Nabízím 5000 Kč.
MFF Jeden svět hledá schopné a spolehlivé brigádnice a brigádníky pro pomoc s propagací školních festivalových projekcí. Jedná se o telefonický kontakt a osobní návštěvy pražských škol spojené s předáním materiálů a nabídky letošního výběru filmů.
Nabízíme jazykové korektury diplomových, bakalářských či ročníkových prací.
Hodiny španělštiny s rodilým mluvčím
Firma kde pracuju shani ucitele/ku nemciny do sve pobocky v rumunske Cluji. Nemcina na urovni C2 podminkou, zkusenosti s vyukou jazyka vyhodou. V pripade zajmu mi poslete CVcko do posty.
Po pár letech se mi opět podařilo to dopracovat na volnou nohu. Pokud hledáte překladatele a/nebo redaktora, jsem k mání.
sháním za sebe náhradu na pracovní pozici lektor kroužků animované tvorby a vaření
Naučím, doučím španělštinu a angličtinu v Olomouci a okolí.
Sháním fotostěnu (zelené pozadí, volba pozadí a tisk fotografií na místě) na akci v Brně dne 11.12.2014.
Nabízím soukromé lekce němčiny pro začátečníky i pokročilé.
Výuka ruštiny pro začátečníky a pokročilé. Obecná a odborní. Jsem rodní mluvčí a mám certifikáty z češtiny (C1) a angličtiny (C1).
Hledám lektora/y AJ v Ústí nad Labem , firemní výuka, jedná se o několik kurzů ve firmě našeho klienta. Spolupráce na DPP/ŽL. Bližší info pošta.
hledám lektora RUŠTINY v Praze (2x týdně v 60´, ráno, individuální výuka, Smíchov, začátek v týdnu od 8.9.2014, do konce školního roku). CV prosím na sterbova@tlc.cz
Zkonzultuji Vaše čeké texty uměleckého rázu, ukážu cestu, jak se zlepšit ve psaní. Zaměřuji se především na písňový text - pomůžu interpretům, textařům, kapelám, aby se zdokonalili v tvorbě písňového textu.
Školitel CAD aplikace SolidWorks Vzdělávání zákazníků Základní znalosti technického kreslení
Vážným zájemcům předám svůj praxí ověřený systém, jak se efektivně v krátkém čase naučit libovolný jazyk (či se v něm zdokonalit). Velice výhodná cena dohodou - pomůžete mi svou zpětnou vazbou. Budu vaším koučem a dovedu vás tam, kam potřebujete.
Vydavatelství magazínu Legalizace hledá externí redaktory.
I am looking for and irish native speaker/Sháním irskou učitelku angličtiny na konverzaci.
Pro projekt FAMU a UTB hledáme divadelního režisérka nebo režisérku. Práce placená zkušenostmi, nebo podle úspěchu projektu.