového digitálního tisku.
Chtěl bych se zatím nezávazně poptat jestli by jste mi mohli vytvořit nějakou velice stručnou cenovou nabídku na vytvoření webových stránek, které budou splňovat tyto parametry
Energetika se mění právě dnes, pojďte s námi budovat moderní českou energetiku. Do týmu Svazu moderní energetiky hledáme kolegu či kolegyni, který/která bude mít na starosti přípravu eventů, jejich produkci a organizaci a bude se podílet také na interní/externí komunikaci například s našimi partnerskými firmami.
What if games were more collaborative, and what if the AI was so smart and engaging it made them magical? At Timewarp, our mission is to create new and engaging cooperative games that include a heavy dose of clever AI. Right now, we're working on our first commercial title code-named “Mafia Pigs”. It is a 2D multiplayer coop game in which you and your friends navigate through a bizarre world to upend the balance of power in the Pig Mafia.
Ahoj, hledám někoho, kdo by mi udělal návrh na trička.
Poptavam tvorbu cca dvaceti ikon v podobnem stylu jako tyto: https://www.flaticon.com/packs/location-59?word=location. Specifikoval bych co chci mit na jednotlivych pinech za obrazky a zbytek uz by byl na tobe. Idealne s fakturou. Nabidky prosim do posty.
Prodám nový nepoužitý studený laminator LBS 750mm
Do týmu v GoodData hledáme šikovnýho, začínajícího až pokočilýho UI designera na půl úvazku. Fajn team. Dobrý podmínky. Flexibilita. Časem klidně full-time.