CHOROBA: Jak mas rozjety nejaky 3D na ty gamesy? Me to ve virtualboxu jede pomalu na ty virtualizovany graficky karte.
PISKVOR: Problem je, ze se to pouziva v ramci konferenci, prezentaci a podle me se tomu docela verit da jako representativnimu vzorku, jinak pokud mate lepsi cisla rad se podivam.
GILHAD: V tom mas pravdu, ale jak jsem psal, podle v tom odraz reality bude. Vzhledem k tomu, ze dle anket uzivatele pomerne casto meni distribuce a takovy poweruseri tam urcite chodi a tihle lidi pak zase tem mene resicim lidem kolem sebe doporucujou co nainstalovat.
------
Mac OS boot from grub
Jinak jsem nahodil, uz ten MacOS z partiotiony, kdyby nekdo potreboval, kod viz nize (pro mbr disk nahradte ty gpt veci a replacnete cislo disku/partice). Nasel nakonec i clover boot cd, chameleon boot cd, tu partition vubec nenaslo. Pak jsem zjistit, ze ty partition tooly, ktery jsem pouzival skutecne nefungovaly ok, nainstalovanej paragon pod woknama, delal neco spatne, asi pri resizu partitiony, minitool zklamal, easeUS taky, nakonec fungovalo Paragon HDD boot cedecko s WinPE.
menuentry 'Macik 10.9 ' {
insmod hfsplus
insmod part_gpt
set root='(hd0,gpt2)'
search --file --set=root /boot
multiboot /boot
}