• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DELVITLinux pro zacatecniky a obycejne uzivatele (NO FLAMES!)
    TBC
    TBC --- ---
    AQUARIUS: ja doufám ze to nebude tak cerny, prec jenom je to akvizice za mraky peněz a cilem neni znicit konkurenční produkt.. Ikdyz jiste obavy o CentOS mam.
    SUK
    SUK --- ---
    JUNIOR: Ze zminenych 4 neznam jen Rainloop. Osobne me neco sralo na kazdem jednotlivem. A samozrejme, ze docela dost nadavam i gmailu. Neco opravdu dobre a k pouzivani jsem sam osobne zatim nenasel (z webmailu). Pokud to mas pro sebe, sel bych cestou neceho desktopoveho nebo konzoloveho :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KOLCON:
    SUK:
    KECAM:

Já vím, k vygooglení toho je spousta. Právě proto se ptám na nějakou zpětnou vazbu a zkušenosti abych neobjevoval vejce :)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    AQUARIUS: Ano, to bude pro mě nepříjemné.
    SATAI: bohužel asi ano, sám jsem zvědav co bude.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    CHOROBA: tak nejak nevim, jak by to mohla bejt dobra zprava... V CentOS komunite maji jasno:
    21:30 < Bahhumbug> It means that CentOS as we know it is dead.
    21:30 < Bahhumbug> Period.
    21:30 < Bahhumbug> Anyone that thinks otherwise is an idiot.

SATAI
    SATAI --- ---
    IBM to zazdí.
    A mimo RH nevidím zatím takový tah na branku v inovacích.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    :-o tak nejak ani nevim, esli to je dobra zprava, nebo spatna zprava
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    IBM kupuje Red Hat

IBM To Buy Red Hat, the Top Linux Distributor, For $34 Billion - Slashdot
    https://linux.slashdot.org/...28/1859245/ibm-to-buy-red-hat-the-top-linux-distributor-for-34-billion
    KECAM
    KECAM --- ---
    JUNIOR: nebo klidne muzes navazatna seznam, kdyz u domeny spravne nastavis zaznamy https://napoveda.seznam.cz/cz/firmy/napoveda-pro-klienty/e-mail-na-vlastni-domene/

:)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    youtube, spotify...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SILVESTRAGON: foobnix (jako nahrada za foobar2000, ktery bohuzel nativne pro tucnaka neni) nebo exaile
    PUMA
    PUMA --- ---
    SILVESTRAGON: xmms, vlc
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SILVESTRAGON: mocp, ovladani pres Fn+...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JUNIOR: Koukal jsi na owncloud nebo nextcloud?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Zdravím,
    nevím jestli to patří sem, ale existuje něco jako "emailový client v cloudu" ? Ne samotný emailový účet, ale něco jako je gmail (který teď používám a chci se ho zbavit) - je super jak to umí spravovat více emailových účtů a vyhovuje mi to. Ale nechce se mi moc používat google jako takový (čistě intelektuální šprajc) tak hledám alternativu. Potřebuji aby k tomu byla i správa kontaktů ( z telefonu a emailu). Spousta jsem toho pogoogloval, ale neobjevil jsem zatím nic úplně extra. Jinak mám vlastní doménu s vlastním jménem tak klidně mohu nainstalovat tam cokoliv.

Díky
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SILVESTRAGON: Spotify web player :)
    SUK
    SUK --- ---
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    Co máte na hudbu? Určitě se to tu řeší co chvíli, ale muj nový objev lupa nenašla.
    Doteď jsem používal Audacious nebo Clementine, protože dobře umí mít otevřenejch najednou víc playlistů. Jenže integrace s Plasmou nic moc (nemůžu žít bez global menu).
    Takže melduju, že jsem narazil na Sayonara player a jsem tak spoko, že se o to musim podělit. Takhle nějak si představuju příjemný GUI, má dostatek funkcí, který se mi ale necpou do chřtánu, rychlost zatim vynikající.. Stabilitu zatim neposoudím, ale za první hodinu to nespadlo :-) Celková paměť 180 MB, zátěž 8 let starýho procesoru 2-3 %.
    Sayonara Player Official Site - Home
    https://sayonara-player.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam